StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38770
4.11.19 11:25

No, ja ctu fakt hodne. A jeji knizky me teda taky zas tak nenadchly. Nerikam, ze jsou spatny, ale zas takove to nadseni, co jsem na to vsude slysela, jsem uplne nepochopila. Ale jeji projev je mi nesympaticky, je hodne aktivni na socialnich sitich, ted uz teda hlavne na Instagramu. Myslim, ze ma hodne fanousku odtam, obcas tam hodi nejaky orodujici prispevek i jeji muz, tak abychom se jeste nedivili. Ja cetla nejaky komentare a jeji fanousci tam jeji tance vychvaluji do nebes, coz nechapu, asi jsem videla nekoho jinyho… :mrgreen:

Ja ji sledovala na FB, kdyz byla jeste ne uplne tak proflakla, mivala vtipny prispevky o materstvi, rodicovstvi, detech, ale na tom Instaci me prijde strasne sebestredna a jeji prezentace mi proste nesedi. :nevim: To je ale jenom muj subjektivni pocit. Nicmene teda jako tanecnice to fakt neni, ze… Hanus me zklamal, prvni tri dily jsem mu fandila. Prisel me vtipny, ale ted naposledy uz me to taky nebavilo.
Je to letos nejaky zvlastni, asi tim vyberem lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38770
4.11.19 11:28

@IvaB presne, taky me prijde, ze je tam cim dal tim min tanceni (hlavne teda u nekterych) a pak me to prijde nefer k tem, co tam opravdu tanci a vyuziji pri pohybu cely parket (ted treba Vagner nebo Koukalova). I ten Xindl chudak, se tam pohyboval mnohem vic, nez Trestikova, nehodnotim teda kvalitu, ale proste aspon snaha tancit. Vloni me to tak prislo uz Veroniky Arichtevy, ta taky vecne nekde sedela nebo se schovavala za nejakou rekvizitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
4.11.19 11:36

@AvajBr
Kdybys viděla, s jakým nadšením jsem se otočila na syna a říkám mu: „Jé, tuhle figuru máte v sestavě, konečně něco, co opravdu znám.“ :D Tančil Matouš Ruml rumbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
4.11.19 13:52

@AvajBr přesně, jo knížky super, ale žádný zázrak zázračný, stejně jako pro mě zklamání z Hartla i Bočka (Aristokratka)

Takhle se mi teda líbilo uz víc knížek z náhodného výběru v knihovně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38770
4.11.19 17:02

@IvaB :) Ruml je taky dobrej a opravdu tanci. Pro ke je tohle prostě zklamani, je to soutez tanecni, ne akrobaticka. Nerikam, asi tam taky nejake ty zvedacky, vyhazovacky a tak patri, ale tak nejak v rozumne mire a tady uz to je fakt moc. Ale asi nemaji dane, kolik casu se ma strávit pohybem a kolik efektama ve vzduchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
9.11.19 09:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.11.19 12:21

Četla jste některá něco od ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
9.11.19 12:23
@Venett píše:
https://www.blesk.cz/…nas-ane.html :P

Tak to je vysvětlení jak noha :nevim:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
9.11.19 12:25
@bublinek píše: Četla jste některá něco od ní?

Knihy Osm a Bábovky, pěkné, ale ten mediální humbuk a nadšení bylo zbytečný :oops: 8)

Zápletky trošku dávaly tušit dopředu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
9.11.19 12:27

@Iv.Sa. hlavně s ostychem z kamer :P
Z ostychu z kamer se budem po sobě s kolouškem plazit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.11.19 12:28
@Venett píše:
Knihy Osm a Bábovky, pěkné, ale ten mediální humbuk a nadšení bylo zbytečný :oops: 8)Zápletky trošku dávaly tušit dopředu :lol:

Romantika? Něco něco jako Monyova - píše se to s y?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
9.11.19 12:32

@bublinek Monyova mě nebavila :oops:

No takové zápletky s láskou a životem, dobře se to čte :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
9.11.19 13:41
@Venett píše:
@Iv.Sa. hlavně s ostychem z kamer :P
Z ostychu z kamer se budem po sobě s kolouškem plazit :jazyk:

Navíc sál plný živých lidí + štáb + kolegové v soutěži, no nebudu se přeci culit, když to tak necítím /v zábavné soutěži :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
9.11.19 14:12

Já si tak přeju, aby dnes vypadla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38770
9.11.19 17:13
@Iv.Sa. píše:
Navíc sál plný živých lidí + štáb + kolegové v soutěži, no nebudu se přeci culit, když to tak necítím /v zábavné soutěži :nevim: :mrgreen:

To je presne to, co me na ni vadi. Mel nesmysly, strasne dlouhy vyjadreni, ale nelogicky, bez hlavy a paty.

Knizky jsem cetla tri. A je to to stejny, mnoho textu o nicem. vzdycky me chvili trvalo, nez jsem se zorientovala v postavach a pribehu kazde z nich. A od pulky knizky bylo jasne, co se stane :nevim: Nechapu to nadšení z jejich knizek. Asi spis pro nenarocny čtenáře? Ja ctu fakt hodne. Dve, tri knizky tydne, tak uz me asi ledasco nezaujme :oops: Ale uz se to to rozebiralo.

Tesim se na vecer a doufam, ze dnes pujde uz Radka. Protoze z ostatních nechci, aby nekdo sel. Komu budete fandit vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová