StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hegy
2.11.19 22:24
@IvaB píše:
Já bych ráda, aby vypadla Třeštíková, je mi krajně nesympatická. Ale jde dál…
Dnes se mi nejvíc líbila Kubařová, ostatně jako skoro vždy. Nenadchnul mě Ruml, který je pro mě jinak adept na vítězství. A přestává mě bavit Hanuš s tou svou sebejistotou a rádobyvtipnými komentáři úplně na všechno :roll:

No je pravda, ze by mel trosku ubrat..aby nebyl spis uz trapnej…

• Citovat
  • Upravit
9319
2.11.19 23:16

@AvajBr a ten zpěv 8o :roll:

Dnes zklamání i z kostýmů a Gábina má pokaždé zvláštní líčení, podle mojí mamky, jí prý slušelo její vlastní líčení na závody :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.11.19 23:24

@Venett
My jsme doma nepochopili třeba kostým Třeštíkové a jejího partnera. Jak komplet černá souvisela se Šípkovou Růženkou? :think:
A kdyby si tam tu písničku střihnul rovnou Klus, bylo by to určitě poslouchatelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
3.11.19 08:09

@IvaB budu se teprve dívat, ale na instagramu se Trestikovanechala slyšet, že schválně nevystoupí v kostýmu, protože pohádku mají všichni v srdci, nebo něco na ten způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38773
3.11.19 11:38

@medunka23 to jsou zas kecy :roll: Tak proto radsi vypadala jak vdova ze santanu :mrgreen: Oni meli teda Sipkovou ruzenku? Ja to nepostrehla a z toho se to teda poznat nedalo, i kdyz meli tam ruzi vlastne, nicmene ten kostym se tam fakt nehodil. Jak stali v rade, byli jak pest na oko mezi ostatnimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
3.11.19 12:04

@AvajBr přesně je to takto, no nejsem si jistá, že jak viděli ty ostatní, tak toho možná litovali, byli takoví ztuhli, hlavně teda ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.11.19 21:37
@madyb píše:
U Hanuše vycházím z toho, že buď se ženou tančí nebo ne. Pokud netančí, pak by tam nelez a ani by ho tam nepustila aby jí nedělal ostudu. :lol:

Tak jsem se mýlila - V sambě byl Hanuš totálně tragický.
Jen mi vrtá hlavou, že Hanuš, Xindl a Třeštíková měli stejně bodů a zrovna Xindl dostal nejméně hlasů? 8o Xindl měl zdravotní problémy, tak že by dohoda s režií? Nebo jsem jen přehnaně nedůvěřivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.11.19 21:43
@madyb píše:
Tak jsem se mýlila - V sambě byl Hanuš totálně tragický.
Jen mi vrtá hlavou, že Hanuš, Xindl a Třeštíková měli stejně bodů a zrovna Xindl dostal nejméně hlasů? 8o Xindl měl zdravotní problémy, tak že by dohoda s režií? Nebo jsem jen přehnaně nedůvěřivá.

Třeštíková posílaly čtenářky, Hanuš fanynky Ulice či čeho. xindl má fanoušky ve věkové kategorii, kdy se sms neposílají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.11.19 22:01

@jenny.fields A já si říkám kdo ty hlasy posílá, Zrovna u Xindla jsem očekávala fanoušky od 15 do 25 že posílat budou. Naopak fanoušky z Ulice si nějak představit ani neumím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
3.11.19 22:30

Přesně.. ze začátku mi přišel Hanuš sympaticky ale teď už ho hodnotím spis jako sebestredneho samozera :( a letos musim říct, ze mi nesedí sní ostatní účinkující…Třeštíková teda tuplem, ale jsem si jistá ze příště vypadne…nicméně je to holka šikovná… před Vánoci dobra reklama na své knihy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.11.19 22:39
@Venett píše:
@AvajBr a ten zpěv 8o :roll:Dnes zklamání i z kostýmů a Gábina má pokaždé zvláštní líčení, podle mojí mamky, jí prý slušelo její vlastní líčení na závody :jazyk:

Víš, že jsem, si to taky říkala, že na závodech ji to slušelo více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
4.11.19 07:14
@sophie11 píše:
Přesně.. ze začátku mi přišel Hanuš sympaticky ale teď už ho hodnotím spis jako sebestredneho samozera :( a letos musim říct, ze mi nesedí sní ostatní účinkující…Třeštíková teda tuplem, ale jsem si jistá ze příště vypadne…nicméně je to holka šikovná… před Vánoci dobra reklama na své knihy ;)

Souhlasím, oba mě zklamali :( jako herec i knížky jsou super, ale vystupování katastrofa 8o, nechápu proč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
4.11.19 10:10
@Venett píše:
Souhlasím, oba mě zklamali :( jako herec i knížky jsou super, ale vystupování katastrofa 8o, nechápu proč :think:

Přesně, Třeštíkovou jsem znala nejprve “jen jako autorku knih”, přečetla jsem od ni všechny, moc se mi líbily. Pak jsem ji začala víc sledovat a prostě mi ten její projev a vystupování vadí… zvláštní, je to škoda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
4.11.19 11:19
@AvajBr píše:
@IvaB vidim to stejne. Cekala jsem, ze nakonec skonci Xindl, ale chtela jsem aby sla Trestikova. Snad uz priste, pac tanecne je tam ted uz fakt nejslabsi. Me opravdu nestaci stravit celej tanec prehazovanim, vyskakovanim a tahanim po parketu, obcas by to chtelo i nejaky ten tanecni krok :nevim: Ale to ona asi neda, je rytmicky mimo, tak proto to odvraceni pozornosti. :mrgreen: Jinak me zklamal vyber pisnicek. Je tolik hezkých pohadkovych a vyber teda nic moc.

A to nám na příští týden nachystali salto. To asi bude na parketu už jen při příchodu a odchodu. ;)
Mně teda několik posledních sérií přijde, že tance je v jednotlivých vystoupeních méně a méně, samá zvedačka, ladné protažení ručky nebo nožky, ale taneční kroky aby člověk pohledal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
4.11.19 11:21
@g.sandova píše:
Víš, že jsem, si to taky říkala, že na závodech ji to slušelo více?

V té tmavé paruce v sobotu jí to neslušelo vůůůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová