Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
@bronick @WaIl Nedávno jsem někde četla, že Kurtiš je údajně ten neznámý otec dítěte Terezy Černochové. Že se spolu vyspali během Stardance, když Černochová chodila fandit Ruppertovi. A že v té době už snad měl Kurtiš s Polívkovou chodit.
Trochu drbů po ránu.
Tak to je úžasný drb, v tom je všechno láska, zrada, miminko, nevěra, mateřská láska… ale doufám, že to je jen drb, protože jako realita bych to nepřála nikomu ze zúčastněných.
@MUFICE píše:
Obě tancovaly dobře, Kuchařová lépe, ale Polívková byla sympatičtější. A Kuchařce to pokazil i Brzobohatý svým nevhodným komentářem, tím u mě celkem klesl
Co řekl? To mi uniklo ![]()
@suricata píše:
Tak to je úžasný drb, v tom je všechno láska, zrada, miminko, nevěra, mateřská láska… ale doufám, že to je jen drb, protože jako realita bych to nepřála nikomu ze zúčastněných.
@Meha píše:že by až tak?
@bronick @WaIl Nedávno jsem někde četla, že Kurtiš je údajně ten neznámý otec dítěte Terezy Černochové. Že se spolu vyspali během Stardance, když Černochová chodila fandit Ruppertovi. A že v té době už snad měl Kurtiš s Polívkovou chodit.
Trochu drbů po ránu.
@kerrankin píše:
Za mě tedy mnohem trapnější než Pavlásek je společnost Preciosa
Hele víš že jsem si toho taky všimla? Docela mě ta reklama zarazila, myslela jsem, že ČT tím že je financovaná povinnými poplatky, ani nesmí využívat příjem z reklam. Ale evidentně asi jo.
@Žirafa 69 píše:
Teď jsem to sem zrovna chtěla dát.Říká : Po urážkách na můj tanec chci natruc postoupit dál
A když řekne, že „Je nad mé chápání, že zábavný televizní pořad někoho vyprovokuje k takovým emocím."…tak čemu se divit, když to podle něj je zábavný pořad v 1.řadě, a ne soutěž o tanci…![]()
Ale on to je přece opravdu zábavný pořad v prvé řadě. Jestli se chceme dívat na soutěž o tanci v prvé řadě, dívejme se na mistrovství v latinskoamerických tancích např. ![]()
@Elenentka píše:
Hele víš že jsem si toho taky všimla? Docela mě ta reklama zarazila, myslela jsem, že ČT tím že je financovaná povinnými poplatky, ani nesmí využívat příjem z reklam. Ale evidentně asi jo.
Oni to už někde odůvodňovali, prý je nějaký druh reklamy povolen a tohle je asi jeden z nich. Trapné to je, to je pravda.
@bronick píše:
Ja si jen matne pmatuji, jak komentoval jeji vypadnuti, to, ze nevyhrala. Rikal, ze cesky narod proste nema rad sikovny, pracovity a uspesny lidi. Proto pry vyhrala Anicka. Mimochodem, pro ni to muselo byt neskutecny, kdyz vyhrala a jeste vyhrala zivotni lasku (teda pro zatim)
No něco v tom smyslu, přišel mi hrozně namyšlenej ![]()
@WaIl píše:
O celých 10 let.
Ale tipovala bych ho tak kolem 30, na těch 25 nevypadá.
@Meha píše:
Trochu drbů po ránu.
Taky jsem to četla, ale nějak tomu nevěřím. Ti dva mi nejdou dohromady ![]()
@MUFICE píše:
Taky jsem to četla, ale nějak tomu nevěřím. Ti dva mi nejdou dohromady
To neznamena, ze na sebe v deliriu nemohli padnout ![]()
Ja tomu teda taky spis neverim a cumela bych jako puk, kdyby to byla pravda..
Brzobohatý má nosánek trochu nahoru, ne?
Nesnáším žvásty o tom, že když máš opačný názor, hned závidíš.
Kuchařovou nemusím, vadí mi popírači plastických operací.
Schneiderová je sympatická, ale ve Stardance mi přijde až moc přeslazená (moc úsměvů, díků..)
Vypadá to tak
. Ona z toho hned těhotná, on nechtěl, aby si to nechala.
Prý to byla jen jedna noc vášně