StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
5.12.15 22:23
@zrcadlo píše:
Souhlasím, Tereza Bufková je nejlepší :palec:, Leošova partnerka působí jako studená namyšlená primadona.

Tak to jednoznačně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39504
5.12.15 22:24
@Meha píše:
Můj má rád taky Mareše a přišlo mu líto, že vypadl. Zároveň je ale rád, že postoupil Pavlásek :nevim:.

heh, další takovej…já se picnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
5.12.15 22:24

Jdu si pročíst FB stránky SD, tak to asi bude pořádně vřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
5.12.15 22:25

Tak to si můžu zapnout Vtip za stovku a ne soutěž tance celebrit :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.12.15 22:26

Asi tu budu jedina, ale me to nevadi, ze tam Pavlasek je. Neprijde mi, ze by to tu soutez srazelo. Ne pro me. Vzdy se od plic zasmeju, kdyz tancuje. Beru to jako zabavu a ne jako nejakou profi tanecni soutez, kde bych se rozcilovala, ze postupuje drevo. To, ze diky divakum vitezi Lukas Pavlasek je totiz typicky ceske. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
5.12.15 22:27
@Žirafa 69 píše:
heh, další takovej…já se picnu.

Jinak je ale skvělej :).
Jdu se picnout taky.

Mně tedy Pavlásek také nevadí, spíš je mi ho líto a srandy už bylo dost. Fakt jsem myslela, že dnes vypadne. No, nestalo se…

• Citovat
  • Upravit
50125
5.12.15 22:28

Tak na FB jsou spekulace, že ho tam naschvál drži produkce kvůli sledovanosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
5.12.15 22:29
@Almondea píše:
Aby Pavlásek nakonec opravdu ještě nevyhrál! :zed: To by trumfnul i Cimrmanna… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Po dnešku si myslím, že je to velmi pravděpodobné. Včetně toho Cimrmana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
5.12.15 22:29
@MUFICE píše:
Tak na FB jsou spekulace, že ho tam naschvál drži produkce kvůli sledovanosti :mrgreen:

A přitom já vím o několika lidech, kteří tuto soutěž kvůli Pavláskovi přestali sledovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
5.12.15 22:30
@MUFICE píše:
Tak na FB jsou spekulace, že ho tam naschvál drži produkce kvůli sledovanosti :mrgreen:

Tak určitě :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
50125
5.12.15 22:33

Jsem zvědavá, jak to dopadne, dost sprostě se mu tam nadávají. Možná odstoupí, kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
5.12.15 22:35
@kometaO5 píše:
A přitom já vím o několika lidech, kteří tuto soutěž kvůli Pavláskovi přestali sledovat…

Jsem na tom velmi podobně. Dřív jsem seděla přilepená u obrazovky, aby mi neuteklo ani slovíčko, ani pohyb. Teď u toho dělám hromadu věcí a jen se přijdou mrknout na tanec, abych byla v obraze. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
5.12.15 22:36
@MUFICE píše:
Jsem zvědavá, jak to dopadne, dost sprostě se mu tam nadávají. Možná odstoupí, kdo ví :nevim:

teď jsem tam koukala a je to teda docela nechutný. Některý lidi to fakt dost prožívaj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
5.12.15 22:37

Jsem z toho smutnej… Leoš Mareš se předvedl jako pracovitej profesionál, který během sobotních večerů měnil sám sebe… Mám doma 6ti letou Nelinku a strašně pláče za Leoše…

Tohle tam dneska napsal ten tanečník Tománek, co tancoval v minulých řadách SD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
5.12.15 22:38
@MUFICE píše:
Jsem zvědavá, jak to dopadne, dost sprostě se mu tam nadávají. Možná odstoupí, kdo ví :nevim:

Myslím, že to tam dost přehánějí, je to celkem hnus, co tam někteří předvádějí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová