Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mařenka super, dojalo mě to tak, až jsem vyťukala tu DMS, a zpětně ještě jednu pro Terezku Bufkovou, protože ta měla tak upřímnou radost za tu vozíčkářku, že si to fakt zaslouží (Tereza Bufková je pro mě nejsympatičtější ze všech, kdybych byla chlap, chci ji za ženu).
@Žirafa 69 píše:
Banga a spol…lidičky, mě to normálně rozbrečelo.
mě teda taky a moc, od jejich tance jsem celkově naměko
@IvaB píše:
Nedivím se Ti, v podstatě to dnes nebyl tanec.
nebyl tanec??? To si děláš legraci ne?? Jedinej kdo tradičně v tanci sakra pokulhával byl Pavlásek
Moc krásné to bylo, taky mě dojali Bangovi a Maruška, tohle byly tance ve 3 ![]()
Není Leona po plastice? Má nějaký divný obličej v záběrech ![]()
Dneska mě to moc nebavilo, viděla jsem asi 15 minut. Líbila se mi Maruška a spol. ![]()
Btw narazila jsem na článek na Novinkách, kde je i hlasování, kdo komu fandí. Z toho mám pocit, že Pavlásek asi příště opět nevypadne
Dneska to bylo další komické číslo, kroutil se tam jak nudle v bandě ![]()
http://www.novinky.cz/…m-duchu.html
@zrcadlo píše:
Mařenka super, dojalo mě to tak, až jsem vyťukala tu DMS, a zpětně ještě jednu pro Terezku Bufkovou, protože ta měla tak upřímnou radost za tu vozíčkářku, že si to fakt zaslouží (Tereza Bufková je pro mě nejsympatičtější ze všech, kdybych byla chlap, chci ji za ženu).
Též jsem přispěla ![]()
@ivik21 mě spíš přijde, že si možná nechává píchat botox, má to v obličeji pořád strnulý a hlavně mi přijde strhaná
jinak co vím tak před časem prodělala plastiku nosu
@medunka23 o nosu vím, ten má dávno, ale asi je ztrhaná no, Bořek skončil v nemocnici ![]()
K té Leoně, mně taky není sympatická, protože působí opravdu jako strohá učitelka bez emocí, ale když si uvědomím, že jí je 48let, a ve svých skoro padesáti zvládne zpívat a tančit v muzikálech pořád mladé holky, tak klobouk dolů.
@medunka23 píše:
![]()
nebyl tanec??? To si děláš legraci ne?? Jedinej kdo tradičně v tanci sakra pokulhával byl Pavlásek
Neco podobneho jsem chtela napsat, vcetne tech vykulenych smajlu ![]()
@ivik21 píše:
@medunka23 o nosu vím, ten má dávno, ale asi je ztrhaná no, Bořek skončil v nemocnici
no, i když je to bývalý, přeci jen spolu díky synovi vycházejí a tohle prostě zasáhne každýho
Me teda dostal Pavlasek tim, jak nezvladne ani zakladni kroky jivu
. Ja teda dotanecnich nechodila, ale vim, ze se uci jako prvni a zvladne to kazdy, boze on je fakt mimon..
@KPKristy ale zase dneska jsem se při rozhovoru sním fakt pobavila, dneska byly všichni dost uvolnění a řekla bych že to bylo znát jak na tanci tak ale i na rozhovorech
@KPKristy i na to máchání rukou se musel dívat na Lu jako na nápovědu ![]()
Vyvážil to těmi kecy na konci… Možná ho i dostala Nina na vozíčku, když mu vpálila, že by chtěla 8 a že k nim nikdo nechtěl jít tančit ![]()
Mě tam celkem ten Pavlasek rozciluje
já tomu nerozumíme co tam vůbec dělá takto vypadá fakt taneční dřevo! No snad to nevyhraje… ![]()