Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@madyb píše:
@AvajBr Já bych klidně lezlaU Hanuše vycházím z toho, že buď se ženou tančí nebo ne. Pokud netančí, pak by tam nelez a ani by ho tam nepustila aby jí nedělal ostudu.
Kdyby mi někdo dobře radil a dobře mě jistil, tak také, ale ne v třeskutém mrazu ![]()
Třeba ty naše písní proslulé Prachovské skály v létě, tam jsem vždy týpkům a týpkám
nahoře trochu záviděla
![]()
@madyb píše:
@IvaB Tak u Hanuše jsem to čekala, když říkal že manželka je profi tanečnice. Tragický byl Xind X, tomu konkuroval snad jen Pavlásek, ale tan byl alespoň vtipný.
Ten byl včera katastrofální dřevo, ani ty dvě tanečnice to nezakryly ![]()
Ahojte, jsme pryc, tak jsem nevidela, muzete nekdo shrnout vcerejsi vecer, prosiiim? 🙏 Jen jsem cetla, ze vypadla Tonya.
@Venett píše:
Ten byl včera katastrofální dřevo, ani ty dvě tanečnice to nezakryly
mě překvapilo jaký je xindl dřevo
nevím proč jsem to od něj nečekala. ![]()
@AvajBr tak včera za mě konečně Kubařová super tanec, samba nesedla Vágnerovi, ale ani Kovymu, od těch jsem čekala víc. Moc se mi libilo paso Hanuše(mimo jiné vyšlo najevo, že 12let vedl se svou ženou divadelní taneční soubor, takže tančil nejspíš už dřív) a ta Tonya se mi asi ze všech tanců co dosud zatančila, tak to byl nejhezčí tanec, jako paso na Star Wars byl skvělý
(Jo, jsem zaujatá díky výběru hudby
) jinak za mě nikdo extra nepřekvapil oproti dřívějším výkonům a pokud můžeš, pusť si to někde na netu, protože úvodní číslo bylo fakt boží.
Co mě naopak na večeru iritovalo, tak to byl Cerman, kterymu to včera při zpěvu fakt dost ujíždělo a u rozlučkový písně jsem to prepla, to se nedalo.
@debra.morgan píše:
mě překvapilo jaký je xindl dřevonevím proč jsem to od něj nečekala.
Jo, to mě taky nicméně včera bylo vidět, že fakt trpí, zajímalo by mě, jak dlouho má problemy se zadama.
@medunka23 dekuju!! Chystam se pustit, jak se vratime. Aspon mam ted zhruba predstavu. Me se Kubarova libila doted, tak verim, ze bude dobra 🙂
Tak celkově se mi líbilo aranžmá u všech soutěžících. Xindl opět nezklamal, u Hanuše jsem zjistila, že šlo o paso až od poroty ( i když jinak tanec pěkný), navíc při rádoby vtipném rozhovoru si plete pojem „soucit“ a „soustrast“. Quickstep od Kubařové moc pěkný.
@medunka23 píše:
@AvajBr
Co mě naopak na večeru iritovalo, tak to byl Cerman, kterymu to včera při zpěvu fakt dost ujíždělo a u rozlučkový písně jsem to prepla, to se nedalo.
Souhlas. Rozlučková píseň naprostá katastrofa. Donutilo mě to vylézt z koupelny a ověřit si, jestli se mi to zdá, nebo je zpěvák fakt totálně mimo. A byl ![]()
Dnešní díl je pro mne teda trochu zklamáním
. Kostýmy, choreografie, energie prostě vše.
Snazim se od toho oprostit a byt spravedliva…kdo se vam libi?
Kubarova, Hanus, Koukalova, Vagner a Ruml. Nevadi mi Kovy a Xindl, ten me bavi, i kdyz tanecne nic moc.
Já bych ráda, aby vypadla Třeštíková, je mi krajně nesympatická. Ale jde dál…
Dnes se mi nejvíc líbila Kubařová, ostatně jako skoro vždy. Nenadchnul mě Ruml, který je pro mě jinak adept na vítězství. A přestává mě bavit Hanuš s tou svou sebejistotou a rádobyvtipnými komentáři úplně na všechno ![]()
@IvaB vidim to stejne. Cekala jsem, ze nakonec skonci Xindl, ale chtela jsem aby sla Trestikova. Snad uz priste, pac tanecne je tam ted uz fakt nejslabsi. Me opravdu nestaci stravit celej tanec prehazovanim, vyskakovanim a tahanim po parketu, obcas by to chtelo i nejaky ten tanecni krok
Ale to ona asi neda, je rytmicky mimo, tak proto to odvraceni pozornosti.
Jinak me zklamal vyber pisnicek. Je tolik hezkých pohadkovych a vyber teda nic moc.