Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ha-ni píše:
@MUFICE jaké mají SD? Šestka je Pavlásek, sedmička Maruška a Jitka? RAdek je tuším 10.
SD 5 - Jitka, SD 7 - Maruška
@blobfish píše:
No, zaprvé je spousta lidí, kteří to sledují, ale hlas by nikdy neposlali (jako třeba já). Zadruhé hlasy pro ty, kteří tam něco předvádějí, se tříští - někdo hlasuje pro Jitku, někdo pro Marušku, někdo posílá hlasy oběma (ale ne tolik pro každou z nich). Lukáš asi bude mít stabilní základnu hlasujících. Když sleduju ty hysterické reakce, počítám, že jednak lidé budou posílat ještě víc „antipavláskovských“ hlasů, na druhou stranu počet hlasů pro Lukáše se ještě zvýší - jednak proto, že finále je už tak blízko, jednak je pro spoustu lidí určitě legrace sledovat, jak se někteří hroutí z toho, že tam pořád ještě jeA mobilní operátoři si mnou ruce
Vážně, spousta lidí se na fórech nechává slyšet, že je tahle řada průšvih - jsem přesvědčená o tom, že z pohledu lidí, kteří za tím pořadem stojí, je právě tahle řada mimořádně úspěšná.
Souhlas.
Ale budu velmi zvědavá, jak s tím všichni naložej, pokud to Pavlásek nakonec celé vyhraje. ![]()
@KPKristy píše:
Jinak nevim, proc bych SD nemela brat vazne
Az budu chtit brat neco nevazne, tak si pustim cundrkantrysou nebo podobnej odpad, ale spolecensky tanec chci brat vazne, s nejakou urovni.
Samozrejme, ze se z Pavlaska nezhroutim, ale mrzi me, ze se to cele timto nejak shazuje..
Brát vážně soutěž, kde rozhodují hlasující diváci… no, to chce kuráž.
![]()
Tuhle jsem četla, že nějaký Talent (nevím, který ročník), málem vyhrál pes.
Tak já už se nedivím ničemu. ![]()
@WaIl píše:
Tuhle jsem četla, že nějaký Talent (nevím, který ročník), málem vyhrál pes.Tak já už se nedivím ničemu.
A nebyl to takový ten tančící pes? (protože tam je ve skutečnosti výherce ten trenér)
Britskou řadu snad pes vyhrál: https://www.youtube.com/watch?…
@WaIl píše:
Souhlas.Ale budu velmi zvědavá, jak s tím všichni naložej, pokud to Pavlásek nakonec celé vyhraje.
pokud vyhraje Pavlásek, bude celonárodní smutek ![]()
@WaIl píše:
Souhlas.Ale budu velmi zvědavá, jak s tím všichni naložej, pokud to Pavlásek nakonec celé vyhraje.
To mě taky zajímá
.
http://www.blesk.cz/…-zazrak.html
z diskuze ![]()
ještě jednou pro méně chápavé - body pro Pavláska jsou zasílány jako protest proti neobjektivnímu vysílání a lhaní ČT
@MUFICE píše:
http://www.blesk.cz/…-zazrak.htmlz diskuze
ještě jednou pro méně chápavé - body pro Pavláska jsou zasílány jako protest proti neobjektivnímu vysílání a lhaní ČT
Machálková opět nezklamala. ![]()
Banga
Maruška to podle mě vystihla přesně. ![]()
Ještě jeden z té diskuze:
Na několika internetových serverech jsem již dříve četl výzvu, aby lidé, kterým vadí propaganda na ČT a vůbec blbé programy a protežování pravdaláskařské party, jako výraz protestu hlasovali pro Tydýta, tak aby soutěž vyhrál. Tak jsem pro Tydáta již několikrát hlasoval taky. Připojte se.
No teda jestli je to pravda, tak Pavlásek asi fakt vyhraje
![]()
@WaIl píše:
Machálková opět nezklamala.Banga
Maruška to podle mě vystihla přesně.
V podstatě mají pravdu všichni, co se k tomu vyjádřili a ještě tam budou i ti lidi, co protestují proti ČT. Ten to má asi v kapse ![]()
@MUFICE píše:
Ještě jeden z té diskuze:
Na několika internetových serverech jsem již dříve četl výzvu, aby lidé, kterým vadí propaganda na ČT a vůbec blbé programy a protežování pravdaláskařské party, jako výraz protestu hlasovali pro Tydýta, tak aby soutěž vyhrál. Tak jsem pro Tydáta již několikrát hlasoval taky. Připojte se.No teda jestli je to pravda, tak Pavlásek asi fakt vyhraje![]()
Tak to je teda docela sila…
@MUFICE píše:
V podstatě mají pravdu všichni, co se k tomu vyjádřili a ještě tam budou i ti lidi, co protestují proti ČT. Ten to má asi v kapse
Nemá, jak jsem psala výše. Kdyby se dostal do finále, což je možné, mohla by úplně klidně nastat situace, kdy výherce podle poroty bude první nebo i druhý podle diváků (a bude tedy mít celkem pět bodů). Lukáš víc než čtyři body mít nebude (i kdyby vyhrál u diváků, bude mít vždy jen ten jeden bod za porotu).
EDIT: Pokud tedy celá účast ve StarDance nebyla součástí komediálního výstupu, kdy ve finále do této doby neschopnost předstírající Lukáš Pavlásek neodtančí jako profesionál ![]()
@blobfish píše:
Nemá, jak jsem psala výše. Kdyby se dostal do finále, což je možné, mohla by úplně klidně nastat situace, kdy výherce podle poroty bude první nebo i druhý podle diváků (a bude tedy mít celkem pět bodů). Lukáš víc než čtyři body mít nebude (i kdyby vyhrál u diváků, bude mít vždy jen ten jeden bod za porotu).EDIT: Pokud tedy celá účast ve StarDance nebyla součástí komediálního výstupu, kdy ve finále do této doby neschopnost předstírající Lukáš Pavlásek neodtančí jako profesionál
Tak to by bylo uzasny
![]()