StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
10.12.15 08:42
@WaIl píše:
A to jsem si říkala, že pokud budou chtít dítě, že mají nejvyšší čas. :D Že by už jedno ztropil jinde? :think: :mrgreen:

Vypadá to tak ;)
Prý to byla jen jedna noc vášně :mrgreen:. Ona z toho hned těhotná, on nechtěl, aby si to nechala.

• Citovat
  • Upravit
6638
10.12.15 08:47
@Meha píše:
@bronick @WaIl Nedávno jsem někde četla, že Kurtiš je údajně ten neznámý otec dítěte Terezy Černochové 8o. Že se spolu vyspali během Stardance, když Černochová chodila fandit Ruppertovi. A že v té době už snad měl Kurtiš s Polívkovou chodit.
Trochu drbů po ránu 8).

Tak to je úžasný drb, v tom je všechno láska, zrada, miminko, nevěra, mateřská láska… ale doufám, že to je jen drb, protože jako realita bych to nepřála nikomu ze zúčastněných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.12.15 08:57
@MUFICE píše:
Obě tancovaly dobře, Kuchařová lépe, ale Polívková byla sympatičtější. A Kuchařce to pokazil i Brzobohatý svým nevhodným komentářem, tím u mě celkem klesl :?

Co řekl? To mi uniklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.12.15 09:11
@suricata píše:
Tak to je úžasný drb, v tom je všechno láska, zrada, miminko, nevěra, mateřská láska… ale doufám, že to je jen drb, protože jako realita bych to nepřála nikomu ze zúčastněných.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140229
10.12.15 11:30
@Meha píše:
@bronick @WaIl Nedávno jsem někde četla, že Kurtiš je údajně ten neznámý otec dítěte Terezy Černochové 8o. Že se spolu vyspali během Stardance, když Černochová chodila fandit Ruppertovi. A že v té době už snad měl Kurtiš s Polívkovou chodit.
Trochu drbů po ránu 8).
že by až tak? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
10.12.15 11:48
@kerrankin píše:
Za mě tedy mnohem trapnější než Pavlásek je společnost Preciosa :roll:

Hele víš že jsem si toho taky všimla? Docela mě ta reklama zarazila, myslela jsem, že ČT tím že je financovaná povinnými poplatky, ani nesmí využívat příjem z reklam. Ale evidentně asi jo.

• Citovat
  • Upravit
311
10.12.15 11:50
@Žirafa 69 píše:
Teď jsem to sem zrovna chtěla dát. ;) Říká : Po urážkách na můj tanec chci natruc postoupit dál
A když řekne, že „Je nad mé chápání, že zábavný televizní pořad někoho vyprovokuje k takovým emocím."…tak čemu se divit, když to podle něj je zábavný pořad v 1.řadě, a ne soutěž o tanci… :roll: :nevim:

Ale on to je přece opravdu zábavný pořad v prvé řadě. Jestli se chceme dívat na soutěž o tanci v prvé řadě, dívejme se na mistrovství v latinskoamerických tancích např. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.12.15 11:52
@Elenentka píše:
Hele víš že jsem si toho taky všimla? Docela mě ta reklama zarazila, myslela jsem, že ČT tím že je financovaná povinnými poplatky, ani nesmí využívat příjem z reklam. Ale evidentně asi jo.

Oni to už někde odůvodňovali, prý je nějaký druh reklamy povolen a tohle je asi jeden z nich. Trapné to je, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.12.15 00:18
@bronick píše:
Ja si jen matne pmatuji, jak komentoval jeji vypadnuti, to, ze nevyhrala. Rikal, ze cesky narod proste nema rad sikovny, pracovity a uspesny lidi. Proto pry vyhrala Anicka. Mimochodem, pro ni to muselo byt neskutecny, kdyz vyhrala a jeste vyhrala zivotni lasku (teda pro zatim) :-)

No něco v tom smyslu, přišel mi hrozně namyšlenej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.12.15 00:19
@WaIl píše:
O celých 10 let. :)

Ale tipovala bych ho tak kolem 30, na těch 25 nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.12.15 00:21
@Meha píše:
Trochu drbů po ránu 8).

Taky jsem to četla, ale nějak tomu nevěřím. Ti dva mi nejdou dohromady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.12.15 07:57
@MUFICE píše:
Taky jsem to četla, ale nějak tomu nevěřím. Ti dva mi nejdou dohromady :nevim:

To neznamena, ze na sebe v deliriu nemohli padnout :mrgreen:
Ja tomu teda taky spis neverim a cumela bych jako puk, kdyby to byla pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.12.15 20:43

Brzobohatý má nosánek trochu nahoru, ne? :cert: Nesnáším žvásty o tom, že když máš opačný názor, hned závidíš. :roll: Kuchařovou nemusím, vadí mi popírači plastických operací. :D Schneiderová je sympatická, ale ve Stardance mi přijde až moc přeslazená (moc úsměvů, díků..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
11.12.15 20:50

Těšíte se na zítřejší díl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.12.15 20:52

Já se těším. 8)