Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
O Vágnerovi a jeho tanečnici už někde prej i psali.
Tak ten Třeštíkové se fakt jmenuje Voříšek
Moje mladší dcera zná jména všech těch tanečníků a tanečnic, ale když tomhle říkala Voříšek, tak jsem si myslela, že je to jen její výmysl, že je jako takovej roztomile dětskej. A ono ne
![]()
@jenny.fields píše:
O Vágnerovi a jeho tanečnici už někde prej i psali.Tak ten Třeštíkové se fakt jmenuje Voříšek![]()
![]()
Moje mladší dcera zná jména všech těch tanečníků a tanečnic, ale když tomhle říkala Voříšek, tak jsem si myslela, že je to jen její výmysl, že je jako takovej roztomile dětskej. A ono ne
![]()
Vždyť je Vořechovský
![]()
Urcite je Vořechovský. Deti mu doma rikaly Vorisek jako zdrobnele, jeste mu taky rikaly Vořech. ![]()
@Venett píše:@AvajBr píše:
Vždyť je Vořechovský![]()
Mě je Třeštíková sympatická a chápu, že není odvařená z komentů lidí u ní na insta
Někteří si nevidí fakt do,,huby". A že si s tím jejím tanečníkem dala občas pusu, no bóže
To je toho. Z prdu je zase velbloud a kauza.
Žádná kauza z toho není. Jen se víc vyjadřují lidé, kterým je nesympatická.
Taky jsem ráda že letěla, jak jsem.si myslela že je arogantní Koukalová tak Třeštíková„paní ředitelka vesmiru a dokonalost sama“ to je teprve dílo ![]()
Tak kdo dneska, co myslíte?
Mně by asi nechyběl Kovy a Hanuš, ale opravdu si netroufám tipovat, kdo nakonec půjde.
@IvaB píše:
Tak kdo dneska, co myslíte?
Mně by asi nechyběl Kovy a Hanuš, ale opravdu si netroufám tipovat, kdo nakonec půjde.
me taky ne. dnes se mi libila Koukalova a Vagner
Jsem napnutá jak kšandy… Matouš néééé… uffff.
Příspěvek upraven 16.11.19 v 22:12