StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
6.12.15 21:04
@blobfish píše:
Odpad společnosti a tupí Čecháčkové :cert: :mrgreen:(vaše škoda, mohly jste se zařadit mezi elitu, která Lukášovi píše na jeho profil zprávy ve znění: „Od stup kdybis to uměl tak bis nebil kritizován přečti si na seznamu co píšou a budeš otrošku chytrej jo a P. S. neumíš tančit“)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak takhle jsem se dlouho nepobavila :mrgreen: :mrgreen:
@Meha píše:
Teď se ukázalo, že jsi fakt tupá. Ne kvůli tomu, že jsi poslala hlas Pavláskovi, ale že jsi vůbec nepochopila příspěvek od @blobfish .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
6.12.15 21:21
@Tereza1986 píše:
Bingo :palec: Celou dobu si něco podobného myslím. Ostatně jako Ortel a Slavík.

Po přečtení té diskuze jsem si taky vzpomněla na skupinu Ortel :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.15 09:45
@radkka píše:
To já jí nohy závidím a Dědíka taky :mrgreen: :*

Přesně! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
7.12.15 15:10

Ahoj :D tak me prekvapilo ze opet postoupil Pavlasek, opravdu uz jsem cekala ze vypadne…ale kdo se mi tentokrat moc nelibil byla Jitka Schnaiderova u paso doble, bud to bylo tou pisnickou nebo nevim, prislo mi to takove nezazivne…hodne se mi libil radek Banga a Maruska…a bylo mi lito Leose…a prekvapilo mi ze se rozplakal, fakt bych to do nej nerekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.12.15 15:21

Škoda že nejde vyřadit Révai jsem na něj uplne alergická :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.12.15 15:29

@suricata Mně se zase líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.12.15 15:32

Já to prostě nechápu, že lidi furt posílají hlasy Pavláskovi. Vždyť se na to nedá vůbec dívat :pocitac: Ani mi nepřijde nijak vtipnej. Já fandím Marušce a Schneiderové. Ty bych ráda viděla ve finále. Pokud tam bude Pavlásek, tak se asi ani nebudu dívat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
7.12.15 15:32

Já jsem se sem konečně od soboty dostala a tady úplný příspěvkový průjem 8o :lol:

jen ještě doplním, jak se tu (zpočátku, před x stranami) řešil Jitčin waltz - podle mě by v sobotu nejslabší ze všech waltzů, nechápu, jak za něj mohla dostat nejvíc bodů :think: :nevim: porota to slovně ohodnotila stejně jako my doma (manžel spoustu let závodně tančil a já mu dělala na soutěžích talisman, takže o tom „něco málo“ víme :lol: ) a pak jsme se docela divili vysokým známkám :nevim: jak se tu někdo ptal, co bylo špatně, tak waltz má být plynulý, pár by měl být neustále v ladném pohybu, Jitka s Markem to měli hrozně rozkouskované, na začátku takové „rozhrkané“, prostě to bylo divné :? přičemž na vině mohla být i hudba, bylo to strašně pomalé…

co se týče Pavláska - já se bavím… nehlasovala bych pro něj, ale proč ne :think: :nevim: nechápu snahu dělat z televizní soutěže nějaký happening nebo protest nebo co jsem to tu zachytila :roll: stejně to nikdo nepochopí :nevim: můj favorit je Maruška, Jitka je na mě tak nějak moc chladná a dokonalá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
7.12.15 15:35
@suricata píše: Škoda že nejde vyřadit Révai jsem na něj uplne alergická :poblion:

také Revaie moc nemusím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.12.15 17:13
@chaarleene píše:
můj favorit je Maruška, Jitka je na mě tak nějak moc chladná a dokonalá :think:

To je asi úplně stejné jako předloni Kuchařová versus Anička Polívková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
7.12.15 17:25

Mě se líbí, že je to takové různorodé. Jak vidět, každá si najdem nějakého oblíbence a někdo nás vytáčí doběla. :P Mě porotci vůbec nevadí, Pavláskem se bavím, ale nefandím mu, Jitka mě nebere, Maruška je super a Banga mi přijde legrační, jak je tam nejmenší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
7.12.15 17:39

Mě se moc líbí Maruška, nemusím Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
7.12.15 18:30

Rozhovor s Leosem a Katarinou - videochat

http://www.ceskatelevize.cz/…i/chat/5696/

Muzu rici, ze je mi Katka Stumpfova po tomto zaznamu nesympaticka. Predtim mi tak ani neprisla, ale je nekdy fakt jak ledova kralovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
7.12.15 18:49
@Almondea píše:
Mě se líbí, že je to takové různorodé. Jak vidět, každá si najdem nějakého oblíbence a někdo nás vytáčí doběla. :P

A to je sen všech, kteří dělají castingy do nejrůznějších TV soutěží, reality show atd. Musí tam být lidi, kteří spolu nějakým způsobem fungují a zároveň musí vzbuzovat emoce. Je jedno, jestli pozitivní nebo negativní, hlavně že vzbuzují, protože koukat na 5-10-20 nemastných neslaných lidí nikoho nebaví :nevim: Diváci potřebují někoho, komu budou fandit, ale taky někoho, koho budou nesnášet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
7.12.15 19:19

@bronick díky za odkaz. Dívala jsem se jen chvilku. Leoš Mareš mi přešel fajn. Katarína měla spíše trochu trému. Ale jinak to bylo dobré ;)

Přemýšlela jsem, co se jim v posledním kole nepovedlo, že vypadli. Katarína měla při tom prvním tanci zase takové zvláštní šaty. Nejprve jsme dlouho zkoumali, co to má za zlatý pruh na těle. To se myslím, úplně nepovedlo :think: Už si toho všimlo více lidí, že mívala divné oblečení.

A Leošovi se zase nepovedl ten rozhovor s panem Ebenem, když se bavili o Instagramu. Možná to tak nemyslel, ale působilo to, jako když si dělá reklamu na svůj Instagram a trochu machruje s těmi večírky. Díky tomu na mne působil nesympaticky. Posílali jsme doma některým párům hlasy, ale v jejich případě mne to ani nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová