StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22471
28.11.15 23:00

Dobrý večer, domů a k televizi jsem se dostala až při dívce v bílém (na vozíčku) s Radkem a Terezkou. Neviděla jsem úvod a Leoše. Za dnešní večer musím pochválit Marka Ebena. První dva letošní večery Star Dance mi Marek Eben nepřipadal ve formě.
Co říci k vozíčkářům? Musí to být děsné. Nejen pohyb (přeprava) v terénu. Ale jak se oblíknout, jít na záchod, hygiena, v bytě nedosáhnou nahoru, mají prosezeniny? Dnešní pětka vozíčkářů (prvního jsem neviděla) byla v kondici (až na ten vozík).
Ještě si myslím, že do dalšího ročníku by bylo třeba obměnit porotu.
Vadí mi množství světel, blikají strašně rychle a tanečníci se v těch barevných kmitočtech ztrácejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39516
28.11.15 23:06
@merlose píše:
on ještě nevypadl? 8o 8o

dnes se nevyřazovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.15 23:07

@EMicina
Mně se strašně líbilo „třínohé“ vystoupení Marka Ebena. Celou dobu jsme se synem přemýšleli, která noha byla falešná a jak ji ovládal. Nebo jestli tam s ním pod tím kabátem ještě někdo byl? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39516
28.11.15 23:09
@IvaB píše:
@EMicina
Mně se strašně líbilo „třínohé“ vystoupení Marka Ebena. Celou dobu jsme se synem přemýšleli, která noha byla falešná a jak ji ovládal. Nebo jestli tam s ním pod tím kabátem ještě někdo byl? :think: :lol:

haha, joo, dobrý. Taky jsem hádala, která je falešná. Bylo vidět, že ji ovládá rukama - nevytáhl je z kapes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22471
28.11.15 23:10
@IvaB píše:
@EMicina
Mně se strašně líbilo „třínohé“ vystoupení Marka Ebena. Celou dobu jsme se synem přemýšleli, která noha byla falešná a jak ji ovládal. Nebo jestli tam s ním pod tím kabátem ještě někdo byl? :think: :lol:

Na „třetí nohu“ jsem taky nepřišla. I když jeho vystoupení znám z You Tube.
Oprášil své starší číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39516
28.11.15 23:13

@EMicina
Stejně. U Radka jsem bulela, pak zírala na ten převrácený vozík při tanci a teď jsem zas bulela, když jsem na Nově zahlídla, že Kája na Slavíka nakonec fakt přišel. A byl opět vtipnej (prý si myslel, že bude mít už jen zlatýho bažanta, trochu černej humor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.15 23:13
@EMicina píše:
Oprášil své starší číslo.

Aha, tak já to viděla poprvé v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
28.11.15 23:16
@Žirafa 69 píše:
@EMicina
Stejně. U Radka jsem bulela, pak zírala na ten převrácený vozík při tanci a teď jsem zas bulela, když jsem na Nově zahlídla, že Kája na Slavíka nakonec fakt přišel. A byl opět vtipnej (prý si myslel, že bude mít už jen zlatýho bažanta, trochu černej humor).

Byl tam? Já jsem si teda myslela, že se aspoň na chvíli objeví. Na Slavíky jsem nekoukala, měla jsem puštěnou Marušku Rottrovou, miluju ji :oops: I když moje nejoblíbenější píseň v pořadu nezazněla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.11.15 23:36
@EMicina píše:
Oprášil své starší číslo.

Byla to prava, leva a prostredni byly zive. A uz jsem toto vystoupeni nekde videla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
28.11.15 23:48
@EMicina píše:
Dobrý večer, domů a k televizi jsem se dostala až při dívce v bílém (na vozíčku) s Radkem a Terezkou. Neviděla jsem úvod a Leoše. Za dnešní večer musím pochválit Marka Ebena. První dva letošní večery Star Dance mi Marek Eben nepřipadal ve formě.
Co říci k vozíčkářům? Musí to být děsné. Nejen pohyb (přeprava) v terénu. Ale jak se oblíknout, jít na záchod, hygiena, v bytě nedosáhnou nahoru, mají prosezeniny? Dnešní pětka vozíčkářů (prvního jsem neviděla) byla v kondici (až na ten vozík).
Ještě si myslím, že do dalšího ročníku by bylo třeba obměnit porotu.
Vadí mi množství světel, blikají strašně rychle a tanečníci se v těch barevných kmitočtech ztrácejí.

a to je to tady jen čajíček oproti Strictly Come Dancing (původní britská verze), nedávno jsem četla článek, kde byly vložené tance z letošního britského ročníku a tam jim bliká i parket, to je teprve hukot 8o
 http://reality-show.panacek.com/…ritanii.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39516
28.11.15 23:53
@KPKristy píše:
Byla to prava, leva a prostredni byly zive. A uz jsem toto vystoupeni nekde videla :think:

Tak jsem si to tipla správně, že ta pravá byla „nepravá“. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
29.11.15 01:19
@KPKristy píše:
Me teda dostal Pavlasek tim, jak nezvladne ani zakladni kroky jivu 8o. Ja teda dotanecnich nechodila, ale vim, ze se uci jako prvni a zvladne to kazdy, boze on je fakt mimon..

Pavlásek že neumí tančit a dělají mu problém i základní kroky? Tak toho jsem si všimla až dnes večer… doufám, že příště nezjistím, že se ani netrefí do rytmu :pankac: :mrgreen:

(promiň, nedalo mi to, po každém díle SD se vyrojí xy stejných komentářů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.11.15 07:51
@Almondea píše:
Mě to dnes vůbec nebaví. :? Prostě mi to s těmi vozíčky nesedí. :oops: :nevim:

Taky mě to ani moc nebavilo. :nevim:

Nejlepší bylo číslo Marka Ebena s třetí nohou. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.11.15 08:52
@blobfish píše:
Pavlásek že neumí tančit a dělají mu problém i základní kroky? Tak toho jsem si všimla až dnes večer… doufám, že příště nezjistím, že se ani netrefí do rytmu :pankac: :mrgreen:(promiň, nedalo mi to, po každém díle SD se vyrojí xy stejných komentářů ;)
:mrgreen:

Líbilo se mi, jak Eben řekl, aby ho tak neřešili, že kvůli tomu budou mít žlučníkové kameny.

• Citovat
  • Upravit
39516
29.11.15 09:11
@Meha píše: :mrgreen:Líbilo se mi, jak Eben řekl, aby ho tak neřešili, že kvůli tomu budou mít žlučníkové kameny.

jj, slyšela jsem to. No, co měl říct, když to tolik lidí řeší, ale taky jim musí být jasné, proč asi… Je to soutěž o tanci, ale u tydýta mi připadne, jakoby ho tam lidi chtěli spíš jen pro jeho rádoby vtipné hlášky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová