StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
6.12.15 12:28
@Ha-ni píše:
@MUFICE jaké mají SD? Šestka je Pavlásek, sedmička Maruška a Jitka? RAdek je tuším 10.

SD 5 - Jitka, SD 7 - Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
6.12.15 12:34

Poslala jsem Jitce a Marušce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.12.15 12:49
@blobfish píše:
No, zaprvé je spousta lidí, kteří to sledují, ale hlas by nikdy neposlali (jako třeba já). Zadruhé hlasy pro ty, kteří tam něco předvádějí, se tříští - někdo hlasuje pro Jitku, někdo pro Marušku, někdo posílá hlasy oběma (ale ne tolik pro každou z nich). Lukáš asi bude mít stabilní základnu hlasujících. Když sleduju ty hysterické reakce, počítám, že jednak lidé budou posílat ještě víc „antipavláskovských“ hlasů, na druhou stranu počet hlasů pro Lukáše se ještě zvýší - jednak proto, že finále je už tak blízko, jednak je pro spoustu lidí určitě legrace sledovat, jak se někteří hroutí z toho, že tam pořád ještě je :mrgreen: A mobilní operátoři si mnou ruce :))
Vážně, spousta lidí se na fórech nechává slyšet, že je tahle řada průšvih - jsem přesvědčená o tom, že z pohledu lidí, kteří za tím pořadem stojí, je právě tahle řada mimořádně úspěšná.

Souhlas. :palec: Ale budu velmi zvědavá, jak s tím všichni naložej, pokud to Pavlásek nakonec celé vyhraje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.12.15 12:50
@KPKristy píše:
Jinak nevim, proc bych SD nemela brat vazne :nevim:
Az budu chtit brat neco nevazne, tak si pustim cundrkantrysou nebo podobnej odpad, ale spolecensky tanec chci brat vazne, s nejakou urovni.
Samozrejme, ze se z Pavlaska nezhroutim, ale mrzi me, ze se to cele timto nejak shazuje..

Brát vážně soutěž, kde rozhodují hlasující diváci… no, to chce kuráž. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.12.15 12:51

Tuhle jsem četla, že nějaký Talent (nevím, který ročník), málem vyhrál pes. :lol: Tak já už se nedivím ničemu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
6.12.15 12:55
@WaIl píše:
Tuhle jsem četla, že nějaký Talent (nevím, který ročník), málem vyhrál pes. :lol: Tak já už se nedivím ničemu. ;)

A nebyl to takový ten tančící pes? (protože tam je ve skutečnosti výherce ten trenér)
Britskou řadu snad pes vyhrál: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
6.12.15 13:17
@WaIl píše:
Souhlas. :palec: Ale budu velmi zvědavá, jak s tím všichni naložej, pokud to Pavlásek nakonec celé vyhraje. :think:

pokud vyhraje Pavlásek, bude celonárodní smutek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
6.12.15 13:22
@WaIl píše:
Souhlas. :palec: Ale budu velmi zvědavá, jak s tím všichni naložej, pokud to Pavlásek nakonec celé vyhraje. :think:

To mě taky zajímá ;).

• Citovat
  • Upravit
50124
6.12.15 15:33

Tydýt Lukáš ve Stardance postupuje

http://www.blesk.cz/…-zazrak.html

z diskuze 8o
ještě jednou pro méně chápavé - body pro Pavláska jsou zasílány jako protest proti neobjektivnímu vysílání a lhaní ČT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.12.15 15:39
@MUFICE píše:
http://www.blesk.cz/…-zazrak.htmlz diskuze 8o
ještě jednou pro méně chápavé - body pro Pavláska jsou zasílány jako protest proti neobjektivnímu vysílání a lhaní ČT

Machálková opět nezklamala. :D

Banga :palec: Maruška to podle mě vystihla přesně. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.12.15 15:41

Ještě jeden z té diskuze:
Na několika internetových serverech jsem již dříve četl výzvu, aby lidé, kterým vadí propaganda na ČT a vůbec blbé programy a protežování pravdaláskařské party, jako výraz protestu hlasovali pro Tydýta, tak aby soutěž vyhrál. Tak jsem pro Tydáta již několikrát hlasoval taky. Připojte se.

No teda jestli je to pravda, tak Pavlásek asi fakt vyhraje 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.12.15 15:47
@WaIl píše:
Machálková opět nezklamala. :DBanga :palec: Maruška to podle mě vystihla přesně. :potlesk:

V podstatě mají pravdu všichni, co se k tomu vyjádřili a ještě tam budou i ti lidi, co protestují proti ČT. Ten to má asi v kapse :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.12.15 15:53
@MUFICE píše:
Ještě jeden z té diskuze:
Na několika internetových serverech jsem již dříve četl výzvu, aby lidé, kterým vadí propaganda na ČT a vůbec blbé programy a protežování pravdaláskařské party, jako výraz protestu hlasovali pro Tydýta, tak aby soutěž vyhrál. Tak jsem pro Tydáta již několikrát hlasoval taky. Připojte se.No teda jestli je to pravda, tak Pavlásek asi fakt vyhraje 8o :roll:

Tak to je teda docela sila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
6.12.15 15:58
@MUFICE píše:
V podstatě mají pravdu všichni, co se k tomu vyjádřili a ještě tam budou i ti lidi, co protestují proti ČT. Ten to má asi v kapse :think:

Nemá, jak jsem psala výše. Kdyby se dostal do finále, což je možné, mohla by úplně klidně nastat situace, kdy výherce podle poroty bude první nebo i druhý podle diváků (a bude tedy mít celkem pět bodů). Lukáš víc než čtyři body mít nebude (i kdyby vyhrál u diváků, bude mít vždy jen ten jeden bod za porotu).

EDIT: Pokud tedy celá účast ve StarDance nebyla součástí komediálního výstupu, kdy ve finále do této doby neschopnost předstírající Lukáš Pavlásek neodtančí jako profesionál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.12.15 16:03
@blobfish píše:
Nemá, jak jsem psala výše. Kdyby se dostal do finále, což je možné, mohla by úplně klidně nastat situace, kdy výherce podle poroty bude první nebo i druhý podle diváků (a bude tedy mít celkem pět bodů). Lukáš víc než čtyři body mít nebude (i kdyby vyhrál u diváků, bude mít vždy jen ten jeden bod za porotu).EDIT: Pokud tedy celá účast ve StarDance nebyla součástí komediálního výstupu, kdy ve finále do této doby neschopnost předstírající Lukáš Pavlásek neodtančí jako profesionál :mrgreen:

Tak to by bylo uzasny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová