StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
20.10.19 11:49

@bublinek tak ale Fridrichova z nich byla včera fakt nejhorší, Trestikova na to, že měla hnuty záda, zatancovala o něco lépe než minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
20.10.19 11:51

Jinak jak mi není sympatická Koukalova, tak včera mě příjemně prekvapila. A teda Kovy válel a Hanusovi ten standart sedí úžasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
20.10.19 11:58
@medunka23 píše:
Jinak jak mi není sympatická Koukalova, tak včera mě příjemně prekvapila . A teda Kovy válel a Hanusovi ten standart sedí úžasně.

Není špatná, ale měla jsem pocit, že jí dost pomohly k tanečnímu efektu ty třásně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
20.10.19 12:11
@medunka23 píše:
@bublinek tak ale Fridrichova z nich byla včera fakt nejhorší, Trestikova na to, že měla hnuty záda, zatancovala o něco lépe než minule.

Mně přišla tedy nejhorší Tonya, stejně jako minule. Jako zpěvačku ji mám ráda, ale tanec jí fakt nejde. Ale třeba se ještě zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
20.10.19 12:14
@AvajBr píše:
Mam to podobne. Hanus je skvelej, jak vtipem, tak tanecne. Z zenskych Kubarova a Koukalova a potom Vagner a Ruml. Ja teda doufala, ze pujde Trestikova. Ani ten jeji partner mi nesedi, to jejich ocicmavani se mi tam moc nehodi :roll: a tanecne taky spis nic nez moc :mrgreen: Tak snad priste…

Taky mi přišlo už trochu moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.10.19 12:18

Prosím kdo tedy vypadnu? Já usnula před koncem. Minulý dil jsem prosvihla úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
20.10.19 12:23

@g.sandova Nora Fridrchova vypadla. Byla tam posledni s Trestikovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
20.10.19 12:23
@g.sandova píše:
Prosím kdo tedy vypadnu? Já usnula před koncem. Minulý dil jsem prosvihla úplně

Nora Fridrichová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
20.10.19 12:24
@Fíková píše:
Mně přišla tedy nejhorší Tonya, stejně jako minule. Jako zpěvačku ji mám ráda, ale tanec jí fakt nejde. Ale třeba se ještě zlepší.

mě také nesedne, neumí to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.10.19 12:32
@mojmira píše:
Nora Fridrichová

Děkuju. Ona zrovna není moc sympatická lidé. Jako reportérka je dobrá, jinak je taková tvrdá, bych řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
20.10.19 13:57
@Fíková píše:

Mám to stejně. Na parketu mě vyloženě nudí, bohužel „dřevo“, jinak je fajn člověk - potkala jsem jednou její energii, zajímavou vizáž a malou výšku ;) kousek od Violy, už je to dávno, ale nezapomenutelně pozitivní pocit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
20.10.19 17:49
@Iv.Sa. píše:
Mám to stejně. Na parketu mě vyloženě nudí, bohužel „dřevo“, jinak je fajn člověk - potkala jsem jednou její energii, zajímavou vizáž a malou výšku ;) kousek od Violy, už je to dávno, ale nezapomenutelně pozitivní pocit :palec:

Párkrát si u mě něco kupovala, už je to déle. Je příjemná.
A jinak Fábera už zas píše svůj blog: palec:
 https://fabera.blog.idnes.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
20.10.19 17:55

@Fíková je moc diky za odkaz, neznala jsem! Takze moje odhady sedi s jeho. Hanus, Vagner, Ruml a z zenskych Kubarova s Kukalovou. Letos jsou zensky prostě slabsi… Doufam, ze techto pet pujde dlouho dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.10.19 19:18

Kdyz letos tam neni nikdo, kdo by mi byl hodně sympatický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
20.10.19 19:26

Taky se mi zdá, že adepty na vítěze se letos dají hledat jen mezi muži. Já nejvíc fandím Matoušovi Rumlovi. Nejen, že skvěle tančí, ale má velmi sympatický projev a působí přirozeně a skromně. Třeba M. Hanuš nebo Kovy taky podávají parádní taneční výkony, ale od prvního dílu na mě jejich projevy působí strašně sebevědomě, až povýšeně. Zvlášť když se dostanou ke slovu. Jsou si až příliš jistí sami sebou, tak nějak postrádám pokoru. Jakub Vágner taky na parketu válí, ale zase mě nebaví. Z žen podává nejlepší taneční výkon Gábina, ale sympatičtější je mi Veronika. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová