Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja vubec nevim, co si o Trestikove myslet. Ale sympaticka mi nebyla. Postavu ma zavidenihodnou, kam se na ni hrabu. ![]()
Hodně cvicila jogu, tak asi proto. Na me je uz moc slachovita, zadne zenske tvary. Radsi budu mit prsa a boky, nez vypadat jako chlapec ve vyvinu 🤭 Ale urcite se to nekomu muze libit ![]()
Díváme se znova, manžel neviděl 😊, jak vám přišlo povídání Vágnera s jeho tanečníci? Bylo to přiznání?😍
@bublinek píše:
Díváme se znova, manžel neviděl 😊, jak vám přišlo povídání Vágnera s jeho tanečníci? Bylo to přiznání?😍
Nevím, ale jak stáli před tancem, tak jsem si říkala, ze to by mohl být pár letošní stardance ![]()
@medunka23 píše:
Nevím, ale jak stáli před tancem, tak jsem si říkala, ze to by mohl být pár letošní stardance
Taky jsme si včera s dcerou říkaly…
@medunka23 @ivašot. ale ne v každé řadě se „udělal“ pár, ne?
@bublinek píše:
Taky me to napadlo. Tak se casem uvidi.. ![]()
@bublinek píše:
Napadlo mě přesně to samé.
@Fíková Tohle mi přišlo tak ubohý. A musela to mít připravený - jako rádobyvtipnou výmluvu, proč šla.
Přitom Tomicová byla loni ve finále a - dřív jsem se na to nekoukala - pokud vím, tak jednou vyhrála Batulková, a to je teda maminka zasloužilá ![]()
Je to prostě ubohý.
Další doklad toho, jak je nesympatická. Obdobně hystericky zareagovala, když jí lidi zkritizovali kampaň na MasterCard, a myslím si pak i zrušila profil.
Podle mě ona vůbec není zvyklá na to, nebýt hvězda jasná.
Mně u Třeštíkové přišlo od začátku divné, jak se s tím tanečníkem furt otlapkávali a i spoustu takových až intimních gest z jeho i její strany, nevím no
Chybět mi tam nebude, zatím vlastně vypadli vždy ti, kteří mi byli nějak méně sympatičtí nebo méně zajímaví. Nevíte, ta Vágnerova tanečnice někoho má?
Se mi zdá, že on už zaseknul háček ![]()
Třeštíková mi také chybět nebude, nelíbila se mi jak tanecne tak osobnostně. Mmch při hodnocení mi krajně vadilo její 2× použití slova “prdel” - to bylo jak pěst na oko v tomhle typu pořadu, kde se očekává jistá úroveň.
Jinak mě taky přijde, ze Vágner a jeho partnerka by mohli být par a dost bych jim to přála, tak holka mi přijde hodně sympatická, jsou takový roztomily ![]()
@Michelle_M píše:
Mně u Třeštíkové přišlo od začátku divné, jak se s tím tanečníkem furt otlapkávali a i spoustu takových až intimních gest z jeho i její strany, nevím noChybět mi tam nebude, zatím vlastně vypadli vždy ti, kteří mi byli nějak méně sympatičtí nebo méně zajímaví. Nevíte, ta Vágnerova tanečnice někoho má?
Se mi zdá, že on už zaseknul háček
@Slečna Ferka taky me prijde, ze proste neunasi kritiku, jen pochlebovani. S kritikou sve osoby nepocita, asi se povazuje za moc dokonalou ![]()
Ted jsem chtela kouknout na live stream s ni a Voriskem, ale vydrzela jsem asi tri minuty, ten jeji vyraz je proste desnej ![]()
Jinak Vorechivsky je gay, takze to otlapkavani uz vubec nechapu. Bylo to divny.
Tak už mi tam vadí jen Hanuš, ale obávám se že vydrží až do finále
Po té jeho předminulé bojkotované sambě ho měla poslat domů rovnou režie. ![]()