Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše:
@Baba me prave Koukalova nikdy nevadila. Mela jsem k ni takovy neutralni postoj. Pak jsem videla nejaky porad o ni, myslim 13. komnatu a říkala si, ze si teda taky uzila dost. A jak ji ted sleduju, je mi sympaticka. A tanci dobre
Me se nejak znechutila tim turne s manzelem nebo co to bylo.
U letosni Stardance je mi vitez nejak fuk, znala sem jenKoukalovou a Xindla, a toho mi vyhodili
A Tonyu teda taky, jinak ne. Libi se mi ta Natalie Otahalova, tak budu fandit asi ji.
@Baba hihi, no ta k sobe jako znamyho Rumla. Ten teda tanci hodne dobre. Takze asi dobra volba ![]()
To je zajimavé, jak je Třeštíková všem nesympatická, to je vidět jak jsme povrchní. Podle mě teda tancovala dobře, měla rychlé nohy, a postavu super, kdyby se tomu věnovala déle tak šikulka. Ale je to právnička a spisovatelka, tak od ní nikdo nemůže čekat, že bude diblík, co se bude smát každé blbosti, jak na tripu. ![]()
@darkgreen píše:??? Diblík???
To je zajimavé, jak je Třeštíková všem nesympatická, to je vidět jak jsme povrchní. Podle mě teda tancovala dobře, měla rychlé nohy, a postavu super, kdyby se tomu věnovala déle tak šikulka. Ale je to právnička a spisovatelka, tak od ní nikdo nemůže čekat, že bude diblík, co se bude smát každé blbosti, jak na tripu.
@darkgreen píše:
To je zajimavé, jak je Třeštíková všem nesympatická, to je vidět jak jsme povrchní. Podle mě teda tancovala dobře, měla rychlé nohy, a postavu super, kdyby se tomu věnovala déle tak šikulka. Ale je to právnička a spisovatelka, tak od ní nikdo nemůže čekat, že bude diblík, co se bude smát každé blbosti, jak na tripu.
No, to ale pak musí do taneční soutěže, kde se hodnotí pouze rychlé nohy. Když souhlasila s účastí ve SD tak musela počítat s tím, že se od ní budou čekat „úsměvy“
@oranžová mašle píše:
No, to ale pak musí do taneční soutěže, kde se hodnotí pouze rychlé nohy. Když souhlasila s účastí ve SD tak musela počítat s tím, že se od ní budou čekat „úsměvy“
Nevím, nakolik správně rychlé nohy měla Třeštíková, ale mně občas připadaly nerytmické a ztuhlé. Jo, postava výstavní, ale jinak led a arogance… aspoň tak na mne působí.
A včera při tom tanci na rozloučenou mi ten její skok na partnera a „objímaní nohama“ přišlo vulgární. Ale to už tu někdo psal.
No, ja jsem teda asi videla nohy uplne jiny, rychly teda nebyly. Ja videla nohy tvrde, tuhe, casto slapajici mimo rytmus s naslapy jak cap. Na druhou stranu ma muj obdiv, nadrela se za ty mesice taky dost. A ona se naopak jak zastydla pubertacka chovala, neustale plazeni se po tanecnim partnerovi zvladla, ale komunikaci s lidmi, potazmo s kamerou ne. Nevim, co si myslela, kdyz souhlasila s ucasti ve verejne TV a docela dost sledovanem poradu. Pokud je introvert, (to ale neodpovida jeji prezentaci na soc. sitich), tak na takovou nabidku nema kyvnout ![]()
@renduli píše:
Nevím, nakolik správně rychlé nohy měla Třeštíková, ale mně občas připadaly nerytmické a ztuhlé. Jo, postava výstavní, ale jinak led a arogance… aspoň tak na mne působí.A včera při tom tanci na rozloučenou mi ten její skok na partnera a „objímaní nohama“ přišlo vulgární. Ale to už tu někdo psal.
Čím více se holka snaží být „upřímná“ /např. neusmívat se, když to tak necítí/, tím více mi přijde afektovaná, pozérská /ten výskok do klíštěte, pusinky partnerovi všem natruc, včera průhledná snaha o úsměvy… Máma od dvou dětí? Spíše postpubertální projevy. Toť můj dojem
Postava laňky s chlapeckými prvky /pas a úzké boky v jedné lajně/ se někomu líbí, někomu ne. Ve SD mi nevadila, ale není to emočně můj šálek kávy ![]()
Příspěvek upraven 10.11.19 v 10:19
@renduli píše:
Nevím, nakolik správně rychlé nohy měla Třeštíková, ale mně občas připadaly nerytmické a ztuhlé. Jo, postava výstavní, ale jinak led a arogance… aspoň tak na mne působí.A včera při tom tanci na rozloučenou mi ten její skok na partnera a „objímaní nohama“ přišlo vulgární. Ale to už tu někdo psal.
No ten její komentář o tom, že diváci vyházeli všechny maminky, aby se mohly vrátit k plotně, nebo co, si mohla odpustit. Navíc diváci přece nehlasují, kdo má vypadnout, hlasují pro svého favorita.
@Fíková píše:
No ten její komentář o tom, že diváci vyházeli všechny maminky, aby se mohly vrátit k plotně, nebo co, si mohla odpustit. Navíc diváci přece nehlasují, kdo má vypadnout, hlasují pro svého favorita.
Smarja, to je zas kec.
To jsem nepostrehla, deti tu radostne poskakovaly a jasaly. Tak jsem jeji rec neslysela celou. Teda ocividne blabol ![]()
@Iv.Sa. píše: Čím více se holka snaží být „upřímná“ /např. neusmívat se, když to tak necítí/, tím více mi přijde afektovaná, pozérská /ten výskok do klíštěte, pusinky partnerovi všem natruc, včera průhledná snaha o úsměvy… Máma od dvou dětí? Spíše postpubertální projevy. Toť můj dojemPostava laňky s chlapeckými prvky /pas a úzké boky v jedné lajně/ se někomu líbí, někomu ne. Ve SD mi nevadila, ale není to emočně můj šálek kávy
Příspěvek upraven 10.11.19 v 10:19
Přesně vystiženo a pojmenováno. ![]()