Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Netroufám si tipovat.
Už mi tam nevadí nikdo, ale vítězství přeju Matoušovi nebo Veronice, tak doufám, že ti to nebudou.
Vubec nevim. Me by asi nejmin chybel Vagner, ale zas je to dric. Ale chci dal Kubarovou a Koukalovou. Zbytek je mi proste sympaticky ![]()
Mně je lehce nesympatický Kovy, tak dobře, tak dnes by mohl jít Kovy ![]()
@bublinek píše:
Tak kdo dneska?
doufám Koukalová… je mi děsně nesympatická ![]()
@cell píše:
doufám Koukalová… je mi děsně nesympatická
přesně
@IvaB me taky. Chtela jsem Vagnera. Zas tam stal jak sloup, sevrenej strachy, aby náhodou nesel. Me je to proste nesympaticky. A tanecne nic moc. Doufam, ze priste nepujde Kubarova.
Mně by z těch dvou posledních nechyběl ani jeden. Tipuju, že teď vypadne Vágner (Kovyho podrží fanynky), a pak ve finále bude Kovy třetí, Ruml druhý a Kubařová první.
Pokud to fanynky převcálcujou i ve finále, tak může vyhrát i Kovy, ale myslím, že by si to nezsloužil.
Já osobně výhru přeju Rumlovi.
Já mám pocit, že ta rumba se dnes nikomu nepovedla, nejsem sice žádný odborník, ale mi tam u všech vadilo to, co zmiňovala Tatiana myslím u Gábiny - že hrozně zvedali nohy, já myslím, že při rumbě musí oba po tom parketu fakt klouzat
Osobně bych dnes vyřadila Kovyho, u něj se mi moc nelíbil ani ten moderní tanec. Kubařová byla dvakrát skvělá a myslím, že to vyhraje, Ruml měl super ten druhý tanec, teda hlavně z Natálie jsem nemohla spustit oči, to se opravdu povedlo
Gábina podle mě patřila do finále vedle Matouše a Veroniky. Ale i když už vypadla, jsem ráda, že díky její účasti ve Stardance jsem si na ni mohla poopravit názor. Nesleduju vůbec bulvár, tak netuším, jestli se to už někde rozseklo nebo ne, ale „Vágnerovi“, ty jsou jasný ne?
Já se vždycky musím úplně culit, když se na ně dívám
Přála bych jim to, jsou sympatický, Jakuba mi dnes bylo až líto, protože z něj je to fakt cítit, že moc chce a svazuje ho to, byl takovej prkennej a emoce přišly až na konci, když to tam porotce řekl nahlas.
@Slečna Ferka píše:
Mně by z těch dvou posledních nechyběl ani jeden. Tipuju, že teď vypadne Vágner (Kovyho podrží fanynky), a pak ve finále bude Kovy třetí, Ruml druhý a Kubařová první.Pokud to fanynky převcálcujou i ve finále, tak může vyhrát i Kovy, ale myslím, že by si to nezasloužil.
Já osobně výhru přeju Rumlovi.
Vidím to úplně stejně. ![]()