StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
15.12.18 22:28

Tak to byla pecka Tomicova :potlesk: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38756
15.12.18 22:29

@jenny.fields ze jo? Byla husta, fakt ze jo. A Tatana to presne shrnula :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.12.18 22:33
@AvajBr píše:
@jenny.fields ze jo? Byla husta, fakt ze jo. A Tatana to presne shrnula :potlesk: :palec:

To bude vzteklejch, jestli to vyhraje :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
15.12.18 22:37

mě přijde, že jestli vyhraje tomicovà, tak z takový tý jakože lidskosti. jo je silná, makla na sobě, tak jí to pošlem. asi jak když se v talentu hlasuje pro postiženýho, nebo někoho s mega dojemným osudem. nebo jak tady sbírka na hračku pro nikolase :nevim: ale nic proti ní, viděla jsem asi 3 kola a líbil se mi geňa a arichteva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.12.18 22:44

@malá_holka to si budou podle mne rikat ti lidi, co ji to neprejou. Ale fakt je, ze lidi posilaji tomu, kdo je sympaticky. Vyrazne mene jde o tanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.12.18 22:45

Gratulace, to se cekalo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
15.12.18 22:45
:dance: :dance: :dance:
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
15.12.18 22:59

Tak to dopadlo přesně tak, jak jsem to dnes tipovala .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.12.18 22:59
@malá_holka píše:
mě přijde, že jestli vyhraje tomicovà, tak z takový tý jakože lidskosti. jo je silná, makla na sobě, tak jí to pošlem. asi jak když se v talentu hlasuje pro postiženýho, nebo někoho s mega dojemným osudem. nebo jak tady sbírka na hračku pro nikolase :nevim: ale nic proti ní, viděla jsem asi 3 kola a líbil se mi geňa a arichteva.

Tak u Tomicovy kdyby vyhrála, to by bylo hejtu, jenže třeba Tomicova oproti Arichteve má ten rytmus v sobě a tedy ten freestyle měla nejlepší. Ono to není sranda takhle tančit, nejen že trénují, ale od čtvrtka až do soboty jsou na výstavišti, v pátek jedou neverejnou generalku a v sobotu nejdřív veřejnou generalku a pak přímý přenos, to si myslím, že zvládají a zvladli to všichni včetně právě Tomicove skvěle, několikrát i tanečníci co mají natrénováno přiznávají že je to sakra náročné. Vem si, dneska tančili 4 tance plus jeden společný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.12.18 23:01

@MUFICE taky jsem to čekala, jen u toho Dvořáka mi pořád vadí, že kdysi tančil zavodne, měl výhodu oproti ostatním celebritam, ale zase letos byli všichni výborní, žádný výrazný dřevo tam nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
15.12.18 23:04

Prej Pavluso vstavej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
15.12.18 23:06
@tulipán píše:
Prej Pavluso vstavej. :mrgreen:
:mrgreen:

Gratulace Jirkovi :srdce: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
16.12.18 01:01
@vjerunqa píše: :mrgreen:Gratulace Jirkovi :srdce: :dance: :potlesk:

Ano, zaslouzene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
16.12.18 12:35

Podle mě je Kostková normálně blbá (ona teda prej fakt je). Když jsem to dnes poslouchala, pořád hlásí první celebritu. Podle mě ona chtěla být napínavá a originální a vtipná, a pak když se ukázalo, jako to Veronice ublížilo a že lidi jsou naštvaní, tak začala mlít ty řeči o galantnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.12.18 12:46

Jako Kostková je pěkná, ale moc chytře nepůsobí, to je fakt.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová