Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem třeba Pavláskovi hlas poslala. To, ze má někdo jiný názor, neznamená, ze je špatný. Každému se líbí něco jiného a když vidím namyslenou Schneiderovou, tak se modlim, aby nevyhrála. Pavlásek se mi líbí a doufám, ze nevypadne. I když na výhru to není. Každopádně kdokoli než Schneiderová
@mojmira píše:
Poslala jsem Jitce a Marušce
ja Lukasovi, at je to vyrovnany ![]()
@lucka.honza píše:
@Baba tak to jsme dvě
@Baba píše:jak sem tak ze zvedavosti koukla do diskuze na SD, tak jsme odpad spolecnosti
Zalozime klub?
Odpad společnosti a tupí Čecháčkové
![]()
(vaše škoda, mohly jste se zařadit mezi elitu, která Lukášovi píše na jeho profil zprávy ve znění: „Od stup kdybis to uměl tak bis nebil kritizován přečti si na seznamu co píšou a budeš otrošku chytrej jo a P. S. neumíš tančit“)
@blobfish Tupa jsi ty. Je to muj názor a rozhodně ho menit nebudu ![]()
@blobfish píše:
Odpad společnosti a tupí Čecháčkové![]()
(vaše škoda, mohly jste se zařadit mezi elitu, která Lukášovi píše na jeho profil zprávy ve znění: „Od stup kdybis to uměl tak bis nebil kritizován přečti si na seznamu co píšou a budeš otrošku chytrej jo a P. S. neumíš tančit“)
@lucka.honza píše:
@blobfish Tupa jsi ty. Je to muj názor a rozhodně ho menit nebudu
Teď se ukázalo, že jsi fakt tupá. Ne kvůli tomu, že jsi poslala hlas Pavláskovi, ale že jsi vůbec nepochopila příspěvek od @blobfish .
@Meha píše:
Teď se ukázalo, že jsi fakt tupá. Ne kvůli tomu, že jsi poslala hlas Pavláskovi, ale že jsi vůbec nepochopila příspěvek od @blobfish .
@blobfish píše:
Nemá, jak jsem psala výše. Kdyby se dostal do finále, což je možné, mohla by úplně klidně nastat situace, kdy výherce podle poroty bude první nebo i druhý podle diváků (a bude tedy mít celkem pět bodů). Lukáš víc než čtyři body mít nebude (i kdyby vyhrál u diváků, bude mít vždy jen ten jeden bod za porotu).EDIT: Pokud tedy celá účast ve StarDance nebyla součástí komediálního výstupu, kdy ve finále do této doby neschopnost předstírající Lukáš Pavlásek neodtančí jako profesionál
Ale může se stát také to, že Jitka bude u poroty první, u diváků až poslední, Maruška u poroty druhá a také u diváků druhá, pak by všechny páry měly 4 body a pokud při rovnosti bodů rozhodují divácké hlasy, tak je Pavlásek vítěz
.
@Meha píše:
Teď jsem se to chystala napsat ![]()
@blobfish píše:
Odpad společnosti a tupí Čecháčkové![]()
@Baba píše:smaaarja. Me bavi prispevky, jak hlasovani pro Pavlaska svedci o stavu ceske spolecnosti. Podrobnejsi vysvetleni sem zatim nenasla.
Kdyby Lukas vyhral, tak by me to asi lehce zamrzelo, to uz by na me bylo moc svihly, ale zas lepsi nez Jitkata mi prijde afektovana a nechci rict blba, ale tak nejak jednodussi. P. S. Nohy ji fakt nezavidim
To já jí nohy závidím a Dědíka taky
![]()