StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
9.12.18 17:08

@madyb Podle mne se zlepšuje stále, samozřejmě má limity a někdy to nevyjde.
SMS neposílám, ale právě kvůli lidem co mají pocit, že se dívají na taneční soutěž nejvyšší kategorie a ona tam nemá co dělat, jí příští týden ty sms pošlu. A věřím, že nebudu jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
9.12.18 17:18
@jenny.fields píše:
@madyb Hezký pohled na tanec to není? 8o Ty jsi tancovala kterou výkonostní třídu? Ono každý nemůže být Fred Astair a tohle je zábavná soutěž ne tanečné pretěky.
@tulipán A píšou o tom někde, že udělala chybu nebo ticho po pěšině? :think:

Ja uprimne nevim. :mrgreen: Dnes furt varim a uklizim, tak ctu jen emimi. :jazyk: Ale chyba to byla. Zatim vzdy jmenovali par prvne soutezici a pak doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.12.18 17:44

@jenny.fields Chápu, že se nedívám na taneční soutěž, ale tanec je pro mě synonymem elegance a zábavy. Lukáš Pavlásek tuším se taky kdysi " protancoval " až do finále. Tenkrát to byla ta zábava. Když p. Tomicovou vidím sedět s roztaženýma nohama, není to ani elegantní ani zábavné. Taky bych ji ráda viděla jako vítěze této soutěže , ale posílat jí hlas nebudu a radši si půjdu teď v plesové sezoně někam zatančit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
9.12.18 17:47

@madyb Pro mne tedy Pavlásek neznamenal větší zábavu, bylo to spíš utrpění. Ale strhnul se na něj takovej hejt, že jsem mu poslala taky na truc. :mrgreen:
Tak hezké potančení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.12.18 19:28

Tak jsem se divala na 3v1 na fb jak pecou cukrovi online, a verca rikala, ze ji bylo trapne, že zajuchala, že kdyby ji vyhlasili (spis nevyhlasili) normalne jako posledni, že to zamrzi, ale to co udelali, že jí bylo trapně. a přirovnali to k orgasmu, prý to je jako předčasná radost s bliziciho se orgasmu, ktery nakonec neprijde :lol:
vterinova radost a pak smutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
9.12.18 19:41

@debra.morgan Myslis, jakoze byla nastvana na zpusob, jak je vyhlasili, ze je to vsechny popletlo?

Se nedivim, ze ji je trapne, tak aspon, ze to s noblesou ustala a nebulela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16376
10.12.18 14:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.12.18 17:45

Tak Kostková si myslí, že neudělala nic špatně, schválně řekla první Veronika.
https://www.expres.cz/…lebrity.aspx?…
viz rozhovor na fb
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.12.18 20:35

Kostková má krásný šaty i účes :palec:
Ale přijde mi, že letos jim nějak docházel dech…chtělo by to jednoho z nich vyměnit…asi Terezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
15.12.18 20:40

Kostková to minule zkazila, ale kdo neudělal nikdy chybu? Spíše mě překvapilo, že neřekla, že jí to mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
15.12.18 20:43
@velbloudice píše:
Kostková to minule zkazila, ale kdo neudělal nikdy chybu? Spíše mě překvapilo, že neřekla, že jí to mrzí…

Jo jo, taktně se mlčí… , protože ona přece nic nezkazila a příště by to udělala stejně :nevim:

Příspěvek upraven 15.12.18 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
15.12.18 20:43
@velbloudice píše:
Kostková to minule zkazila, ale kdo neudělal nikdy chybu? Spíše mě překvapilo, že neřekla, že jí to mrzí…

možná se k tomu v průběhu ještě vyjádří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
15.12.18 20:56

Dvořák jasný vítěz, nikdo na něj od začátku nemá :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
4615
15.12.18 21:03

Doufám že vyhraje Dvořák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
15.12.18 21:06

Trochu OT v pátek jsme byli na výstavě Stardance a naprostá paráda dcera 5 let nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová