StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
9.12.15 22:15
@blobfish píše:
To má, ale je celkem jedno, o kolik by měl víc než druhá Jitka nebo druhá Maruška, druhý prostě dostane o bod míň než první (z čehož Lukáš mimochodem těží celou soutěž, kdy od poroty dostane jen o bod míň než druhý nejhorší, i když se ten druhý nejhorší víc blíží nejlepšímu než Lukášovi :mrgreen:

No, Mareš měl min. 2× více bodů, než Pavlásek od poroty. Ale dostal 2 body a Pavlásek 1 bod, což není takový rozdíl a tím vypadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
10.12.15 06:41
@MUFICE píše:
Obě tancovaly dobře, Kuchařová lépe, ale Polívková byla sympatičtější. A Kuchařce to pokazil i Brzobohatý svým nevhodným komentářem, tím u mě celkem klesl :?

Co řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
10.12.15 07:21

Ja si jen matne pmatuji, jak komentoval jeji vypadnuti, to, ze nevyhrala. Rikal, ze cesky narod proste nema rad sikovny, pracovity a uspesny lidi. Proto pry vyhrala Anicka. Mimochodem, pro ni to muselo byt neskutecny, kdyz vyhrala a jeste vyhrala zivotni lasku (teda pro zatim) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
10.12.15 07:25

Rozhovor s Leosem Maresem na DVTV. Vybornej je ten zacatek, jak Veselovsky vypravi, co rekl Leos, kdyz se videli poprve. Je videt, ze kdyz je nekdo rozhodnuty pro svuj cil, tak se mu jde asi lepe :-)

http://video.aktualne.cz/…02590604f2e/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.12.15 07:36
@bronick píše:
Ja si jen matne pmatuji, jak komentoval jeji vypadnuti, to, ze nevyhrala. Rikal, ze cesky narod proste nema rad sikovny, pracovity a uspesny lidi. Proto pry vyhrala Anicka. Mimochodem, pro ni to muselo byt neskutecny, kdyz vyhrala a jeste vyhrala zivotni lasku (teda pro zatim) :-)

Teda to mi úplně uniklo, že Anče chodí s Kurtišem. Jen teda ten věk je docela legrační. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
10.12.15 07:43

@WaIl
On je mladsi? Jako vypada tak, ale nikdy jsem se nad tim nezamyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.12.15 07:44
@bronick píše:
@WaIl
On je mladsi? Jako vypada tak, ale nikdy jsem se nad tim nezamyslela.

O celých 10 let. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.12.15 08:26

@bronick @WaIl Nedávno jsem někde četla, že Kurtiš je údajně ten neznámý otec dítěte Terezy Černochové 8o. Že se spolu vyspali během Stardance, když Černochová chodila fandit Ruppertovi. A že v té době už snad měl Kurtiš s Polívkovou chodit.
Trochu drbů po ránu 8).

• Citovat
  • Upravit
750
10.12.15 08:27
@Meha píše:
@bronick @WaIl Nedávno jsem někde četla, že Kurtiš je údajně ten neznámý otec dítěte Terezy Černochové 8o. Že se spolu vyspali během Stardance, když Černochová chodila fandit Ruppertovi. A že v té době už snad měl Kurtiš s Polívkovou chodit.
Trochu drbů po ránu 8).

8o
tyyy jo, to zni hodne divoce na ceskej rybnicek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
10.12.15 08:28

http://ona.idnes.cz/…si-muzi.aspx?…

rozhovor s Pavlaskem na idnes.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.12.15 08:31
@bronick píše:
8o
tyyy jo, to zni hodne divoce na ceskej rybnicek :mrgreen:
:mrgreen: Tjn, také jsem z toho byla celkem v šoku. A divím se, že se toho nechytlo více médií ;).
  • Citovat
  • Upravit
39519
10.12.15 08:33
@bronick píše:
http://ona.idnes.cz/…si-muzi.aspx?…rozhovor s Pavlaskem na idnes.cz

Teď jsem to sem zrovna chtěla dát. ;) Říká : Po urážkách na můj tanec chci natruc postoupit dál
A když řekne, že „Je nad mé chápání, že zábavný televizní pořad někoho vyprovokuje k takovým emocím."…tak čemu se divit, když to podle něj je zábavný pořad v 1.řadě, a ne soutěž o tanci… :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.12.15 08:34
@bronick píše:
http://ona.idnes.cz/…si-muzi.aspx?…rozhovor s Pavlaskem na idnes.cz

Dneska by s ním měl snad vyjít hovor v MF.

• Citovat
  • Upravit
Meha
10.12.15 08:35

S tímto názorem z diskuze na Idnes se ztotožňuju:

„Není důvod být rozčilený na Pavláska - on dělá co umí. Tedy tančí jak umí a baví jak umí. Jestli to měla být taneční soutěž, měla ČT zvát ty, u kterých byl předpoklad, že budou dobří tanečníci. Pokud pozvala Pavláska, pozvala jej ne kvůli tomu, aby oslňoval dovedností, ale aby bavil svou neobratností. Není to styl humoru, který bych vyznával, ale to je jiná otázka. Jestli se našlo tolik diváků, které to baví, nebo tolik diváků, kteří mu posílají hlasy jako protest proti Stardance, kterou považují za usedlý a nudný pořad, nezbývá než říct - jestli jste to (myšleno ČT) nechtěli, neměli jste ho zvát. Jestli vám měl udělat "užitečného idiota“ a po několika kolech vypadnout, aby pobavil, ale nepřekážel, pak jste si sami naběhli na vidle. Pavlásek už teď dost možná celou Stardance vyhraje, což bude tak trochu paradox vzhledem ke jménu pořadu, ale na něj se rozčilovat je naprostá hloupost."

• Citovat
  • Upravit
5724
10.12.15 08:38

A to jsem si říkala, že pokud budou chtít dítě, že mají nejvyšší čas. :D Že by už jedno ztropil jinde? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová