Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zrcadlo Ano, myslím, že tady měli důkaz všichni, kdo o ní tvrdí, jak to není žádná herečka
. Zvládla to naprosto perfektně.
@Gituš píše:
@zrcadlo Ano, myslím, že tady měli důkaz všichni, kdo o ní tvrdí, jak to není žádná herečka. Zvládla to naprosto perfektně.
Neblázni. To by ustálo víc lidí a nemusí být herci
Jsou lidi, co by brečeli v každém kole (já
) a lidi, co s nima nehne nic. JEstli je herečka dobrá nebo ne nevím, v ničem jsem ji neviděla.
@vjerunqa píše:
Dvořák jasnej vítězNezdálo se Vám teď tohle poslední vyhlášení trochu trapné, jak Kostková řekla „Veronika“ a Arichteva se začala radovat, a Tereza pak dodala „Lálová“?
Řekla bych, že to nebyl od Kostkové záměr. Ale až mi bylo Arichtevy líto.
@Gituš píše:
Mně teď zarazila Kostková, řekla bych, že se ji povedlo docela faux pas, že zahlásila první Veroniku Lálovou. Ale obdiv má u mě Arichteva, opravdu herečka, že proslov zvládla bravůrně.
Tak proto ta Lálová tak koukala. No to se jí teda krutě nepovedlo. Ale holt i tesař se někdy utne. Už byly i Oskaři vyhlášení špatně ![]()
Já na to myslela, že jsou dvě Veroniky a že si to možná při vyhlašování užijou… ale toto mi přišlo nevkusný. Měla jsem pocit, že by měli první říct jmého soutěžící(ho), ne tanečníka.
Jinak já se po dnešku bála, že půjde Tomicová, ale mám radost, že vydržela. Fakt jí to přeju.
Z těch dvou mi to bylo fuk, ale tipovala jsem na postoupení Svobodu (už pár stran zpět): chlapům posílají divačky víc hlasů než ženským. A když je to tak nastejno…
@jenny.fields No zrovna tohle mi nepřijde jako úplně běžná situace ![]()
@Slečna Ferka Tak on to od ní nebyl záměr, výsledky dostávají těsně před tím, ale nějak to v tu chvíli chudák nedomyslela no, to ještě bude článků
.
@Gituš píše:
@jenny.fields No zrovna tohle mi nepřijde jako úplně běžná situace@Slečna Ferka Tak on to od ní nebyl záměr, výsledky dostávají těsně před tím, ale nějak to v tu chvíli chudák nedomyslela no, to ještě bude článků
.
To určitě ne, ale neběžné situace nezvládají jen herci.
@Slečna Ferka Já se zas obávám, že Tomicová vyhraje, radši se ani nebudu koukat, protože hezký pohled na tanec to není i když alespoň drží rytmus na rozdíl od Pavláska v minulém ročníku.
@Gituš píše:
@jenny.fields No zrovna tohle mi nepřijde jako úplně běžná situace@Slečna Ferka Tak on to od ní nebyl záměr, výsledky dostávají těsně před tím, ale nějak to v tu chvíli chudák nedomyslela no, to ještě bude článků
.
Ja si rikam, zminovala, ze vysledky jeste nema a jestli ji do sluchatek na posledni chvili nenahlasili Lalovou a ona to proste sdelila publiku stejne, i kdyz mela rict prvne jmeno souteziciho. Proste omyl. Me osobne mrzi, ze vypadla Arichteva, byt mam Tomicovou rada, do finale jit nemela. Ted drzim palce Dvorakovi.
Já pořád nechápu, proč lidi posílají sms Tomicové, je to taneční soutěž, samozřejmě soutěž vtipu a sympatie, tam by Tomicová vyhrála, ale aby vyhrála taneční soutěž, to by mi přišlo hodně nespravedlivé vůči Dvořákovi a Svobodovi
@tulipán No - mě na tom mrzí trocha té momentální neprofesionálnosti - mohla si dát vteřinu navíc, aby si to promyslela - v tom by se to už asi ztratilo. Ale nechápu, že 99% času to hlásí netanečník - tanečník a teď jestli to i produkce zahlásila tanečník - netanečník, tak to od nich bylo opravdu oslovské
. Jako, napětí je fajn, ale i to má své meze.
Omyly se stávají, ono to utichne, mrzí to určitě i Kostkovou. Ale zase na druhou stranu, neomluvila se, tak možná to byl fakt tak blbej záměr, já fakt nevím
. Nemohu se rozhodnout na jakou stranu se přiklonit, ale přiznám se, že mi to trochu leží v žaludku
.
No, já jsem chtěla, aby vypadl Svoboda
Ty dva mi jsou tak nesympatičtí. Ach jo. Tak teď taky doufám a budu se modlit, aby vyhrál Dvořák. Mě by strašně zajímaly počty hlasů, vůbec nemám představu, kolik lidí zvedne telefon ![]()
Jako, já tu Tomicovou ve finále docela chápu. Je to sice srandistka, ale myslím, že se snaží. Sice se to blbě posuzuje, ale řekla bych, že se musela snažit 2× tolik, než ti ostatní. Takže jako důkaz takové té nezlomné vůle, odvahy, odhodlání to je myslím super. Ona kdyby měla ještě o 10, 20 kg méně, tak ten tanec bude taky úplně o něčem jiném a mohla by se těm tyčkám slušně vyrovnat, takhle to má komplikovanější ( i když vlastní vinou třeba).
Jen doufám, že nakonec tedy vyhraje Dvořák, druhý bude Svoboda a třetí Tomicová, za tu sílu, odvahu a píli si toto zaslouží, jen tedy na tu výhru technicky prostě nemá.
@Gituš Ano, take si rikam, ze by se omluvila za omyl, nebo ji to bylo zakazano, tech prereku vcera bylo az dost. Bylo to trapne, vsichni zmateni.
@madyb Hezký pohled na tanec to není?
Ty jsi tancovala kterou výkonostní třídu? Ono každý nemůže být Fred Astair a tohle je zábavná soutěž ne tanečné pretěky.
@tulipán A píšou o tom někde, že udělala chybu nebo ticho po pěšině? ![]()
@jenny.fields Ne, soutěžně jsem netancovala, ale tančím ráda a proto taky vyjadřuji názor na pořad pro veřejnost a ne na sportovní tanec. Souhlasím, že v prvním kole byla lepší než Arichteva . Ale i laik pozná, že od té doby tam není žádný progres na rozdíl od ostatních.