Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jenny.fields ze jo? Byla husta, fakt ze jo. A Tatana to presne shrnula
![]()
@AvajBr píše:
@jenny.fields ze jo? Byla husta, fakt ze jo. A Tatana to presne shrnula![]()
To bude vzteklejch, jestli to vyhraje
![]()
mě přijde, že jestli vyhraje tomicovà, tak z takový tý jakože lidskosti. jo je silná, makla na sobě, tak jí to pošlem. asi jak když se v talentu hlasuje pro postiženýho, nebo někoho s mega dojemným osudem. nebo jak tady sbírka na hračku pro nikolase
ale nic proti ní, viděla jsem asi 3 kola a líbil se mi geňa a arichteva.
@malá_holka to si budou podle mne rikat ti lidi, co ji to neprejou. Ale fakt je, ze lidi posilaji tomu, kdo je sympaticky. Vyrazne mene jde o tanec.
@malá_holka píše:
mě přijde, že jestli vyhraje tomicovà, tak z takový tý jakože lidskosti. jo je silná, makla na sobě, tak jí to pošlem. asi jak když se v talentu hlasuje pro postiženýho, nebo někoho s mega dojemným osudem. nebo jak tady sbírka na hračku pro nikolaseale nic proti ní, viděla jsem asi 3 kola a líbil se mi geňa a arichteva.
Tak u Tomicovy kdyby vyhrála, to by bylo hejtu, jenže třeba Tomicova oproti Arichteve má ten rytmus v sobě a tedy ten freestyle měla nejlepší. Ono to není sranda takhle tančit, nejen že trénují, ale od čtvrtka až do soboty jsou na výstavišti, v pátek jedou neverejnou generalku a v sobotu nejdřív veřejnou generalku a pak přímý přenos, to si myslím, že zvládají a zvladli to všichni včetně právě Tomicove skvěle, několikrát i tanečníci co mají natrénováno přiznávají že je to sakra náročné. Vem si, dneska tančili 4 tance plus jeden společný.
@MUFICE taky jsem to čekala, jen u toho Dvořáka mi pořád vadí, že kdysi tančil zavodne, měl výhodu oproti ostatním celebritam, ale zase letos byli všichni výborní, žádný výrazný dřevo tam nebylo.
Podle mě je Kostková normálně blbá (ona teda prej fakt je). Když jsem to dnes poslouchala, pořád hlásí první celebritu. Podle mě ona chtěla být napínavá a originální a vtipná, a pak když se ukázalo, jako to Veronice ublížilo a že lidi jsou naštvaní, tak začala mlít ty řeči o galantnosti.
Jako Kostková je pěkná, ale moc chytře nepůsobí, to je fakt.....