Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sloninka píše:
@Samamama Přesně - když začínal, tak byl sympatický. Tu přeměnu v nesympaťáka dokončil před dvěma lety, když tancoval s Kuchařovou a pořád o ní mluvil jako o Táťánce.
nežárli
![]()
@katkak9 píše:
nežárli![]()
Tak věř, že se mi opravdu líbí jiný typ CHLAPŮ (ne sladkých andílků).
Proč myslíte že v tom má prsty Onder? Ale ten Pavlasek mě fakt na.ral je hnusny a neumí se hýbat, za mě Banga taky nic moc. radši bych překonala tu studenou Machálkovou
@stáťáva píše:
Proč myslíte že v tom má prsty Onder? Ale ten Pavlasek mě fakt na.ral je hnusny a neumí se hýbat, za mě Banga taky nic moc. radši bych překonala tu studenou Machálkovou
raději Leona než Pavlásek. Tváří se opravdu jak tydýt
@stáťáva píše:
To nemůže snad hrát on snad je tydýt i ve skutečnosti
vypadá to tak
@medunka23 @blobfish Souhlasím s vámi.
Ten hon na Pavláska už je trapný, já mu nakonec ještě začnu fandit
.
@stáťáva píše:
To nemůže snad hrát on snad je tydýt i ve skutečnosti
Mně to taky tak připadá.
A vůbec - zkuste si udělat představu samy, když byl třeba u Krause. Už jen co dělá kv.tomu gauči… a být neurochirurg, tak pod ruku bych se mu asi dostat nechtěla. ![]()
Já si myslím, že příště vypadne Banga a pak až Pavlásek, ve finále zůstane Mareš a Jitka
Ale včera sám Pavlásek přiznal, že tak daleko došel a nedotančil
je vidět že se snaží, holt na to nemá buňky. Plno modelek se taky s prominutím se..e do moderování a hraní a taky žádná sláva
ale protože to jsou,,krásná ramínka na šaty" plno chlapům ani nejde o výkon ale o to¨, že se mají na co koukat. U Pavláska se nedá na co koukat ani na tanec ani na obličej ale něčím holt ty lidi přitahuje
No a že vypadla Machálková se nedivím - podle mě sice se snažila, i hezky zatancovala ale lidi koukají i na sympatie a to ona rozhodně neměla
byla taková odtažitá v křeči - nevím ![]()
Příspěvek upraven 22.11.15 v 10:20
@Alčák1 Ve finále budou 3 páry, takže Leoš, Jitka a Pavlásek jsou jasní
.
@Meha myslíš, já myslím, že ten Pavlásek ne já myslím že Maruška a i kdyby se to stalo, Pavlásek určitě nevyhraje ![]()
@Alčák1 píše:
@Meha myslíš, já myslím, že ten Pavlásek ne já myslím že Maruška a i kdyby se to stalo, Pavlásek určitě nevyhraje
Určitě to přeju Marušce, Leošovi a Jitce, uvidíme, ale jestli takhle lidi pořád pojedou do Pavláska, tak si myslím, že o to intenzivněji mu ti další budou hlasy posílat
.
Holky, přidám se k vám. Mě Pavlásek nevadí. Mám ráda Marušku. Kdo mi opravdu vadí je Jan Revai. Vadí mi jeho slovní hodnocení. Přijde mi strašně namyšlený.
@Inam Jan Revai mi taky nesedí, mohli by ho pro příští řadu vyměnit
.