StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
29.11.15 09:16

@Žirafa 69 V tom se asi neshodneme - ta soutěž není zdaleka jen o tanci.
Skoro v každém kole Stardance byl nějaký neumětel, který to dotáhl daleko, protože byl prostě lidem sympatický.

• Citovat
  • Upravit
46669
29.11.15 09:30
@blobfish píše:
Pavlásek že neumí tančit a dělají mu problém i základní kroky? Tak toho jsem si všimla až dnes večer… doufám, že příště nezjistím, že se ani netrefí do rytmu :pankac: :mrgreen:(promiň, nedalo mi to, po každém díle SD se vyrojí xy stejných komentářů ;)

No jo, tak to tentokrat padlo na me, nezhroutim se z toho.
Kdyz se mele po parkete Pavlasek, tak se spis nedivam, proto jsem si az ted vsimla, ze neumi ani ZAKLADNI krok. Myslela jsem, ze mu delaji problem choreografie jako takove, ale tohle uz je tristni.
Jinak pardon, uz to tedy komentovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
29.11.15 10:45

@KPKristy :hug: však jsem psala ještě večer, že mu dělal problém i pohyb rukou :lol:

• Citovat
  • Upravit
750
29.11.15 12:59

Holky Pavlasek za to fakt nemuze, ze neumi tancovat. Nemuze ani za to, ze postupuje dal, posilaji ho dal divaci a mozna je mu to nekdy fakt blby, ze vypadavaji lidi, co tancuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
29.11.15 17:28
@KPKristy píše:
Jinak pardon, uz to tedy komentovat nebudu.

Nee, klidně komentuj :kytka:

Mně Lukáš nevadí možná asi právě proto, že neumí tancovat - a ta kombinace profesionální tanečníce a naprostýho dřeva je svým způsobem docela zajímavá (navíc si narozdíl od spousty lidí nemyslím, že by se nesnažil - vzhledem k tomu, že naprosto necítí rytmus, pro něj musí být o hodně náročnější zapamatovat si choreografii).
Pak mě ještě baví ti nápadně dobří (v této řadě Jitka a často i Maruška), ale třeba z toho, že muzikálová herečka (tzn. člověk, který se s tancem setkává i při své práci) Leona Machálková něco dokáže natrénovat a koukatelně odtančit, nijak ohromená nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
29.11.15 17:29
@bronick píše:
Holky Pavlasek za to fakt nemuze, ze neumi tancovat. Nemuze ani za to, ze postupuje dal, posilaji ho dal divaci a mozna je mu to nekdy fakt blby, ze vypadavaji lidi, co tancuji…

Viděla jsem rozhovor s Markem Taclíkem a Martinou Markovou, kde to přesně takhle říkali - že se jim omlouval, že ho to strašně mrzí, že oni vypadli a on zůstal.

Jo a pak tam taky Martina říkala, že ze všech tam právě Lukáš udělal největší pokrok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
29.11.15 18:54

@blobfish
No vidis, to jsem ani nevedela. Ja nevim, me proste prijde, ze ma hodnej kukuc…vzdycky se lamu v pase, kdyz jde na jeviste, to chce fakt odvahu. Dava do toho podle me vsechno. :palec:
Jsem zvedava, kdo vypadne dal, podle me Radek Banga…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.11.15 21:46
@blobfish píše:
Nee, klidně komentuj :kytka:Mně Lukáš nevadí možná asi právě proto, že neumí tancovat - a ta kombinace profesionální tanečníce a naprostýho dřeva je svým způsobem docela zajímavá (navíc si narozdíl od spousty lidí nemyslím, že by se nesnažil - vzhledem k tomu, že naprosto necítí rytmus, pro něj musí být o hodně náročnější zapamatovat si choreografii).
Pak mě ještě baví ti nápadně dobří (v této řadě Jitka a často i Maruška), ale třeba z toho, že muzikálová herečka (tzn. člověk, který se s tancem setkává i při své práci) Leona Machálková něco dokáže natrénovat a koukatelně odtančit, nijak ohromená nejsem.

Souhlasím s každým slovem! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50126
29.11.15 21:54
@bronick píše:
Jsem zvedava, kdo vypadne dal, podle me Radek Banga…

Taky ho tipuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
29.11.15 21:59
@MUFICE píše:
Taky ho tipuju :think:

mě není moc sympatický jako člověk. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
29.11.15 22:59

Tak to já jsem optimista, já doufám, že vypadne Pavlásek. :mrgreen: Moc mu to přeji (v dobrém), je vidět, že se už trápí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.11.15 08:46
@bronick píše:

Ale, když se tohle stalo v Lets dance, tak dotyčný odstoupil. A ten si myslím, že měl tolik fanynek, že by vyhrál, jenže mu to prostě přišlo nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.11.15 09:20
@radkka píše:
Ale, když se tohle stalo v Lets dance, tak dotyčný odstoupil. A ten si myslím, že měl tolik fanynek, že by vyhrál, jenže mu to prostě přišlo nefér.

A to byl kdo?

Že to někomu jinému přišlo nefér, neznamená, že to tak má udělat každý.

Já si myslím, že pokud někdo není schopný respektovat názor většiny hlasujících, tak ať to nesleduje. To myslím obecně.
Já mu nefandím, ale nevadí mi tam, beru ho jako zpestření, je zábavnější, než byla Leona nebo DJka. :nevim:

Loni to jasně od začátku válcovala Kuchařová, a nakonec nevyhrála. A hroutil se z toho někdo? Ne, prostě vyhrály sympatie k Aničce (ta tancovala také skvěle, ale Kuchařka o třídu líp).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.11.15 09:25
@WaIl píše:
A to byl kdo?

Že to někomu jinému přišlo nefér, neznamená, že to tak má udělat každý.

Já si myslím, že pokud někdo není schopný respektovat názor většiny hlasujících, tak ať to nesleduje. To myslím obecně.
Já mu nefandím, ale nevadí mi tam, beru ho jako zpestření, je zábavnější, než byla Leona nebo DJka. :nevim:

Loni to jasně od začátku válcovala Kuchařová, a nakonec nevyhrála. A hroutil se z toho někdo? Ne, prostě vyhrály sympatie k Aničce (ta tancovala také skvěle, ale Kuchařka o třídu líp).

V tom případě je k ničemu říkat ti, kdo to byl.

EDIT: Ano, byla jsem ráda, že ti co před Pavláskem vypadli jsou pryč, ale ti to tam jsou teď tancují na naprosto jiné úrovni a nezaslouží si vypadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.11.15 09:27
@radkka píše:
Ale, když se tohle stalo v Lets dance, tak dotyčný odstoupil. A ten si myslím, že měl tolik fanynek, že by vyhrál, jenže mu to prostě přišlo nefér.

Kdo to byl?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová