StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
30.11.15 09:58
@Meha píše: Čím více lidí bude dávat najevo své znechucení, tím více lidí mu bude posílat hlasy.A víte někdo, jak to je s tím hodnocením od poroty a od diváků? Jak se nakonec určuje to celkové pořadí?

Jakože naschvály? 8o
Jako děti na písečku? Tys mi sebral lopatku, tak tě majznu kyblíkem?? To je úroveň lidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.11.15 10:00
@KPKristy píše:
Ti dřeváci byli schopní se naučit pár kroků, aby ten pohyb aspoň vzdáleně připomínal tanec. To Pavlásek bohužel nezvládá. Navíc ti dřeváci, pokud byli fakt nemožní, vypadli vždycky docela brzo na to, abychom si mysleli, že třeba prolezou až do finále. U Pavláska to už začíná být docela žhavé :nevim:

Vždyt to není pravda - Vydra byl ve finále a Bugár byl třetí, Bugár byl úplně prkenný, horší než Pavlásek. Takže opravdu hned na začátku nevypadli.

• Citovat
  • Upravit
20767
30.11.15 10:00
@KPKristy píše:
Ti dřeváci byli schopní se naučit pár kroků, aby ten pohyb aspoň vzdáleně připomínal tanec. To Pavlásek bohužel nezvládá. Navíc ti dřeváci, pokud byli fakt nemožní, vypadli vždycky docela brzo na to, abychom si mysleli, že třeba prolezou až do finále. U Pavláska to už začíná být docela žhavé :nevim:

Pavlásek nezvládá jediný krok, to mi neříkejte, že trénuje tak, jako Schneiderová a další :zed: A máš pravdu, tak neschopní tam nebyli snad žádní, dovedli aspon něco a nezastírali svou neschopnost UBOHÝM humorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.11.15 10:01
@KPKristy píše:
Jakože naschvály? 8o
Jako děti na písečku? Tys mi sebral lopatku, tak tě majznu kyblíkem?? To je úroveň lidu :palec:

Ne jako naschvály, popsala jsem to už výše, nebudu se opakovat.

Nevím, já mu hlasy neposílám, ale myslím si, že to tak nějak bude.

Navíc outsideři jsou vždy oblíbení.

• Citovat
  • Upravit
20767
30.11.15 10:02
@Meha píše:
A že Bugár byl třetí a Vydra ve finále Ti nevadilo?Já si spíš myslím, že to dokazuje, že náš národ má rád zábavu a parodii a nic nebere vážně.
To už se ukázalo, když jako největší Čech byl zvolený Jára Cimrman.

Opravdu budeš srovnávat Cimrmana s Pavláskem? Ano, přesně lidé, kteří mají asi takový náhled na umění jako ty mu posílají hlasy a to je ta tristní úroveň našeho národa.

Bugára si nepamatuji, Vydra se snažil a neplácal rukama mimo hudbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.11.15 10:02
@radkka píše:
Pavlásek nezvládá jediný krok, to mi neříkejte, že trénuje tak, jako Schneiderová a další :zed: A máš pravdu, tak neschopní tam nebyli snad žádní, dovedli aspon něco a nezastírali svou neschopnost UBOHÝM humorem.

Mně se jeho smysl pro humor líbí, to je otázka vkusu.

• Citovat
  • Upravit
20767
30.11.15 10:04
@Meha píše:
Mně se jeho smysl pro humor líbí, to je otázka vkusu.

To je otázka nevkusu. Jdu posílat hlasy lidem, kteří si to zaslouží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.11.15 10:06
@radkka píše:
Opravdu budeš srovnávat Cimrmana s Pavláskem? Ano, přesně lidé, kteří mají asi takový náhled na umění jako ty mu posílají hlasy a to je ta tristní úroveň našeho národa.Bugára si nepamatuji, Vydra se snažil a neplácal rukama mimo hudbu.

Pavláska s Cimrmanem srovnal Eben nebo někdo z porotců (řekli o něm, že je to Jára Cimrman Stardance) a není to srovnání, je to jen přirovnání přístupu lidí.

A o mém náhledu na umění víš absolutní houby, tak si laskavě odpusť ty svoje drzé komentáře, paní chytrá.

A navíc, jak už jsem psala já má žádné hlasy neposílám.
Jen nejsem nenávistná slepice, která neumí mít nadhled.

• Citovat
  • Upravit
46669
30.11.15 10:07
@Meha píše:
Vždyt to není pravda - Vydra byl ve finále a Bugár byl třetí, Bugár byl úplně prkenný, horší než Pavlásek. Takže opravdu hned na začátku nevypadli.
Řadu s Vydrou jsem neviděla, tak nemůžu hodnotit. Bugár byl sice prkenný, ale dokázal vypotit tanec. Sice strnulý, ale tanec. Že byl třetí si nepamatuju a teda moc to nechápu, abych řekla pravdu, ale nebyl zase tak úplnej ignorant :nevim:

A přesně si myslím, že kdyby Pavlásek trénoval tak jako ostatní, taky by mu proboha muselo něco utkvět, ne? Neříkejte mi, že ani za mnoho týdnů se nedokáže naučit NIC :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.11.15 10:07
@radkka píše:
To je otázka nevkusu. Jdu posílat hlasy lidem, kteří si to zaslouží :mavam:

Naštěstí ty nejsi arbitr vkusu či nevkusu.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
20767
30.11.15 10:08
@Meha píše:
Pavláska s Cimrmanem srovnal Eben nebo někdo z porotců (řekli o něm, že je to Jára Cimrman Stardance) a není to srovnání, je to jen přirovnání přístupu lidí.

A o mém náhledu na umění víš absolutní houby, tak si laskavě odpusť ty svoje drzé komentáře, paní chytrá.

Někdo zase závidí někomu, kdo umí nádherně tančit a onanuje nad Pavláskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638

Děvčata přijde mi, že zábavný pořad se změnil v bojiště plné emocí, chtěla jsem se zeptat, jestli je to tak každý rok nebo jen letos, sleduji tento pořad poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@Meha píše:
Pavláska s Cimrmanem srovnal Eben nebo někdo z porotců (řekli o něm, že je to Jára Cimrman Stardance) a není to srovnání, je to jen přirovnání přístupu lidí.A o mém náhledu na umění víš absolutní houby, tak si laskavě odpusť ty svoje drzé komentáře, paní chytrá.

Fakt se tu chcete urážet, jo? To moc o nadhledu nesvědčí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.11.15 10:09
@radkka píše:
To je otázka nevkusu. Jdu posílat hlasy lidem, kteří si to zaslouží :mavam:

Posíláš hlasy? Proto tě to tak štve? :think:
Já neposlala jediný hlas do žádné soutěže.. proto respektuji hlasování ostatních, a nikterak mě to nevytáčí. :nevim:

A ještě se ráda nechám poučit, kde se dočtu něco o Šmajdovi a taneční soutěži, aby to nebyl bulvár. Vždyť po něm jinde neštěkne ani pes. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.11.15 10:09
@suricata píše:
Děvčata přijde mi, že zábavný pořad se změnil v bojiště plné emocí, chtěla jsem se zeptat, jestli je to tak každý rok nebo jen letos, sleduji tento pořad poprvé.
Řekla bych, že jen letos. Ještě nikdy tam netančilo něco tak neschopného, jako je Pavlásek. To sakra budí emoce :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová