Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@suricata píše:
Děvčata přijde mi, že zábavný pořad se změnil v bojiště plné emocí, chtěla jsem se zeptat, jestli je to tak každý rok nebo jen letos, sleduji tento pořad poprvé.
Ještě tam nebyl takový ignorant, který nedovede udělat na hudbu jediný krok, to je celé co mi vadí.
@KPKristy píše: Řadu s Vydrou jsem neviděla, tak nemůžu hodnotit. Bugár byl sice prkenný, ale dokázal vypotit tanec. Sice strnulý, ale tanec. Že byl třetí si nepamatuju a teda moc to nechápu, abych řekla pravdu, ale nebyl zase tak úplnej ignorantA přesně si myslím, že kdyby Pavlásek trénoval tak jako ostatní, taky by mu proboha muselo něco utkvět, ne? Neříkejte mi, že ani za mnoho týdnů se nedokáže naučit NIC
Mají na nový tanec pár dnů, podle mě nic dopředu netrénoval, protože nepočítal s tím, že postoupí dál. Určitě trénuje, je jen otázka, jak moc.
Myslím si, že sám se trápí a že by už chtěl vypadnout, tak snad tento týden
.
A budou všichni spokojený, protože takhle se neřeší nic jiného než Pavlásek.
@WaIl píše:
Posíláš hlasy? Proto tě to tak štve?
Já neposlala jediný hlas do žádné soutěže.. proto respektuji hlasování ostatních, a nikterak mě to nevytáčí.A ještě se ráda nechám poučit, kde se dočtu něco o Šmajdovi a taneční soutěži, aby to nebyl bulvár. Vždyť po něm jinde neštěkne ani pes.
Hlasy jsem nikdy neposílala, ale hodlám začít… možná proto tam Pavlásek je.
@radkka píše:
Někdo zase závidí někomu, kdo umí nádherně tančit a onanuje nad Pavláskem.
Hádky a vulgarismy? Omlouvám se jestli se pletu, ale nevadil ti Pavlasek, protože kazí noblesu pořadu?,
@suricata píše:
Hádky a vulgarismy? Omlouvám se jestli se pletu, ale nevadil ti Pavlasek, protože kazí noblesu pořadu?,
Já nikoho jak slepici neoznačila. Noblesu emimina už zkazit nejde a nevidím nic sprostého.
@Meha píše:
Mají na nový tanec pár dnů, podle mě nic dopředu netrénoval, protože nepočítal s tím, že postoupí dál. Určitě trénuje, je jen otázka, jak moc.
Myslím si, že sám se trápí a že by už chtěl vypadnout, tak snad tento týden.
A budou všichni spokojený, protože takhle se neřeší nic jiného než Pavlásek.
To máš asi pravdu. Já ale myslím, že od léta už trénují všechny základní kroky tanců, které tam pak budou a ty dny před přenosem pilují konkrétní choreografie. Nevím, napadlo mě to, protože proč jinak by tréninky začínaly už někdy v srpnu ![]()
@radkka píše:
Já nikoho jak slepici neoznačila. Noblesu emimina už zkazit nejde a nevidím nic sprostého.
Začala jsi s urážkami ty, tím že soudíš někoho vkus na základě ničeho.
To dělají jen slepice, to není nadávka, to je holý fakt.
Jinak s reakcemi na tebe končím.
Nechci se tady hádat, ale bavit s normálními lidmi.
@radkka píše:
Noblesu emimina zkazit nejde
rozhodně lze pozvednout ![]()
@KPKristy píše:
To máš asi pravdu. Já ale myslím, že od léta už trénují všechny základní kroky tanců, které tam pak budou a ty dny před přenosem pilují konkrétní choreografie. Nevím, napadlo mě to, protože proč jinak by tréninky začínaly už někdy v srpnu
Nevím, jak to konkrétně mají. Mareš v rádiu říkal, že dopředu ví rozpis všech tanců, ale na začátku že trénovali hlavně ty úvodní tance
.
Já už si fakt přeju, aby Pavlásek vypadl, aby se tady zase jen řešil tanec a pořad samotný.
@radkka píše:
Někdo zase závidí někomu, kdo umí nádherně tančit a onanuje nad Pavláskem.
@KPKristy píše:
A já musím do práce, sakriš, se tu s vámi vykecávám![]()
@KPKristy píše:
To máš asi pravdu. Já ale myslím, že od léta už trénují všechny základní kroky tanců, které tam pak budou a ty dny před přenosem pilují konkrétní choreografie. Nevím, napadlo mě to, protože proč jinak by tréninky začínaly už někdy v srpnu
Ano, trénují dlouho před prvním přenosem (nevím přesně kolik týdnů) základní kroky, držení těla a pokud to jde, tak myslím i nějaké choreografie. Mně vadí, že nevidím snahu, to je celé.
V první řadě požádala herečka Jana Švandová, aby jim lidé neposílali hlasy, bylo to ve třetím kole. Cítila se prý unavená.
@mojmira píše:
V první řadě požádala herečka Jana Švandová, aby jim lidé neposílali hlasy, bylo to ve třetím kole. Cítila se prý unavená.
Pavlásek evidentně unavený není
.
Já myslím, že vám udělá radost a už vypadne, uvidíme.