StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24292
17.11.19 19:10
@Slečna Ferka píše:Jinak já bych teda poslala ven Koukalovou, leze mi fakt na nervy. A vítězství bych přála Rumlovi - Saša, Lexa i Marcelka, to by bylo rozomilý :) Ale IMHO na bránu jasně jede Kubařová.

super poznámka. Ivuška (Kristýna Leichtová) už tam byla, jen nevyhrála. Tak už chybí jen Tomi Paci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.11.19 20:16
@danyk píše:
super poznámka. Ivuška (Kristýna Leichtová) už tam byla, jen nevyhrála. Tak už chybí jen Tomi Paci :-)

A Ozzák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.11.19 20:34

@IvaB a Simona :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
17.11.19 20:39
@IvaB píše:
A Ozzák :mrgreen:

Ozzák tančil na Slovensku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.11.19 20:52
@Ennny píše:
@IvaB a Simona :lol:

Jaaaj, ta určitě ne, je mi děsně nesympatická. V CB mi nevadila, to byla od začátku do konce nadsázka, ale kdekoliv jinde ji nemůžu vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.11.19 23:42

Ja Kovyho znam diky detem, mladsi 11 let ho sleduje. Na svuj vek a oproti jinym priblblym Youtuberum je to inteligentni kluk s rozumnyma nazora a treba u jeho videa ohledne Mimibazaru jsem se dost nasmala a celkove oproti Trestikove, ktere bude 40 ma to v hlave daleko vic srovnane.
Trestikovou jsem mela rada, jeji knizky - jak sama v rozhovoru rikala - jsou zadna vysoka, ale oddechova literatura, ja cetla vsechny, ctou se dobre. Ale ted po SD ji nejak nemuzu prijit na chuť. Libi se mi Kubarova a Ruml.

• Citovat
  • Upravit
16381
18.11.19 09:11

@Hanka1 Asi bude dost konfliktni typ. Byla porad jak natazena na klicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
18.11.19 17:07

@Hanka1 Kovy má video o mimibazaru?? Bože jdu googlovat, to bude asi pecka…jinak já ho poprvé zaznamenala kdysi v prostrenu, tam se mi moc libil, bylo vidět a i sám to priznal, že přišel udelat šou, ale inteligentní. Souhlasím s tím, že na svůj věk má vyzrálé názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
18.11.19 17:33
@medunka23 píše:
@Hanka1 Kovy má video o mimibazaru?? Bože jdu googlovat, to bude asi pecka…jinak já ho poprvé zaznamenala kdysi v prostrenu, tam se mi moc libil, bylo vidět a i sám to priznal, že přišel udelat šou, ale inteligentní. Souhlasím s tím, že na svůj věk má vyzrálé názory.

Pak hod odkaz 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
18.11.19 19:57

@Hanka1 No oni jsou všichni ve SD skvělá parta, všem je strašně líto když někdo vypadne, pak dojemné loučení, ale občas vyjde napovrch, že to až taký ořechový není. Slyšela jsem, že ani i o podrazy není nouze. No kdo ví, ale pokud to tak je tak se nedivím, že to někdo nestráví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
18.11.19 20:10

@bublinek https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
a tady
https://www.youtube.com/watch?…
nemuzu si to ted pustit, takze nevim jestli je rozdil mezi prvni a druhym videem, kdyztak sorryjako…
kdyby tě zajimaly nějaky vaznejsi temata, tak treba Brexit I a II je fajn a pak jeho expedice, Rusko nebo Iran s Honzou Tunou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21714
18.11.19 20:19

Někde jsem četla, že manžel Třeštíkové je alkoholik, tak je možná taková spruzená z něj nebo taky v něčem jede. V každém případě se chová a vyjadřuje zvláštně a nesympaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.11.19 20:39
@mado píše:
Někde jsem četla, že manžel Třeštíkové je alkoholik, tak je možná taková spruzená z něj nebo taky v něčem jede. V každém případě se chová a vyjadřuje zvláštně a nesympaticky.

Možná vyléčený alkoholik. Tuhle někde mluvil a říkal, že už dva roky se nedotkl alkoholu. A že všeobecnou teleranci k pití alkoholu v Čechách moc nechápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
18.11.19 21:56

@ivašot. Myslim, ze alkoholik uplne nebyl. Takovy to klasický vikendovy pareni, ktery teda praktikoval i pozdeji, nejen v takovym tom studentským veku :mrgreen:. Pak s tim prastil uplne a ted nepije. To je fakt. Ted aspon podle jeho vyjadrenich na FB. Ale nemyslim, ze by byl alkoholik. I kdyz, podle Nespora je alkoholik vlastně kazdej, kdo se obcas jen trochu napije :mrgreen::nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
18.11.19 22:23

@debra.morgan tam smaží tatranky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie