StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
5.12.15 22:38
@WaIl píše: Říkejte si co chcete, ale aby vypadl Leoš před Radkem Bangou je, dle mého, jen a díky tanečnici.

Já si to nemyslím. Jako jasně, Tereza Bufková je veliká sympaťanda, o tom žádná. Ale já osobně třeba klidně uznám, že Jitka a Leoš jsou tanečně (technicky) nejzdatnější, ale mně jsou pořád bližší Radek a Maruška, mají pro mě jakousi přidanou hodnotu, baví mě koukat se na ně, těším se na ně. Prostě Jitka je dokonalost sama, ale charisma má pro mě větší Maruška, podobně tak Leoš versus Radek. Každý to holt cítí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
5.12.15 22:38
@medun píše:
teď jsem tam koukala a je to teda docela nechutný. Některý lidi to fakt dost prožívaj :roll:

Přesně.

• Citovat
  • Upravit
50126
5.12.15 22:43
@Meha píše:
Myslím, že to tam dost přehánějí, je to celkem hnus, co tam někteří předvádějí.

No, aspon že naše diskuze je v rámci slušnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.12.15 22:44
@bronick píše:
Asi tu budu jedina, ale me to nevadi, ze tam Pavlasek je. Neprijde mi, ze by to tu soutez srazelo. Ne pro me. Vzdy se od plic zasmeju, kdyz tancuje. Beru to jako zabavu a ne jako nejakou profi tanecni soutez, kde bych se rozcilovala, ze postupuje drevo. To, ze diky divakum vitezi Lukas Pavlasek je totiz typicky ceske. :mrgreen:

Tobe je ten tanec k smichu? Takze cizi nestesti?
Mne je ho lito, je mi trapne a smutno, kdyz tancuje.. na zabavu mam jine parametry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.12.15 22:45

Zas Leoš může být rád, „vydělal“ na tom vypadnutí proti Lukášovi ty ovace ve stoje, to by se mu bez Lukášova postupu asi nepodařilo. Sice si jsem jistá, že všichni oceňují Leošův um, ale působilo to na mě spíš jako vyjádření odporu proti Pavláskovu postupu. Pavláska už je mi taky spíš líto, nemám vůbec radost, že postoupil, protože už mě na něj nebaví se koukat, ale pokud jsou taková pravidla, tak ať tam je a nemyslím, že by měl odstupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
5.12.15 22:45
@MUFICE píše:
No, aspon že naše diskuze je v rámci slušnosti.

Také jsem ráda.
Pořád si říkám, že je to jen televizní pořad, někteří to řeší, jako kdyby šlo o život.

• Citovat
  • Upravit
46669
5.12.15 22:47
@MUFICE píše:
Jsem zvědavá, jak to dopadne, dost sprostě se mu tam nadávají. Možná odstoupí, kdo ví :nevim:

Ted uz to pomalu nema smysl.. 8), uz jich dost „vyradil“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
5.12.15 22:50

@Meha No však to tam Eben chudák pořád zmiňuje, že je to jen soutěž a nejde o život - myslím, že i do studia jim chodí dost výživné dopisy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
5.12.15 22:52
@Conulka píše:
@Meha No však to tam Eben chudák pořád zmiňuje, že je to jen soutěž a nejde o život - myslím, že i do studia jim chodí dost výživné dopisy

Určitě, ono si stačí přečíst FB.
Snad to Pavlásek nečte, to by mi ho bylo líto ještě víc.

• Citovat
  • Upravit
6759
5.12.15 23:16

*Kdo podle vás dnes večer ve StarDance vypadne?

Marie Doležalová a Marek Zelinka 5,1 %
Jitka Schneiderová a Marek Dědík 4,4 %
Radek Banga & Tereza Bufková 15,8 %
Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová 57,7 %
Leoš Mareš a Katarina Štumpfová 17,1 %

Celkem hlasovalo 3371 čtenářů.*
( http://www.super.cz/…-kimona.html )

Tak podle tohoto průzkumu byl Leoš největší adept na vypadnutí (Pavláska nelze počítat). Tak by nás to asi nemělo tolik překvapovat :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
5.12.15 23:23
@Meha píše:
Určitě, ono si stačí přečíst FB.
Snad to Pavlásek nečte, to by mi ho bylo líto ještě víc.

Tak se podívej na jeho stránku na FB, je to dost nechutný. Když mu tam psaly důchodkyně s květákem na hlavě „hanba, fuj, odstup“, bylo to ještě docela ok oproti tomu, co se tam objevuje teď.
Jo a nemyslím si, že příště vypadne Banga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
5.12.15 23:33
@blobfish píše:
Tak se podívej na jeho stránku na FB, je to dost nechutný. Když mu tam psaly důchodkyně s květákem na hlavě „hanba, fuj, odstup“, bylo to ještě docela ok oproti tomu, co se tam objevuje teď.
Jo a nemyslím si, že příště vypadne Banga.

Mrkla jsem na jeho stránku, tak strašné jako na stránce Stardance mi to nepřijde.

A kdo myslíš, že vypadne příště?

• Citovat
  • Upravit
5950
5.12.15 23:41

@Meha Stránku StarDance jsem nečetla. Jestli je to ještě horší, tak je to teda síla.
Kdo vypadně příště nevím. A ve finále už bodování poroty nehraje roli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
5.12.15 23:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
5.12.15 23:44
@blobfish píše:
@Meha Stránku StarDance jsem nečetla. Jestli je to ještě horší, tak je to teda síla.
Kdo vypadně příště nevím. A ve finále už bodování poroty nehraje roli?

Nevím. Není mi ani pořád jasné, jakou roli hrají teď, jak se to počítá s těmi diváckými hlasy dohromady.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová