Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechci být sprostá, ale to, že postoupil Pavlásek mě pěkně nas… A nikdo mi nevymluví, že v tom, že postupují má prsty Onder.
Ale zase je to výsměch těm, kteří fakt tvrdě trénují…akorát to ten pořad devalvuje…
Machalkova je studenej cumak, presne jak uvedla porota. A Pavlasek bavi…
Leona (a minule Taclik) bohuzel zaplatila za to, ze lidi se potrebuji bavit nad totalnim polenem jen proto, ze srandovne vypada ![]()
Je to blbe nespravedlivy..
Jak je možný, že tydýt tam pořád zůstává??? No tvl, to musí být snad podplacený či co… ![]()
@sloninka píše:
Nechci být sprostá, ale to, že postoupil Pavlásek mě pěkně nas… A nikdo mi nevymluví, že v tom, že postupují má prsty Onder.
Hele snad ne. Co by z toho mel
. Vzdyt ta jeho kanimura uz taky musi byt zpruzena. Dosud si poradne nezatancovala..
Ale děvčata, nerozčilujte se, vždyť tohle přece není pořad o tanci, ale je to šou a rozhodují sympatie. Obyčejní lidé se přece chtějí s Pavláskem ztotožnit
Jak já tenhle argument nesnáším
![]()
@katkak9 píše:
Nemají takové paka do toho pořadu vůbec zvát
Asi tak..
Taky mi přijde zvláštní, že ho tam vůbec pozvali, přeci museli na začátku aspoň cca tušit jak tancuje
já kdybych tancovala jako Pavlásek, tak mě teda ani nenapadne, aby šla soutěžit do SD, tak jako on se nemotám ani když mám 3promile ![]()
@IvaB píše:
Ale děvčata, nerozčilujte se, vždyť tohle přece není pořad o tanci, ale je to šou a rozhodují sympatie. Obyčejní lidé se přece chtějí s Pavláskem ztotožnitJak já tenhle argument nesnáším
![]()
![]()
![]()
![]()
V tom pripade jsem velmi neobycejna ![]()
Tak jsem to tipla dobře, vypadla Leona a Pavlásek opět zůstává ![]()