StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
222
6.12.15 16:06

Já jsem třeba Pavláskovi hlas poslala. To, ze má někdo jiný názor, neznamená, ze je špatný. Každému se líbí něco jiného a když vidím namyslenou Schneiderovou, tak se modlim, aby nevyhrála. Pavlásek se mi líbí a doufám, ze nevypadne. I když na výhru to není. Každopádně kdokoli než Schneiderová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.12.15 16:12
@mojmira píše:
Poslala jsem Jitce a Marušce ;)

ja Lukasovi, at je to vyrovnany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.12.15 16:13

@Baba tak to jsme dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
6.12.15 16:16
@Baba píše:
ja Lukasovi, at je to vyrovnany :mrgreen:

nikdy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.12.15 16:17
@lucka.honza píše:
@Baba tak to jsme dvě :mrgreen:
:mrgreen: jak sem tak ze zvedavosti koukla do diskuze na SD, tak jsme odpad spolecnosti :jazyk: Zalozime klub? :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.12.15 16:22

@Baba uz to tak vypadá :) ale bude nás víc, když se pořád drží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
6.12.15 16:26
@Baba píše: :mrgreen: jak sem tak ze zvedavosti koukla do diskuze na SD, tak jsme odpad spolecnosti :jazyk: Zalozime klub? :twisted:

Odpad společnosti a tupí Čecháčkové :cert: :mrgreen:

(vaše škoda, mohly jste se zařadit mezi elitu, která Lukášovi píše na jeho profil zprávy ve znění: „Od stup kdybis to uměl tak bis nebil kritizován přečti si na seznamu co píšou a budeš otrošku chytrej jo a P. S. neumíš tančit“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.12.15 16:35

@blobfish Tupa jsi ty. Je to muj názor a rozhodně ho menit nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
6.12.15 16:36
@blobfish píše:
Odpad společnosti a tupí Čecháčkové :cert: :mrgreen:(vaše škoda, mohly jste se zařadit mezi elitu, která Lukášovi píše na jeho profil zprávy ve znění: „Od stup kdybis to uměl tak bis nebil kritizován přečti si na seznamu co píšou a budeš otrošku chytrej jo a P. S. neumíš tančit“)
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Meha
6.12.15 16:37
@lucka.honza píše:
@blobfish Tupa jsi ty. Je to muj názor a rozhodně ho menit nebudu :mrgreen:

Teď se ukázalo, že jsi fakt tupá. Ne kvůli tomu, že jsi poslala hlas Pavláskovi, ale že jsi vůbec nepochopila příspěvek od @blobfish .

• Citovat
  • Upravit
50124
6.12.15 16:39
@Meha píše:
Teď se ukázalo, že jsi fakt tupá. Ne kvůli tomu, že jsi poslala hlas Pavláskovi, ale že jsi vůbec nepochopila příspěvek od @blobfish .
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
6.12.15 16:40
@blobfish píše:
Nemá, jak jsem psala výše. Kdyby se dostal do finále, což je možné, mohla by úplně klidně nastat situace, kdy výherce podle poroty bude první nebo i druhý podle diváků (a bude tedy mít celkem pět bodů). Lukáš víc než čtyři body mít nebude (i kdyby vyhrál u diváků, bude mít vždy jen ten jeden bod za porotu).EDIT: Pokud tedy celá účast ve StarDance nebyla součástí komediálního výstupu, kdy ve finále do této doby neschopnost předstírající Lukáš Pavlásek neodtančí jako profesionál :mrgreen:

Ale může se stát také to, že Jitka bude u poroty první, u diváků až poslední, Maruška u poroty druhá a také u diváků druhá, pak by všechny páry měly 4 body a pokud při rovnosti bodů rozhodují divácké hlasy, tak je Pavlásek vítěz ;).

• Citovat
  • Upravit
20767
6.12.15 16:41
@Meha píše:
Teď se ukázalo, že jsi fakt tupá. Ne kvůli tomu, že jsi poslala hlas Pavláskovi, ale že jsi vůbec nepochopila příspěvek od @blobfish .

Teď jsem se to chystala napsat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.12.15 16:52
@blobfish píše:
Odpad společnosti a tupí Čecháčkové :cert: :mrgreen:(vaše škoda, mohly jste se zařadit mezi elitu, která Lukášovi píše na jeho profil zprávy ve znění: „Od stup kdybis to uměl tak bis nebil kritizován přečti si na seznamu co píšou a budeš otrošku chytrej jo a P. S. neumíš tančit“)
:mrgreen: smaaarja. Me bavi prispevky, jak hlasovani pro Pavlaska svedci o stavu ceske spolecnosti. Podrobnejsi vysvetleni sem zatim nenasla.
Kdyby Lukas vyhral, tak by me to asi lehce zamrzelo, to uz by na me bylo moc svihly, ale zas lepsi nez Jitka :twisted: ta mi prijde afektovana a nechci rict blba, ale tak nejak jednodussi. P. S. Nohy ji fakt nezavidim :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 16:56
@Baba píše: :mrgreen: smaaarja. Me bavi prispevky, jak hlasovani pro Pavlaska svedci o stavu ceske spolecnosti. Podrobnejsi vysvetleni sem zatim nenasla.
Kdyby Lukas vyhral, tak by me to asi lehce zamrzelo, to uz by na me bylo moc svihly, ale zas lepsi nez Jitka :twisted: ta mi prijde afektovana a nechci rict blba, ale tak nejak jednodussi. P. S. Nohy ji fakt nezavidim :jazyk:

To já jí nohy závidím a Dědíka taky :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová