Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndreaS92 píše:
@suricata vtipny nekomu prijit muze ale tohle neni soutez o vtipnosti ale o tanci a o tom to je…
Ano, soutěž o tanci, ale pravidla jsou jasná, rozhodují hlasující diváci, v menší míře porota… Proto nechápu, kolik lidí není schopných ta PRAVIDLA přijmout jako fakt.
Tohle není soutěž spravedlnosti, nechť vyhraje ten skutečně nejlepší v tanci.
@WaIl jasne pisu jen svuj nazor, nelibi se mi, ze se tam drzi nekdo kdo nema s tancem nic spolecneho tak dlouho, to je cele. Doufam, ze nevyhraje
a kdyz jo tak jo nic s tim neudelam a i presto s tim budu nesouhlasit nic vic delat nemuzu jen vyjadrit svuj nesouhlas..
me spise udivuje kolik lidi je schopnych se takoveho tydyta zastavat ![]()
Holky, daří se vám napsat do diskuze StarDance v ČT? Mně to vzalo 1 příspěvek, další 4 ne. Už jsem tam psala. Ale marně
A jen podotýkám, že neporušuji žádná pravidla tamní diskuze ![]()
@AndreaS92 píše:
@WaIl jasne pisu jen svuj nazor, nelibi se mi, ze se tam drzi nekdo kdo nema s tancem nic spolecneho tak dlouho, to je cele. Doufam, ze nevyhrajea kdyz jo tak jo nic s tim neudelam a i presto s tim budu nesouhlasit nic vic delat nemuzu jen vyjadrit svuj nesouhlas..
me spise udivuje kolik lidi je schopnych se takoveho tydyta zastavat
Co provedl Lukas Pavlasek??Nic, jen se ucastni souteze. Proto se ho zastavam ja. Hlasy mu neposilam, ale to, co se okolo nej mi vadi. On za to nemuze, nemyslis??
@blobfish píše:
Ten, kdo umí tančit, si zaslouží vyhrát v profesionální taneční soutěži. Což se předpokládám děje.
taky někdy ne
když manžel ještě aktivně tančil, tak tehdy s ním ve stejné třídě byla dcera jednoho porotce… ne že by ji přímo hodnotil on, ale zase těch porotců zase tolik není, všichni věděli, čí je to dcera a velmi často postupovala do dalších kol na úkor lepších párů
![]()
nicméně to byla spíš výjimka
na těch nižších soutěžích jde často o to, kdo nejvíc zaujme (a zároveň samozřejmě musí něco zatančit) - rozhodčí dávají v každém kole určený počet křížů (bodů) a koho si nevšimnou, tomu kříž dát nemůžou ![]()
@bronick a kvuli tomu ze neumi tancovat a „nemuze za to“ ho nemohu kritizovat?
je v televizi ve spolecnosti je proste videt! Takze by se mel s kritikou srovnat jak on, tak jeho fanousci
nelibi se mi to tak to reknu no a..? Nenadavam vulgarne jako nekteri treba na fcb, proste pisu, ze se mi nelibi a nezaslouzi si vyhrat!
@AndreaS92 píše:
@bronick a kvuli tomu ze neumi tancovat a „nemuze za to“ ho nemohu kritizovat?je v televizi ve spolecnosti je proste videt! Takze by se mel s kritikou srovnat jak on, tak jeho fanousci
nelibi se mi to tak to reknu no a..? Nenadavam vulgarne jako nekteri treba na fcb, proste pisu, ze se mi nelibi a nezaslouzi si vyhrat!
Ja pouze reagovala na to, ze nechapes, proc se ho nekdo zastava. Nic proti Tve kritice, o tom nepadla ani zminka, beres si to moc osobne ![]()
Pavlásek tančit neumí, ale opravdu nemůže za to, že mu lidi hlasy posílají
. Zamyslet by se nad sebou měli diváci, ti ho posílají do dalších kol. Přijde mi to jako nadávání na Zemana. Všem vadí, nikdo ho nevolil, tak jak se sakra na ten Hrad dostal??? (já ho nevolila a ani neposílám hlasy Pavláskovi, to jen na srozumněnou
)
@Adinka_2012 píše:
Pavlásek tančit neumí, ale opravdu nemůže za to, že mu lidi hlasy posílají![]()
![]()
. Zamyslet by se nad sebou měli diváci, ti ho posílají do dalších kol. Přijde mi to jako nadávání na Zemana. Všem vadí, nikdo ho nevolil, tak jak se sakra na ten Hrad dostal??? (já ho nevolila a ani neposílám hlasy Pavláskovi, to jen na srozumněnou
)
asi vadí i těm, co ho volili
a Pavláskovi posílají ti lidé co z toho mají srandu
@kerrankin píše:
Za mě tedy mnohem trapnější než Pavlásek je společnost PreciosaAle reklama dobrá, teď to zná každej (kdo kouká na SD).
No, ta jejich Preciosa mi leze už krkem ![]()
@AndreaS92 píše:
Fakt?jasne ze vypadnou ale prijde mi krajne nespraveslive, aby to vyhrál nekdo, kdo tanci tak strasne kdyz je to porad o tanci
zaslouzi si to kdokoli jinej ale on ne…
Souhlasím ![]()
@EmmaAnna píše:
@Meha mohl by vyhrát, konečně by ta soutěž začala být pořádně zábavnáz „důchodcovské“ zábavy by se to dostalo do jiných vod (bych řekla)Příspěvek upraven 08.12.15 v 15:21
Mně to spíš přijde trapný, než zábavný a důchodce fakt nejsem ![]()
@AndreaS92 píše:
@bronick a kvuli tomu ze neumi tancovat a „nemuze za to“ ho nemohu kritizovat?je v televizi ve spolecnosti je proste videt! Takze by se mel s kritikou srovnat jak on, tak jeho fanousci
Mně třeba připadá v pořádku, když to řekneš. Stejně jako můžeme říkat, že Leona působila jako ledová královna, Jitka je až moc velká snaživka a podobně. Jiná věc je vyjadřovat to vulgárně nebo mu to dokonce psát na osobní profil jako vzkaz a pak se ještě v diskusích podivovat nad tím, že na to ten tydýt nereaguje (zaregistrovala jsem vše, o čem píšu). Proto se ho třeba zastávám já.
@MUFICE píše:
Mně to spíš přijde trapný, než zábavný a důchodce fakt nejsem
samozrejmne je to trapnost
Stardance na me pusobila vzdy jako noblesni soutez na urovni. O tanci. Pavlasek uroven tohoto poradu nehorazne snizuje, v mych ocich… ![]()
@blobfish me se taky nelibi, kdyz ho nekdo vulgarne urazi. Ja to nedelam, ani nebudu. ![]()