StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
9.11.19 22:33
@AvajBr píše:
@Baba me prave Koukalova nikdy nevadila. Mela jsem k ni takovy neutralni postoj. Pak jsem videla nejaky porad o ni, myslim 13. komnatu a říkala si, ze si teda taky uzila dost. A jak ji ted sleduju, je mi sympaticka. A tanci dobre :)

Me se nejak znechutila tim turne s manzelem nebo co to bylo.
U letosni Stardance je mi vitez nejak fuk, znala sem jenKoukalovou a Xindla, a toho mi vyhodili :cert: A Tonyu teda taky, jinak ne. Libi se mi ta Natalie Otahalova, tak budu fandit asi ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38800
9.11.19 22:43

@Baba hihi, no ta k sobe jako znamyho Rumla. Ten teda tanci hodne dobre. Takze asi dobra volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
10.11.19 07:25

To je zajimavé, jak je Třeštíková všem nesympatická, to je vidět jak jsme povrchní. Podle mě teda tancovala dobře, měla rychlé nohy, a postavu super, kdyby se tomu věnovala déle tak šikulka. Ale je to právnička a spisovatelka, tak od ní nikdo nemůže čekat, že bude diblík, co se bude smát každé blbosti, jak na tripu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.11.19 07:30
@darkgreen píše:
To je zajimavé, jak je Třeštíková všem nesympatická, to je vidět jak jsme povrchní. Podle mě teda tancovala dobře, měla rychlé nohy, a postavu super, kdyby se tomu věnovala déle tak šikulka. Ale je to právnička a spisovatelka, tak od ní nikdo nemůže čekat, že bude diblík, co se bude smát každé blbosti, jak na tripu. :palec:
??? Diblík???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.19 09:21
@darkgreen píše:
To je zajimavé, jak je Třeštíková všem nesympatická, to je vidět jak jsme povrchní. Podle mě teda tancovala dobře, měla rychlé nohy, a postavu super, kdyby se tomu věnovala déle tak šikulka. Ale je to právnička a spisovatelka, tak od ní nikdo nemůže čekat, že bude diblík, co se bude smát každé blbosti, jak na tripu. :palec:

No, to ale pak musí do taneční soutěže, kde se hodnotí pouze rychlé nohy. Když souhlasila s účastí ve SD tak musela počítat s tím, že se od ní budou čekat „úsměvy“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
10.11.19 09:35
@oranžová mašle píše:
No, to ale pak musí do taneční soutěže, kde se hodnotí pouze rychlé nohy. Když souhlasila s účastí ve SD tak musela počítat s tím, že se od ní budou čekat „úsměvy“
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
10.11.19 09:54

Nevím, nakolik správně rychlé nohy měla Třeštíková, ale mně občas připadaly nerytmické a ztuhlé. Jo, postava výstavní, ale jinak led a arogance… aspoň tak na mne působí.

A včera při tom tanci na rozloučenou mi ten její skok na partnera a „objímaní nohama“ přišlo vulgární. Ale to už tu někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38800
10.11.19 10:15

No, ja jsem teda asi videla nohy uplne jiny, rychly teda nebyly. Ja videla nohy tvrde, tuhe, casto slapajici mimo rytmus s naslapy jak cap. Na druhou stranu ma muj obdiv, nadrela se za ty mesice taky dost. A ona se naopak jak zastydla pubertacka chovala, neustale plazeni se po tanecnim partnerovi zvladla, ale komunikaci s lidmi, potazmo s kamerou ne. Nevim, co si myslela, kdyz souhlasila s ucasti ve verejne TV a docela dost sledovanem poradu. Pokud je introvert, (to ale neodpovida jeji prezentaci na soc. sitich), tak na takovou nabidku nema kyvnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
10.11.19 10:16
@renduli píše:
Nevím, nakolik správně rychlé nohy měla Třeštíková, ale mně občas připadaly nerytmické a ztuhlé. Jo, postava výstavní, ale jinak led a arogance… aspoň tak na mne působí.A včera při tom tanci na rozloučenou mi ten její skok na partnera a „objímaní nohama“ přišlo vulgární. Ale to už tu někdo psal.

Čím více se holka snaží být „upřímná“ /např. neusmívat se, když to tak necítí/, tím více mi přijde afektovaná, pozérská /ten výskok do klíštěte, pusinky partnerovi všem natruc, včera průhledná snaha o úsměvy… Máma od dvou dětí? Spíše postpubertální projevy. Toť můj dojem :? Postava laňky s chlapeckými prvky /pas a úzké boky v jedné lajně/ se někomu líbí, někomu ne. Ve SD mi nevadila, ale není to emočně můj šálek kávy :oops:

Příspěvek upraven 10.11.19 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38800
10.11.19 10:17

@Iv.Sa. Tak. Lip bych to nenapsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
10.11.19 10:20
@renduli píše:
Nevím, nakolik správně rychlé nohy měla Třeštíková, ale mně občas připadaly nerytmické a ztuhlé. Jo, postava výstavní, ale jinak led a arogance… aspoň tak na mne působí.A včera při tom tanci na rozloučenou mi ten její skok na partnera a „objímaní nohama“ přišlo vulgární. Ale to už tu někdo psal.

No ten její komentář o tom, že diváci vyházeli všechny maminky, aby se mohly vrátit k plotně, nebo co, si mohla odpustit. Navíc diváci přece nehlasují, kdo má vypadnout, hlasují pro svého favorita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
10.11.19 10:21
@AvajBr píše:
@Iv.Sa. Tak. Lip bych to nenapsala :)
:hug: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38800
10.11.19 10:40
@Fíková píše:
No ten její komentář o tom, že diváci vyházeli všechny maminky, aby se mohly vrátit k plotně, nebo co, si mohla odpustit. Navíc diváci přece nehlasují, kdo má vypadnout, hlasují pro svého favorita.

Smarja, to je zas kec. 8o To jsem nepostrehla, deti tu radostne poskakovaly a jasaly. Tak jsem jeji rec neslysela celou. Teda ocividne blabol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
10.11.19 11:04
@Iv.Sa. píše: Čím více se holka snaží být „upřímná“ /např. neusmívat se, když to tak necítí/, tím více mi přijde afektovaná, pozérská /ten výskok do klíštěte, pusinky partnerovi všem natruc, včera průhledná snaha o úsměvy… Máma od dvou dětí? Spíše postpubertální projevy. Toť můj dojem :? Postava laňky s chlapeckými prvky /pas a úzké boky v jedné lajně/ se někomu líbí, někomu ne. Ve SD mi nevadila, ale není to emočně můj šálek kávy :oops:Příspěvek upraven 10.11.19 v 10:19

Přesně vystiženo a pojmenováno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
10.11.19 11:25
@renduli píše:
Přesně vystiženo a pojmenováno. :palec:
:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit