StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16392
16.11.19 22:12

Matouse zboznuju od dob stryptyzu v Combacku :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
16.11.19 23:14

Tak zatím vypadávají celkem spravedlivě a opodstatněne… jen teda nevím kdo příště :think: asi Kovy nebo Koukalová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14591
17.11.19 00:24

https://www.seznamzpravy.cz/…tikova-82847?…
Teď na mě vyskočil docela zajímavý rozhovor s Třeštíkovou. Oceňuju její sebereflexi, ale bohužel prostě patřím k těm, na které její osoba nepůsobí dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
17.11.19 09:15

Uf, nějak nestíhám psat, za včerejšek jsem ráda, že šel Hanuš, ale jdu proti proudu a Koukalova se mi líbila, řekla bych, že včera si tanec konečně i užívala.
Ad kauza Trestikova, byla mi sympatická, dokonce jsem měla tendenci jí bránit, ale to, co předváděla a ke všemu se měla tendenci vyjadřovat a obhajovat, to mi přišlo dost zvláštní, ale čím si to u mě sakra pokazila, to bylo „kauza“ černých šatů na pohadkovem večeru, pár stránek zpět jsem davala scren jejího IG kde se k tomu vyjádřila, tento týden davala na story otázky a jedna z nich byla též na ty šaty, její odpověď byla naprosto jiná. Začala tvrdit, že se oblekli do černé proto, že byly dusicky a ona tančila pro tátu co už tu není. Ve vysledku jde o prd, je to jejich rozhodnutí proč ti udělali, ale ať aspoň říká stejnou verzí. Prostě remahle drobnostma kterých bylo víc, plus házení špíny na štáb stardance po vyřazení mi nepřijde jako dospělá a vyrovnaná osobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.11.19 09:41
@medunka23 píše:
Uf, nějak nestíhám psat, za včerejšek jsem ráda, že šel Hanuš, ale jdu proti proudu a Koukalova se mi líbila, řekla bych, že včera si tanec konečně i užívala.

Mně se včera taky nejvíc líbila Gábina. Jen jsem pořád čekala, jestli jí ta prsa ze šatů vypadnou, nebo jestli to mají kostymérky nějak rafinovaně pořešené. I Marek to nenápadně poznamenal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14591
17.11.19 10:05

@medunka23 Ono to vyznělo i v tom rozhovoru - doteď byla zvyklá pracovat s lidmi, které si vybrala sama a šli jí vlastně na ruku. Tady se musela přizpůsobovat ona a prostě toho není schopná, kritiku neunese (a to si nemyslím, že by jí nějak přehnaně nakládali, holt toho taky moc nepředvedla), kope kolem sebe a pak řekne - no jo, jsem už taková, vlastně o tom ani nechci mluvit - poté, co to pěkně rozmázne v bulváru.
@IvaB Ahá, já tu Markovu poznámku pořádně neslyšela, respektive hlavně to, co jí předcházelo, takže jsem si říkala, co to tam proboha řeší, však je skoro nahá :D a on to myslel zřejmě ironicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.19 10:30
@Michelle_M píše:
https://www.seznamzpravy.cz/…tikova-82847?…
Teď na mě vyskočil docela zajímavý rozhovor s Třeštíkovou. Oceňuju její sebereflexi, ale bohužel prostě patřím k těm, na které její osoba nepůsobí dobře :nevim:

tak jsem si ho přečetla, ale nemůžu jí přijít fakt na chuť. To co ona považuje za upřímnost, mi vyznívá spíš jako neomalenost a drzost. A i jak se jí ptali na ty děti na instagramu a ona na to, že to takhle budou mít vlastně všichni jejich vrstevníci, s tím nemůžu souhlasit. Nečetla jsem žádnou její knihu a vlastně mě štve, že jsem tak moc negativně ovlivněna její vystupováním a tím, co vyzařuje, že si asi jen tak nějakou hned nepřečtu a možná je to škoda ;). Holt musím na sobě zapracovat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
17.11.19 10:45

@DoktorkaZorkaHorká :mrgreen: máme to s tou knihou podobně, taky po ní asi jen tak nesahnu. Vždyť jde vlastně o prd, není třeba se obhajovat, ona je vlastně o rok mladší než já a teda nestačím občas zírat nad těma nazorama. No jak říkala v tom rozhovoru, žije si v jiné sociální bublině, jen nevím, jestli je to dobře už kvůli jejím dětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38778
17.11.19 13:46

Me se taky Koukalova libi. I jeji projev, proste celkove. Priste by mel jit asi Kovy, tanečne tam uz je nejslabsi. Ale me bavi vlastne vsichni, nejlip kdyby zustali vsichni uz :)
Trestikova je proste prdla. Na svuj vek meni nazory podle potreby, prijde mi, ze si nestoji za tim, co rika, ale vyroky upravuje podle toho, co si mysli, ze chteji lidi slyset. Je to pozerka :nevim: Jejich deti je mi celkem lito. No a k jejim knizkam uz jsem se tu vyjadrila. Neni to zadna skvělá literatura nebo uzasny pribehy, takze o nic neprichazite :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.11.19 13:52

@AvajBr tak u toho Kovyho si nejsem jistá, jestli se nedostane do finale, on ma velkou vyhodu, má pod sebou slušnou fanouškovskou základnu, řekla bych, že největší ze zbylých účastníků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.11.19 14:07

@debra.morgan
A myslíš, že fanoušci Kovyho jsou cílová skupina Star Dance? :think: Já nevím, beru to podle sebe. Jsem věrný fanoušek SD, ale Kovy mi až do 12. října 2019 neříkal vůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38778
17.11.19 14:11

@IvaB u mě taky tak :mrgreen: Tezko rict, jestli ty sve fanousky pritahl ke sledovani SD. Jinak ja vlastně nechci ani, aby sel on. Je me sympaticky, je to chytrej kluk, na svuj vek ma docela vyspělý nazory. Vyspelejsi nez Trestikova. :lol: Libi se mi i jeho videa, neni to klasickej herni YTber, coz se mi libi. Brala jsem to podle tanecniho vykonu, tam ze zustavajicich nejslabsi je. Nemam nikoho, koho bych tam uz nechtela. Zacal mi trochu nesedet Vagner, zacina se projevovat dost soutezive, strasne to zere. Pri kazdem vyrazovani je celkem mimo z obavy, ze pujdou. Nevim, jak to lip popsat. Ale zas na druhou stranu ma muj obdiv, ze se do toho tak zakousl :think: A taky mu to celkem tanci. Proste neviiim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.11.19 14:17
@IvaB píše:
@debra.morgan
A myslíš, že fanoušci Kovyho jsou cílová skupina Star Dance? :think: Já nevím, beru to podle sebe. Jsem věrný fanoušek SD, ale Kovy mi až do 12. října 2019 neříkal vůbec nic :nevim:

ne, myslím si, že by mu posílali hlasy kamkoli :nevim: je jim fuk, že je to SD, já třeba Kovyho sleduju už roky. jeho videa mají velkou sledovanost, tisíce až miliony shlédnutí…a to se bavíme jen o českých (slovenských) sledujících, protože v aj nenatáčí. To, že je ve SD fanoušci ví, měl to v nějakem videu, jeho tanecní vystoupení natačí lidi mobilem! z tv a davaji to na net…

Třeba se pletu a vypadne, netvrdím, že ne, ale potencionálních posílačů hlasů má rozhodně nejvíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.11.19 14:47

@debra.morgan
Aha, tak to mě nenapadlo, že fanouškovský obdiv může vést k posílání hlasů do čehokoliv, co mě jinak vůbec nebere. V tomhle jsem totálně zaostalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
17.11.19 17:40

Dceři je osm a Kovymu posíláme :) Myslím, že holky, co koukají na YT, často koukají i na StarDance…

Jinak já bych teda poslala ven Koukalovou, leze mi fakt na nervy. A vítězství bych přála Rumlovi - Saša, Lexa i Marcelka, to by bylo rozomilý :) Ale IMHO na bránu jasně jede Kubařová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová