StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
13.10.19 10:17

Mně se nejvíc líbil „David z Ulice“ - Ruml, přijde mi postavou jak profi tanečník a byl celkem mrstny. Dále mě bavil Hanuš alias Tonda Hlozanek, měl stejně kecy jak v tom seriálu 😁 Ještě mě mile překvapil youTuber Kovy.

Ty ženské zatím nic moc. Nora F. skákala jak koza.

Xindl X je mi přišel prkenej, snad to nebude další Pavlasek😜

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
13.10.19 10:42

@AvajBr tak jsem teď zkoukla celý díl a nakonec byl záběr na celou kapelu i se zpevakama a jsou tam všichni ti stejní, tak asi neměl den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38750
13.10.19 11:05

@medunka23 ty jo, fakt znel, jak uplne nekdo jiny 8o Jsem zvedava na pristi tyden, snad budou vsichni lepsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
13.10.19 13:39

Tak Kollár je hlavně Slovák. Že většinou zpívá anglicky, tak se to nepozná, v češtině je to slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.10.19 14:35
@medunka23 píše:
@AvajBr já to teď pouštím holkam ze záznamu a tak mi teď došlo, že pocta Gottovi měla být až příští týden a je dost dobře možný, že to neměli extra natrénováno, fakt jsem zvědavá na příští týden. Teď zrovna koukám na Tonyu(nebo jak se to píše) a ta ty nohy má docela rychlý, tvrdý, ale rychlý.
Oni snad letos tu kapelu celou neukazovali a nepredstavovali mám dojem, ale je fakt, že mi taky přišlo, že tam zpívá nějaký jiný chlap. Kolár to nejspíš není :think:

Je, říkali, že jsou ve stejném složení a i je jmenovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
14.10.19 17:03

Tak za mě Vágner, Kovy, Ruml ženské hrozné všecky ale kdybych si měla vybrat tak asi Koukalová a to jí nemám moc ráda… písničky Gotta mě nijak nepohoršovaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.10.19 23:09

Nevíte prosím, kdy jde repríza v TV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
16.10.19 08:50
@Sevila píše:
Nevíte prosím, kdy jde repríza v TV?

Byla včera odpoledne. Zde se dá dívat zpětně, zajímavosti, diskuse…:
 https://www.ceskatelevize.cz/…stardance-x/

Nebo ještě tady:

https://www.ceskatelevize.cz/…hvezdy-tanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.10.19 12:09

@Iv.Sa.
Děkuji za informaci :kytka: dříve to bývalo v pátek odpol myslím, tak jsem na to spoléhala a prosvihla to včera tedy.Tak jedině přes web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
16.10.19 12:16

@Sevila
Tak já spoléhám na sobotu dopoledne, to myslím dávali taky.
V televizi mi ivysílání nejde spustit, v tabletu se to seká. Takže pokud nebude sobota dopolko, tak mám smůlu a první díl neuvidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
16.10.19 19:49
@IvaB píše:
@Sevila
Tak já spoléhám na sobotu dopoledne, to myslím dávali taky.
V televizi mi ivysílání nejde spustit, v tabletu se to seká. Takže pokud nebude sobota dopolko, tak mám smůlu a první díl neuvidím :(

Opravdu o nic nepřijdeš. Vypadá to na nejslabší ročník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
19.10.19 22:23

Tak co, kdo jste koukal?
Já jsem s vyřazením docela spokojená. Tipovala jsem Třeštíkovou, Graves nebo i Fridrichovou (i když tu trochu méně), takže já to beru.
Tanečně pro mě dnes nejhorší Xindl, Graves a Fridrichová, dobře se kouká na Rumla, Kubařovou a docela i na Koukalovou. Velkým překvapením je pro mě Hanuš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
19.10.19 22:26

Já bych vyhodila někoho jiného - Koukalová nebo Třeštíková
Hanuš se dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.10.19 22:29
@Ennny píše:
Tak za mě Vágner, Kovy, Ruml ženské hrozné všecky ale kdybych si měla vybrat tak asi Koukalová a to jí nemám moc ráda… písničky Gotta mě nijak nepohoršovaly :nevim:

Přesně. To jsou moji adepti do finále :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38750
19.10.19 22:55
@IvaB píše:
Tak co, kdo jste koukal?
Já jsem s vyřazením docela spokojená. Tipovala jsem Třeštíkovou, Graves nebo i Fridrichovou (i když tu trochu méně), takže já to beru.
Tanečně pro mě dnes nejhorší Xindl, Graves a Fridrichová, dobře se kouká na Rumla, Kubařovou a docela i na Koukalovou. Velkým překvapením je pro mě Hanuš. :palec:

Mam to podobne. Hanus je skvelej, jak vtipem, tak tanecne. Z zenskych Kubarova a Koukalova a potom Vagner a Ruml. Ja teda doufala, ze pujde Trestikova. Ani ten jeji partner mi nesedi, to jejich ocicmavani se mi tam moc nehodi :roll: a tanecne taky spis nic nez moc :mrgreen: Tak snad priste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová