StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16381
10.11.19 13:03

Ja vubec nevim, co si o Trestikove myslet. Ale sympaticka mi nebyla. Postavu ma zavidenihodnou, kam se na ni hrabu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
10.11.19 13:22

Hodně cvicila jogu, tak asi proto. Na me je uz moc slachovita, zadne zenske tvary. Radsi budu mit prsa a boky, nez vypadat jako chlapec ve vyvinu 🤭 Ale urcite se to nekomu muze libit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
10.11.19 16:51

Díváme se znova, manžel neviděl 😊, jak vám přišlo povídání Vágnera s jeho tanečníci? Bylo to přiznání?😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
10.11.19 17:37
@Venett píše:
Třeštice našlapuje jak čáp :lol: ale úbor suprovni :think:
:lol: :lol: :lol: presne to jsem si rikala taky…jako čáp…
  • Citovat
  • Upravit
7527
10.11.19 17:47
@bublinek píše:
Díváme se znova, manžel neviděl 😊, jak vám přišlo povídání Vágnera s jeho tanečníci? Bylo to přiznání?😍

Nevím, ale jak stáli před tancem, tak jsem si říkala, ze to by mohl být pár letošní stardance :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.11.19 17:49
@medunka23 píše:
Nevím, ale jak stáli před tancem, tak jsem si říkala, ze to by mohl být pár letošní stardance :mrgreen:

Taky jsme si včera s dcerou říkaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
10.11.19 19:01

@medunka23 @ivašot. ale ne v každé řadě se „udělal“ pár, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
10.11.19 19:44
@bublinek píše:

Taky me to napadlo. Tak se casem uvidi.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
10.11.19 21:36
@bublinek píše:

Napadlo mě přesně to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.11.19 23:49

@Fíková Tohle mi přišlo tak ubohý. A musela to mít připravený - jako rádobyvtipnou výmluvu, proč šla.

Přitom Tomicová byla loni ve finále a - dřív jsem se na to nekoukala - pokud vím, tak jednou vyhrála Batulková, a to je teda maminka zasloužilá :)

Je to prostě ubohý.

Další doklad toho, jak je nesympatická. Obdobně hystericky zareagovala, když jí lidi zkritizovali kampaň na MasterCard, a myslím si pak i zrušila profil.

Podle mě ona vůbec není zvyklá na to, nebýt hvězda jasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14590
11.11.19 00:43

Mně u Třeštíkové přišlo od začátku divné, jak se s tím tanečníkem furt otlapkávali a i spoustu takových až intimních gest z jeho i její strany, nevím no :nevim: Chybět mi tam nebude, zatím vlastně vypadli vždy ti, kteří mi byli nějak méně sympatičtí nebo méně zajímaví. Nevíte, ta Vágnerova tanečnice někoho má? :D Se mi zdá, že on už zaseknul háček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
11.11.19 08:03

Třeštíková mi také chybět nebude, nelíbila se mi jak tanecne tak osobnostně. Mmch při hodnocení mi krajně vadilo její 2× použití slova “prdel” - to bylo jak pěst na oko v tomhle typu pořadu, kde se očekává jistá úroveň. :roll: Jinak mě taky přijde, ze Vágner a jeho partnerka by mohli být par a dost bych jim to přála, tak holka mi přijde hodně sympatická, jsou takový roztomily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
11.11.19 19:07
@Michelle_M píše:
Mně u Třeštíkové přišlo od začátku divné, jak se s tím tanečníkem furt otlapkávali a i spoustu takových až intimních gest z jeho i její strany, nevím no :nevim: Chybět mi tam nebude, zatím vlastně vypadli vždy ti, kteří mi byli nějak méně sympatičtí nebo méně zajímaví. Nevíte, ta Vágnerova tanečnice někoho má? :D Se mi zdá, že on už zaseknul háček :mrgreen:
:mrgreen: :palec: Myslim, ze je svobodna..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
11.11.19 19:11

@Slečna Ferka taky me prijde, ze proste neunasi kritiku, jen pochlebovani. S kritikou sve osoby nepocita, asi se povazuje za moc dokonalou :nevim:
Ted jsem chtela kouknout na live stream s ni a Voriskem, ale vydrzela jsem asi tri minuty, ten jeji vyraz je proste desnej :roll:
Jinak Vorechivsky je gay, takze to otlapkavani uz vubec nechapu. Bylo to divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
11.11.19 19:43

Tak už mi tam vadí jen Hanuš, ale obávám se že vydrží až do finále :zed: Po té jeho předminulé bojkotované sambě ho měla poslat domů rovnou režie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová