Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adinka_2012 píše:
Pavlásek tančit neumí, ale opravdu nemůže za to, že mu lidi hlasy posílají![]()
![]()
. Zamyslet by se nad sebou měli diváci, ti ho posílají do dalších kol. Přijde mi to jako nadávání na Zemana. Všem vadí, nikdo ho nevolil, tak jak se sakra na ten Hrad dostal??? (já ho nevolila a ani neposílám hlasy Pavláskovi, to jen na srozumněnou
)
Jo, s tím rozdílem, že prezident je z hlediska dopadu na společnost přeci jen o něco (málo
významnější než výherce StarDance ![]()
@AndreaS92 píše:
@blobfish me se taky nelibi, kdyz ho nekdo vulgarne urazi. Ja to nedelam, ani nebudu.
@blobfish píše:
Jo, s tím rozdílem, že prezident je z hlediska dopadu na společnost přeci jen o něco (málovýznamnější než výherce StarDance
no tak to doufám, já jen chtěla zdůraznit, že je prostě volen lidmi, ti mají největší podíl na tom, kdo postoupí, takže proč pak nadávat a urážet
@AndreaS92 píše:
@blobfish me se taky nelibi, kdyz ho nekdo vulgarne urazi. Ja to nedelam, ani nebudu.
@suricata píše:a za to ti patří
a můj
a přeji ti krásný
Jestli to myslis vazne a uprimne tak dekuji. ![]()
@AndreaS92 @WaIl @mojmira holky vždyť to stejně není taneční soutěž. To by byla, kdyby hlasovala pouze porota (jako to je u Master Chef, kterého mám ráda, až tedy na ty přehnané emoce u některých američanů…ale Ramsay je můj idol a krásnej kus chlapa ![]()
Stardance je vzhledem k hlasování diváků soutěž sympatií a už v několika ročnících nazad se to projevilo - nevyhrál nejlepší, ale nejsympatičtější a nejpopulárnější
@EmmaAnna píše:
Stardance je vzhledem k hlasování diváků soutěž sympatií a už v několika ročnících nazad se to projevilo - nevyhrál nejlepší, ale nejsympatičtější a nejpopulárnější
Ti sice ano, ale pokud si dobře pamatuji, tak i tak, ti co vyhráli, dostávali od poroty nejvyšší hodnocení.
@Ha-ni protože ti ostatní neuměli tančit, ale nebyli ani moc zábavní, trápili se na parketu a bylo trápení se na ně dívat ![]()
**@AndreaS92 e:
Jestli to myslis vazne a uprimne tak dekuji.
Myslím to vážně, jen koukám že mi vypadlo den.
@Ha-ni píše:
Ti sice ano, ale pokud si dobře pamatuji, tak i tak, ti co vyhráli, dostávali od poroty nejvyšší hodnocení.
Myslim, ze loni vyhrala Anicka Polivkova, ktera mela mene bodu od poroty. Kucharova tancovala podle me o dost lepe, ale lidi zvolili sympatictejsi.
@bronick nevím, kolik přesně měla Anička Polívková předloni, nicméně myslela jsem tím, že to byly páry, které dostávaly i desítky.
@bronick píše:
Myslim, ze loni vyhrala Anicka Polivkova, ktera mela mene bodu od poroty. Kucharova tancovala podle me o dost lepe, ale lidi zvolili sympatictejsi.
Polívková měla ale výborná hodnocení, Kuchařová možná lepší, ale holt nebyla sympatická, mně se ve Stradance teda hodně zhnusila ![]()
@Ha-ni píše:
@radkka a proč? VždyŤ se chovala normálně, ne?
Působila na mě nepříjemně, arogantně, namyšleně, asi jako Machálková letos. Nicméně je to můj subjektivní názor, každý tohle vnímá jinak. Letos na někoho tak působí Schneiderová, na mě ne, možná protože jsem s ní měla tu čest mluvit po jednom divadelním představení, kde hrála.