StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
6.12.15 16:56

@Baba Takže ve finále už mu hlas posílat nebudeš ;)?

• Citovat
  • Upravit
5724
6.12.15 17:00

Klobouk dolů před tím, jak Jitka tancuje. Ale taky už je na mě moc „afektovaná“. To je pořád úsměv, pusa od ucha k uchu, pusa Markovi,… na FB mají společné webové stránky, kde připomínají hlasování…

Maruška je mnohem skromnější, moc jim fandím, s Markem tvoří úžasný pár. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.12.15 17:05
@Meha píše:
@Baba Takže ve finále už mu hlas posílat nebudeš ;)?

ne, hlasy neposilam, tohle byl prvni :mrgreen:

Je mi celkem fuk, kdo vypadava, i kdyz ten Mares me trochu zamrzel, libil se mi. Jeho tanecnice teda ne.
V sobotu si s harantama rozlozime gauc u bedny, zalezeme do pelechu a cucime. Haranti teda usinaji tak do tretiho tance, ale sestileta je roztomila, jak fandi. Fandi teda vsem, protoze tahle ma ruzove saty, tamta duhove a ta treti blyskave :jazyk:

A ted se teda jeste dobre bavim kauzou Pavlasek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
6.12.15 17:05

Mně Schneiderová ve spoustě věcí připomíná Kuchařovou z předloňska. Taky tancuje nádherně, ale je pro mě moc umělá a afektovaná. Ale zase radši ji než Pavláska.
Já osobně fandím (a posílám hlasy) Radkovi a Marušce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 17:06
@WaIl píše:
Klobouk dolů před tím, jak Jitka tancuje. Ale taky už je na mě moc „afektovaná“. To je pořád úsměv, pusa od ucha k uchu, pusa Markovi,… na FB mají společné webové stránky, kde připomínají hlasování…Maruška je mnohem skromnější, moc jim fandím, s Markem tvoří úžasný pár. :potlesk:

Na mě zase Marie působí trochu nepřátelsky.

Mně se líbí, jak Jitka s Markem komunikují s fanoušky, nejen na facebooku a nepřijde mi, že by si vynucovali hlasy, jejich stránku na fb mám a nevšimla jsem si ničeho takového, naopak ráda vidím fotky a videa z nácviků. Vysmátá je, mně přijde, že spolu něco mají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
6.12.15 17:13
@WaIl píše:
Klobouk dolů před tím, jak Jitka tancuje. Ale taky už je na mě moc „afektovaná“. To je pořád úsměv, pusa od ucha k uchu, pusa Markovi,… na FB mají společné webové stránky, kde připomínají hlasování…Maruška je mnohem skromnější, moc jim fandím, s Markem tvoří úžasný pár. :potlesk:

Afetovaná mi nepřijde, přijde mi jako profesionální tanečnice, Dědík se mi líbí :mrgreen: V sobotu nejlépe zatancovala Maruška, té taky fandím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 17:22
@MUFICE píše:
Afetovaná mi nepřijde, přijde mi jako profesionální tanečnice, Dědík se mi líbí :mrgreen: V sobotu nejlépe zatancovala Maruška, té taky fandím :pankac:

Dědík je kus, slintám u jeho instagramu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
6.12.15 17:34
@radkka píše:
Dědík je kus, slintám u jeho instagramu :oops:

To já zase u telky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
6.12.15 17:39

Já teda asi nejvíc fandím Marušce, oni dva vypadají jak nějací skřítkové, jsou roztomilí a vždycky mají nějaký zajímavý příběh. :srdce: Kauzou Pavlásek se královsky bavím a jestli vyhraje, tak se budu aspoň hodinu smát. :lol: Hlasy neposílám nikomu.
Mě prostě přijde úplně dokonale komické, když taneční soutěž vyhraje totální dřevo. To se prostě jinde než v ČR stát nemůže. A ještě to lid pobaví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 17:45
@MUFICE píše:
To já zase u telky :mrgreen:

To mi nestačí, já ho sjíždím denně :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.12.15 18:18
@WaIl píše:
Brát vážně soutěž, kde rozhodují hlasující diváci… no, to chce kuráž. :mrgreen: ;)

Jezismarja, tak jsme tu vetsina dementu, kdyz si myslime, ze spolecensky tanec by se mohl brat i vazne, no.
Ja nikde nepsala, ze beru vazne soutez, kde hlasuji divaci. Ta pravidla jsou spatna, jde jen o hrabani penez, a proto to takhle vypada.
Jen me mrzi, ze kvulitomu se degraduje tanec jako takovy. Jinak je to krasny, saty, zenske, tanec, lesk a Ebenuv vtip. Jen ta pravidla..
A teda nestydim se za to. Jen tu ma furt nekdo potrebu urazet, to uz je trapny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.12.15 18:39
@KPKristy píše:
Jezismarja, tak jsme tu vetsina dementu, kdyz si myslime, ze spolecensky tanec by se mohl brat i vazne, no.
Ja nikde nepsala, ze beru vazne soutez, kde hlasuji divaci. Ta pravidla jsou spatna, jde jen o hrabani penez, a proto to takhle vypada.
Jen me mrzi, ze kvulitomu se degraduje tanec jako takovy. Jinak je to krasny, saty, zenske, tanec, lesk a Ebenuv vtip. Jen ta pravidla..
A teda nestydim se za to. Jen tu ma furt nekdo potrebu urazet, to uz je trapny..

No vidíš, a já to vůbec nemyslela ve zlém. :?

Já si myslím, že je to všude stejné, kde hlasují diváci. Proč vyhrál Talent málem pes, proč vyhrál Gott 40 slavíků? Při vší úctě k němu, to nemáme za 40 let lepšího zpěváka pro „mladší generace“? Proč měl být největším Čechem Jára Cimrman? Proč postupuje Pavlásek? A tak bychom mohli pokračovat.

Tak zkrátka ani u téhle soutěže se už ničemu nedivím… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.12.15 18:45
@WaIl píše:
No vidíš, a já to vůbec nemyslela ve zlém. :?

Já si myslím, že je to všude stejné, kde hlasují diváci. Proč vyhrál Talent málem pes, proč vyhrál Gott 40 slavíků? Při vší úctě k němu, to nemáme za 40 let lepšího zpěváka pro „mladší generace“? Proč měl být největším Čechem Jára Cimrman? Proč postupuje Pavlásek? A tak bychom mohli pokračovat.

Tak zkrátka ani u téhle soutěže se už ničemu nedivím… :kytka:

Tak ja mam asi zastreny vyhled nebo nejake iluze, ale prave lidske blbosti se divim furt, jeste jsem si nezvykla.. viz tebou jmenovane akce, to je sila, kdyz to je takhle pohromade napsane :mrgreen:
Ten pes, to uz je bizar hadr, jesteze na to nekoukam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
6.12.15 18:55
@Meha píše:
Teď se ukázalo, že jsi fakt tupá. Ne kvůli tomu, že jsi poslala hlas Pavláskovi, ale že jsi vůbec nepochopila příspěvek od @blobfish .
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
6.12.15 19:45
@MUFICE píše:
Ještě jeden z té diskuze:
Na několika internetových serverech jsem již dříve četl výzvu, aby lidé, kterým vadí propaganda na ČT a vůbec blbé programy a protežování pravdaláskařské party, jako výraz protestu hlasovali pro Tydýta, tak aby soutěž vyhrál. Tak jsem pro Tydáta již několikrát hlasoval taky. Připojte se.No teda jestli je to pravda, tak Pavlásek asi fakt vyhraje 8o :roll:

Bingo :palec: Celou dobu si něco podobného myslím. Ostatně jako Ortel a Slavík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová