StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
23.11.15 09:21

Já se přestávám dívat. To že Pavlásek postupuje dál a dál je šílené. Chápu 2-3 kola, ale tohle? Vždyť to má být přece o tanci. Takže tohle fakt ne. Nejsem už zvědavá na to, co kdo předvede, protože to naprosto nemá vliv na to, kdo vypadne. Stardance jsem měla ráda, ale tahle série je prostě divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.11.15 09:36
@MisaHanuska píše:
Já se přestávám dívat. To že Pavlásek postupuje dál a dál je šílené. Chápu 2-3 kola, ale tohle? Vždyť to má být přece o tanci. Takže tohle fakt ne. Nejsem už zvědavá na to, co kdo předvede, protože to naprosto nemá vliv na to, kdo vypadne. Stardance jsem měla ráda, ale tahle série je prostě divná.

Ta hra ma jasne dana pravidla, o postupech rozhoduje porota i divaci. O postupu Pavlaska vzhledem k bodovani od poroty rozhodli jen a jen divaci. Cesi miluji loosery, kteri jsou navic vtipny. :mrgreen: Ale teda chapu, ze to hodne lidem vadi. Mne by to vadilo na miste treba Taclika, Machalkove, kteri tancovali o tridu jinak nez on. Ale takova jsou pravidla hry. Pamatuju si jak loni mezi prvnima vypadl Ondra Brzobohaty, ktery tancoval sakra dobre, ale lidi mu proste neposlali hlasy. V tom je ta soutez podle me i zajimava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.11.15 09:37
@blobfish píše:
Akorát nevím, co by na to říkal Onder :-)

Ten by to neprezil, nikdo by to neprezil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.11.15 09:38

Jo a neprijde Vam, ze Schneiderova s Markem Dedikem to mezi sebou maji takove hodne „blizke“ :-)? Proste mi prijde, ze to tam dost jiskri. DOst se po sobe plazi, pusinkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.11.15 09:38

Edit : double

Příspěvek upraven 23.11.15 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
23.11.15 09:39

Teda holky co vy v tom všechno nevidíte :mrgreen: :think:
Leoš a Katarína mi přijdou v pohodě, nevidím na pozadí žádný příběh lásky, zrady a vášně. I když mě se ta nová Leoßova baba nelíbí, no hlavně že je spokojen on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
23.11.15 10:20
@bronick píše:
Jo a neprijde Vam, ze Schneiderova s Markem Dedikem to mezi sebou maji takove hodne „blizke“ :-)? Proste mi prijde, ze to tam dost jiskri. DOst se po sobe plazi, pusinkuji…

Já jsem tenhle pocit měla u Marka Taclíka a Martiny Markové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.15 10:20
@IvaB píše:
Já jsem tenhle pocit měla u Marka Taclíka a Martiny Markové.

Přesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
23.11.15 10:23

@bronick přesně ;) Pokud spolu tanečníci souznějí, pak tančí o třídu lépe ;) Vypadá to, jako když jsou spolu parneři i mimo parket. A je pravda, že často takový pár i vyhrál. Vzpomeňme si loni na Aničku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
23.11.15 10:23
@WaIl píše:
A jak se ti líbí básnička, co složil Lucce k narozkám? :think: Já jeho humor neznám osobně, ale Lucka se tomu smála prý několik dní. Mně to přišlo dost přes čáru k tak něžnému stvoření jako je Lucka.

30 let se lehce
Uz asi přežít nedá
Budes od ted děvče
Stará hnusná blbá

Máš od garsonky klíče
Na účtu půl míče
Na zahradě dva rýče
A třicet let je v píče

Ta básnička je příšerná :zed: Já být Lucií, tak mu ji omlátím o hlavu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
23.11.15 10:25
@WaIl píše:
Mj. se mi strašně líbí pár Marek+Maruška. Do té doby jsem je vůbec neznala, ale jsou úžasně sladěni v každém tanci. Radost na ně pohledět.

Vidíš, a já jsem někde četla, že si ze začátku moc nesedli. Ale že teď už si k sobě cestu našli a je to OK. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
23.11.15 10:29
@KPKristy píše:
@WaIl, pro mě je Katarina zvláštní. Není ošklivá, má postavu jako lusk, hezké oči, ale nějak nemá jiskru nebo jak bych to řekla. Pro mě taková nijaká. Stejně na mě působí i Hunčárová.

Když zaberou Katarínu, tak si vždycky myslím, že tam stojí herečka Petra Hřebíčková. Jsou jak dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
23.11.15 10:31

@IvaB přesně. Jsou si strašně podobné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
23.11.15 10:45

Je fakt, že hlášky mívá Pavlásek dobré, naposledy mě rozesmál tím, jak říkal, že DOŠEL do tohoto kola. Umí si ze sebe udělat srandu, to je fajn, i když celkově už je to pomalu jako 100× opakovaný vtip. A taky mě rozesmála Maruška tím „Aby se porota nažrala a divák zůstal celý“. Ten její tanečník je zvláštní (zjevem), zajímalo by mě, co ho inspirovalo k takové vizáži. Ale líbí se mi taková ta jeho „prvorepubliková“ galance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
23.11.15 11:18
@bronick píše:

Mně to přijde hlavně ze strany Jitky, že mu vždycky skočí kolem krku. :D A proč by se Marek bránil, taková krásná baba. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová