Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blobfish nutný asi ne, ale podle mě tohle je jeho role
To mě by víc urazilo, když o něm Eben řekl, že vypadá jako velký šťastný hmyz.
s tou smlouvou…jo, to je možný, že nesmí, to mě nenapadlo.
@IvaB píše:
O tom jsem tu byla před časem některými diskutujícími vehementně přesvědčována. Protože přece když může tančit Pavlásek a jemu podobní, tak proč by se Lojza z Horní Dolní taky nepřihlásil třeba do tanečních pro dospělé, aby se tam naučil tančit. Argumentovala jsem tím, že se tam těžko hlásí proto, aby se naučili tančit „jako Pavlásek“, že mají určitě vyšší cíle. Nicméně jsem byla převálcována, že prostě dřeváci do SD patří. No tak tam jsou![]()
ale ať si myslíš co chceš, tak to tak prostě je, jen to není o tom, že ti lidé si řeknou že chtějí umět tančit jako Pavlásek, ale spíš si řeknou že když takovýhle poleno to dá v televizi, tak právě ten Lojza z horní dolní to dá stejně jako Leoš a o tom to je.
A nefunguje to pouze u Star Dance ale u všech odvětví, člověk je tvor soutěživý a srovnává se a pokud vidí že někdo z jeho pohledu horší tu danou věc dělá tak se do toho pustí protože přeci takovej tydýt nemůže být lepší než on.
Jinak věř že já v tanečních pro dospělé zažila víc takovýchto Pavlásků, ale je zvláštní že se kolikrát snažili se to naučit a šli do toho daleko více než ti co ktomu měli vlohy ![]()
@sloninka píše:
Pro mě je Onder tak hnusnej a slizkej, že bych tomu klidně věřila.
Pro mně taky. Když někde čtu, jaký je to krasavec tak mám dost ![]()
Příště už Pavlásek půjde, musí. Beru to tak, že doteď vypadávali takové nevýrazné osobnosti, které asi nikomu nevadily, ale ani nikomu moc nestály za posílání hlasů, včetně Leony, která je takový studený čumák a v tom tanci „šprtka“. Teď už zůstávají pro mě favorité- Jitka a Leoš, podle mě taky studení čumáci, ale velmi šikovní, a Maruška a Radek, to jsou velcí sympaťáci i v projevu mimo tanec. Radek teda dnes nic moc, ale jemu určitě doznívá sláva z minula
(navíc mi přijde, že když tam má někdo hromadu těch světýlek, že nejde moc sledovat, co tam vlastně předvádí, ta světla to hrozně zkreslují).
Nemáte někdo ještě puštěného toho Hybše? Je tam Dasha a je nádherná ![]()
@IvaB píše:
Nemáte někdo ještě puštěného toho Hybše? Je tam Dasha a je nádherná
dívám se ![]()
@medunka23
Jak vidíš, je tady, a nejen tady, mnoho a mnoho diskutujících, kteří se s podprůměrem ztotožnit ani srovnávat nehodlají. ![]()
@IvaB píše:
@medunka23
Jak vidíš, je tady, a nejen tady, mnoho a mnoho diskutujících, kteří se s podprůměrem ztotožnit ani srovnávat nehodlají.
Ale evidentne (a bohuzel) je vic tech, kteri se s nim klido pido ztotozni ![]()
@sloninka píše:
Pro mě je Onder tak hnusnej a slizkej, že bych tomu klidně věřila.
Mně byl hrozně sympatický jako mladíček, když tancoval s Batulkovou. Ale zošklivil se mi v tom pořadu, jak učí děti tancovat, jak je tam afektovaný, ta jeho partnerka uječená, přišla mi i nehezká. Teď naopak rostou mé sympatie k Lucii, zblízka je hezčí než zdálky, navíc jak zvládá s nadhledem tu parodii tance s Pavláskem. Onderovi asi nějak narostl hřebínek a nesluší mu to.
@IvaB píše:
@medunka23
Jak vidíš, je tady, a nejen tady, mnoho a mnoho diskutujících, kteří se s podprůměrem ztotožnit ani srovnávat nehodlají.
No ono u toho hlasování si fakt nemyslím že jde o ztotožňování, ale v tuto chvíli hlavně o to aby se určitá skupina lidí pobavila, Star Dance byla a je o tancování, ale v hlavní řadě o sympatiích lidí kteří tam tančí, ve všech řadách v prvních kolech kolikrát vypadl člověk který opravdu super tančil, ale měl tu smůlu že nebyl tak sympatický.
A ztotožňování opravdu funguje a proto produkce oslovuje podobné typy lidí ať se ti to líbí či ne, co z toho udělá národ je věc druhá, nicméně jak tady, tak na stránkách Star Dance mi to už přijde jako hon na čarodejnice, v tomto případě na Pavláska a přijde mi že někteří lidé právě kvůli tomu mu posílají hlasy.
@elanaa píše:já být na jeho místě (nebo lépe řečeno na místě jeho taneční partnerky), tak jsem se s ním domluvila během té Ebenovy řeči a vystoupila s prohlášením, že se vzdáváme postupového místa ve prospěch vypadnuvší Machálkové.
Taky mě to napadlo, ale zas na druhou stranu proč by to dělali, když za každé kolo mají hezký výdělek ![]()
@KPKristy píše:
Ale evidentne (a bohuzel) je vic tech, kteri se s nim klido pido ztotozni
Zase bych to nedémonizovala, tahle soutěž je mnohem víc o sympatiích než o tanci, někdo ho má rád jako komika, někdo mu posílá hlasy ze škodolibosti, někdo chce naštvat ty, kterým po každém jeho nevypadnutí může prasknout žilka ![]()
Mně tedy Pavlásek nevadí, nehlasuju pro něj ani se s ním neztotožňuju
, ale neoslňují mě většinou ani výkony ostatních. A k té snaze, netroufla bych si tvrdit, že se snaží míň než ostatní, pro takové dřevo musí být už jen zapamatování choreografie dost náročné. Dneska se mi líbil výběr písně
a naopak se mi nelíbilo hodnocení poroty, už je toho shazování na můj vkus docela hodně.
@Tereza1986 píše:
Pro mně taky. Když někde čtu, jaký je to krasavec tak mám dost
Jo, je fakt příšernej
![]()
@Samamama Přesně - když začínal, tak byl sympatický. Tu přeměnu v nesympaťáka dokončil před dvěma lety, když tancoval s Kuchařovou a pořád o ní mluvil jako o Táťánce.