Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ha-ni
Jasne, to mas pravdu, Polivkova tancila skvele.
Ono to nebylo loni ale predloni? Je to jednou za dva roky??¨
@radkka
Me nebyla sympaticka uz pred tim, takova ledova kralovna. Ale tanec ji sel skvele.
Kdyz nad tim tak premyslim, tak ta vlna negativnich emoci proti Lukasi Pavlaskovi akorat podniti jeho podpurce, ze mu budou posilat jeste vic hlasu. Podle me, kdyby byl klid, tak uz je treba venku.
@Meha píše:
@radkka Ano, máš pravdu, Schneiderová na mě působí stejně jako Kuchařová. Dokonale, hrozně snaživě, ale chladně.
Každého věc, já jí znám jako milou a srdečnou ženskou, proto jí také fandím ![]()
@bronick píše:
@Ha-ni
Jasne, to mas pravdu, Polivkova tancila skvele.
Ono to nebylo loni ale predloni? Je to jednou za dva roky??¨@radkka
Kdyz nad tim tak premyslim, tak ta vlna negativnich emoci proti Lukasi Pavlaskovi akorat podniti jeho podpurce, ze mu budou posilat jeste vic hlasu. Podle me, kdyby byl klid, tak uz je treba venku.
Me nebyla sympaticka uz pred tim, takova ledova kralovna. Ale tanec ji sel skvele.
Jestli tedy mluvíš o Kuchařové, tak je pravda, že na mě nikdy nepůsobila zrovna příjemně, ale ve Stardance to vygradovalo, myslím, že hodně lidí poslalo hlas Polívkové, jen proto, aby Kuchařová nevyhrála, i já z toho měla radost
![]()
Jinak si také myslím, že díky té vlně nevole Lukáš dostane ještě víc hlasů, možná nakonec opravdu vyhraje. Na druhou stranu si myslím, že to i hecuje fanoušky ostatních tanečníků poslat hlas, i když dříve to nedělali
Každopádně ČT se tetelí blahem.
Nevíte jak bude probíhat to finálové kolo? Říkali, že ho překopali, aby to bylo dramatičtější. Mě napadlo, že by ze tří mohla dva finálové páry vybrat porota, zbavili bychom se Pavláska
Ale to asi není možné…
@radkka
To mas pravdu, z ciste komerecniho hlediska je pro CT tenhle humbuk okolo Pavlaska prinosem. Nepamatuju se, ze by se kdy takhle moc probiralo Star Dance jako letos. Myslim, ze tahle posledni dve kola budou mit diky tomu obri sledovanost. ![]()
@radkka píše:
Nevíte jak bude probíhat to finálové kolo? Říkali, že ho překopali, aby to bylo dramatičtější. Mě napadlo, že by ze tří mohla dva finálové páry vybrat porota, zbavili bychom se PavláskaAle to asi není možné…
Na to jsem zvědavá. Už jsme tu teoretizovaly, že kdyby to mělo být jako dosud, Lukáš zas tak velkou šanci nemá, i kdyby dostal od diváků nejvíc bodů (což je dost možné).
@blobfish píše:
Na to jsem zvědavá. Už jsme tu teoretizovaly, že kdyby to mělo být jako dosud, Lukáš zas tak velkou šanci nemá, i kdyby dostal od diváků nejvíc bodů (což je dost možné).
Jakto? Právě, že šanci má, a dost velkou.
Pokud by Jitka dostala nejméně bodů od diváků a nejvíce od poroty, tak je Pavlásek vítěz.
@AndreaS92 píše:
@Adinka_2012 a kdo ho tady nejak urazi?
Já nemyslím tady, ale lidi na něho nadávají, píšou mu hnusné vzkazy, já to teda nesleduju, ale tak věřím tomu, i Mareš o tom mluvil.
@Meha píše:
Jakto? Právě, že šanci má, a dost velkou.
Pokud by Jitka dostala nejméně bodů od diváků a nejvíce od poroty, tak je Pavlásek vítěz.
Ano, pokud by Jitka dostala nejméně bodů od diváků a nejvíce od poroty.
Nebo pokud by Maruška dostala nejméně bodů od diváků a nejvíce od poroty.
Nebo pokud by Maruška a Jitka dostaly od poroty shodně bodů.
Porota umí počítat, takže předpokládám, že třetí možnost je spíš nepravděpodobná. Stejně jako si myslím, že Jitka je favoritka, takže jednak dostane hlasy od svých fanoušků, jednak „antipavláskovské“ hlasy - proto mi připadá i ta první možnost celkem nepravděpodobná. A druhá možnost koneckonců také, protože Maruška většinou tolik bodů od poroty nemá, ne?
Ale samozřejmě těžko říct, vlastně je možné i to, že teď vypadne Lukáš nebo někdo jiný než Radek.
@blobfish Já si naopak myslím, že je to hodně pravděpodobné.
Jitka je sice favoritka a od poroty dostane pravděpodobně nejvíce bodů, na druhou stranu si myslím, že divákům tak sympatická není a že antipavláskovské vlasy dostane spíše Maruška.
Však uvidíme, třeba Pavlásek nemá takovou fanouškovskou základnu.
@Meha píše:
@radkka Ano, máš pravdu, Schneiderová na mě působí stejně jako Kuchařová. Dokonale, hrozně snaživě, ale chladně.
Přesně můj názor - už jsem ho tady tuším v neděli psala.
@Meha píše:
@blobfish Já si naopak myslím, že je to hodně pravděpodobné.
Jitka je sice favoritka a od poroty dostane pravděpodobně nejvíce bodů, na druhou stranu si myslím, že divákům tak sympatická není a že antipavláskovské vlasy dostane spíše Maruška.
Však uvidíme, třeba Pavlásek nemá takovou fanouškovskou základnu.
souhlas, akorat si myslim, ze Pavlasek ma vetsi fanouskovskou zakladnu, nez si myslime:-)
@bronick píše:
souhlas, akorat si myslim, ze Pavlasek ma vetsi fanouskovskou zakladnu, nez si myslime:-)
To má, ale je celkem jedno, o kolik by měl víc než druhá Jitka nebo druhá Maruška, druhý prostě dostane o bod míň než první (z čehož Lukáš mimochodem těží celou soutěž, kdy od poroty dostane jen o bod míň než druhý nejhorší, i když se ten druhý nejhorší víc blíží nejlepšímu než Lukášovi ![]()
@radkka píše:
Polívková měla ale výborná hodnocení, Kuchařová možná lepší, ale holt nebyla sympatická, mně se ve Stradance teda hodně zhnusila
Obě tancovaly dobře, Kuchařová lépe, ale Polívková byla sympatičtější. A Kuchařce to pokazil i Brzobohatý svým nevhodným komentářem, tím u mě celkem klesl ![]()