Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr a ten zpěv
![]()
Dnes zklamání i z kostýmů a Gábina má pokaždé zvláštní líčení, podle mojí mamky, jí prý slušelo její vlastní líčení na závody ![]()
@Venett
My jsme doma nepochopili třeba kostým Třeštíkové a jejího partnera. Jak komplet černá souvisela se Šípkovou Růženkou? ![]()
A kdyby si tam tu písničku střihnul rovnou Klus, bylo by to určitě poslouchatelnější.
@IvaB budu se teprve dívat, ale na instagramu se Trestikovanechala slyšet, že schválně nevystoupí v kostýmu, protože pohádku mají všichni v srdci, nebo něco na ten způsob.
@medunka23 to jsou zas kecy
Tak proto radsi vypadala jak vdova ze santanu
Oni meli teda Sipkovou ruzenku? Ja to nepostrehla a z toho se to teda poznat nedalo, i kdyz meli tam ruzi vlastne, nicmene ten kostym se tam fakt nehodil. Jak stali v rade, byli jak pest na oko mezi ostatnimi.
@AvajBr přesně je to takto, no nejsem si jistá, že jak viděli ty ostatní, tak toho možná litovali, byli takoví ztuhli, hlavně teda ona.
@madyb píše:
U Hanuše vycházím z toho, že buď se ženou tančí nebo ne. Pokud netančí, pak by tam nelez a ani by ho tam nepustila aby jí nedělal ostudu.
Tak jsem se mýlila - V sambě byl Hanuš totálně tragický.
Jen mi vrtá hlavou, že Hanuš, Xindl a Třeštíková měli stejně bodů a zrovna Xindl dostal nejméně hlasů?
Xindl měl zdravotní problémy, tak že by dohoda s režií? Nebo jsem jen přehnaně nedůvěřivá.
@madyb píše:
Tak jsem se mýlila - V sambě byl Hanuš totálně tragický.
Jen mi vrtá hlavou, že Hanuš, Xindl a Třeštíková měli stejně bodů a zrovna Xindl dostal nejméně hlasů?Xindl měl zdravotní problémy, tak že by dohoda s režií? Nebo jsem jen přehnaně nedůvěřivá.
Třeštíková posílaly čtenářky, Hanuš fanynky Ulice či čeho. xindl má fanoušky ve věkové kategorii, kdy se sms neposílají.
@jenny.fields A já si říkám kdo ty hlasy posílá, Zrovna u Xindla jsem očekávala fanoušky od 15 do 25 že posílat budou. Naopak fanoušky z Ulice si nějak představit ani neumím. ![]()
Přesně.. ze začátku mi přišel Hanuš sympaticky ale teď už ho hodnotím spis jako sebestredneho samozera
a letos musim říct, ze mi nesedí sní ostatní účinkující…Třeštíková teda tuplem, ale jsem si jistá ze příště vypadne…nicméně je to holka šikovná… před Vánoci dobra reklama na své knihy ![]()
@Venett píše:
@AvajBr a ten zpěv![]()
Dnes zklamání i z kostýmů a Gábina má pokaždé zvláštní líčení, podle mojí mamky, jí prý slušelo její vlastní líčení na závody
Víš, že jsem, si to taky říkala, že na závodech ji to slušelo více?
@sophie11 píše:
Přesně.. ze začátku mi přišel Hanuš sympaticky ale teď už ho hodnotím spis jako sebestredneho samozeraa letos musim říct, ze mi nesedí sní ostatní účinkující…Třeštíková teda tuplem, ale jsem si jistá ze příště vypadne…nicméně je to holka šikovná… před Vánoci dobra reklama na své knihy
Souhlasím, oba mě zklamali
jako herec i knížky jsou super, ale vystupování katastrofa
, nechápu proč ![]()
@Venett píše:
Souhlasím, oba mě zklamalijako herec i knížky jsou super, ale vystupování katastrofa
, nechápu proč
Přesně, Třeštíkovou jsem znala nejprve “jen jako autorku knih”, přečetla jsem od ni všechny, moc se mi líbily. Pak jsem ji začala víc sledovat a prostě mi ten její projev a vystupování vadí… zvláštní, je to škoda ![]()
@AvajBr píše:
@IvaB vidim to stejne. Cekala jsem, ze nakonec skonci Xindl, ale chtela jsem aby sla Trestikova. Snad uz priste, pac tanecne je tam ted uz fakt nejslabsi. Me opravdu nestaci stravit celej tanec prehazovanim, vyskakovanim a tahanim po parketu, obcas by to chtelo i nejaky ten tanecni krokAle to ona asi neda, je rytmicky mimo, tak proto to odvraceni pozornosti.
Jinak me zklamal vyber pisnicek. Je tolik hezkých pohadkovych a vyber teda nic moc.
A to nám na příští týden nachystali salto. To asi bude na parketu už jen při příchodu a odchodu. ![]()
Mně teda několik posledních sérií přijde, že tance je v jednotlivých vystoupeních méně a méně, samá zvedačka, ladné protažení ručky nebo nožky, ale taneční kroky aby člověk pohledal.
@g.sandova píše:
Víš, že jsem, si to taky říkala, že na závodech ji to slušelo více?
V té tmavé paruce v sobotu jí to neslušelo vůůůbec ![]()
No je pravda, ze by mel trosku ubrat..aby nebyl spis uz trapnej…