StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11421
15.11.15 13:37
@blobfish píše:
@Meha Já teda ani nechápu to nadávání na něj, není to přece jeho chyba, že ještě nevypadl :) Měl by si místo tance stoupnout doprostřed parketu a říct, že chce vypadnout? Nebo by měl odstoupit? Nebo by měl prosit lidi, aby mu hlavně neposílali hlasy? To by tu soutěž naprosto shodilo.

přesně to si pokaždé taky říkám, když čtu ty komentáře v diskuzi na FB. Jak mu asi musí být, když za to prakticky vůbec nemůže. Třeba to taky bral tak, že zatančí jedno dvě kola a půjde. No a nepovedlo se, je tam furt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.11.15 13:59
@blobfish píše:
@Meha Já teda ani nechápu to nadávání na něj, není to přece jeho chyba, že ještě nevypadl :) Měl by si místo tance stoupnout doprostřed parketu a říct, že chce vypadnout? Nebo by měl odstoupit? Nebo by měl prosit lidi, aby mu hlavně neposílali hlasy? To by tu soutěž naprosto shodilo.

To už jsem tady také psala, že nechápu, proč do něj tak jedou, když on za to sám nemůže, že postupuje dále.

• Citovat
  • Upravit
26270
15.11.15 14:17

OT : na ČT je pohádka s Markem Ebenem v roli líného Honzy…je tam ještě takový ucho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.11.15 14:23
@Malaga píše:
OT : na ČT je pohádka s Markem Ebenem v roli líného Honzy…je tam ještě takový ucho ;)

Fed Cup :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5950
15.11.15 14:40

Tak jsem se podívala jen na včerejší taneční vystoupení a při vší úctě ke všem tanečníkům mi připadají ty výkřiky o tom, že „soutěž je o kvalitním tanci“, docela legrační. Moc se nedivím, že spousta lidí vyhodnotí Pavláskův pokus o valčík jako zábavnější než vystoupení ostatních soutěžících, které až na výjimky odpovídají výkonům frekventantů pokračovacích tanečních (myslím tím samozřejmě hvězdy, ne jejich partnery).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
15.11.15 15:35

Stardance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
15.11.15 16:12
@EMicina píše:
Včera jsem přišla domů pozdě, viděla až od Leony.
Jako obvykle musím napsat, že Leona byla perfektní, postava, pohyblivost, krásné šaty a velice slušivý účes. Opravdu jí to velice slušelo a tančila božsky.
Bohužel jsem neviděla Jitku - ta bývá vždy perfektní, úžasná postava, pohyblivost a rychlé nožky. Také jsem bohužel neviděla Marka Taclíka, mám ho ráda. Taky jsem neviděla Patrika - ten mě v dřívějších kolech překvapil. Je mladý, je pružný - takové tancování bych do něho neřekla.
Všechny páry, které jsem viděla, se mi líbily. Tedy až na Pavláska, lidi ho asi mají rádi nebo mají rádi exoty a proto mu posílají hlasy.
Těším se na příští týden.
Nejvíce jsem zvědavá na tanec Marušky Doležalové a jejího kníratého partnera. Jsou takoví svěží.

Kdo je Patrik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.11.15 16:18
@sloninka píše:
Kdo je Patrik?

Asi myslela Bangu, ale spletla si jméno ;).

• Citovat
  • Upravit
140230
15.11.15 16:32
@sloninka píše:
Kdo je Patrik?

také nevím, kdo je to Patrik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
15.11.15 22:04

Diváci vzkazují České televizi: Vyhoďte Pavláska a přestaňte falšovat hlasy!
 http://www.expres.cz/…lebrity.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
15.11.15 22:47

Myslím si, že StarDance je i přes drobné nedokonalosti velmi dobrý pořad. Stále v sobě má určitou noblesu.

Jen se mi zdá, že kolem něj vypukla trochu hysterie :think: Tanečníky hodnotí porota. Ale poslední slovo má hlasování diváků. Pokud tedy někdo nechce, aby nevypadnul jeho oblíbení tanečník (třeba pan Taclík), nezbývá, než mu poslat svůj hlas.

Pokud jde o pana Pavláska. Je možné, že mužům, sledujícím pořad, je prostě sympatický a identifikují se s ním. Třeba byli v tanečních podobně „schopní“ jako je on. Spoustě lidem je ho líto - jak je na něj krutá porota nebo jaké komentáře o něm všude čtou. Pak se ho „zastanou“ svým hlasem. Skvělý tanečník z něj v blízké době asi nebude. Ale musím uznat, že udělal velký pokrok. A pokud se alespoň takto naučil za týden valčík, tak podle mne překonal sám sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
16.11.15 00:37

Mě se teď naposledy hrozně moc líbil tanec Radka Bangy s partnerkou. Skvělý příběh, bylo to až dojemné :palec: :potlesk: A nádherná skladba :srdce:

http://www.ceskatelevize.cz/…reza-bufkova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22471
16.11.15 07:10
@Meha píše:
Asi myslela Bangu, ale spletla si jméno ;).

Spletla jsem si jméno - Radka Bangu jsem překřtila na Patrika Bangu.
 Micina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
16.11.15 19:22
@EMicina píše:
Spletla jsem si jméno - Radka Bangu jsem překřtila na Patrika Bangu.
Micina

Patrik Banga je reportér České televize. Odtud asi ten omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.11.15 20:28
@IvaB píše:
Patrik Banga je reportér České televize. Odtud asi ten omyl.

Ja jsem si rikala, ze mi je tohle jmeno povedome :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová