Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bublinek píše:
https://zena-in.cz/…ch-a-prirode?…
Přijemný rozhovor ![]()
@Slečna Ferka píše:
Dceři je osm a Kovymu posílámeMyslím, že holky, co koukají na YT, často koukají i na StarDance…Jinak já bych teda poslala ven Koukalovou, leze mi fakt na nervy. A vítězství bych přála Rumlovi - Saša, Lexa i Marcelka, to by bylo rozomilý
Ale IMHO na bránu jasně jede Kubařová.
Akorat Ivusce to tenkrat mic neslo, skoda.
Lexovi to take preju. Nekdy ve tretim dile Combacku delal stryptyz a taky mu to slo. ![]()
@tulipán píše:
Akorat Ivusce to tenkrat mic neslo, skoda.Lexovi to take preju. Nekdy ve tretim dile Combacku delal stryptyz a taky mu to slo.
přiznam se, že Matouše Rumla, už jako Lexu nevidím, dospěl ![]()
@debra.morgan píše:
přiznam se, že Matouše Rumla, už jako Lexu nevidím, dospěl
Jak se vám to zdá dneska?
Koukalová trochu dřevo nebo jsem zaujatá?
@bublinek píše:
Jak se vám to zdá dneska?
Koukalová trochu dřevo nebo jsem zaujatá?
Mně přijde Koukalová prkenná od začátku, přiznám se, že jsem doteď nechápala, že ji tak vysoko hodnotili (i když uznávám, že jak to dává fyzicky bez zadýchání je obdivuhodné).
Matouš je naprosto skvělý!
A souhlasím s názorem, ze Koukaliva je prkenna a má tzv “těžkou prdel” ![]()
Mně to vystoupení Koukalové a spol. přišlo spíš jako takový velice dobrý sportovní výkon, než tango
Ale o to dneska asi zas tolik nešlo… Líbil se mi hodně Matouš s holkama, i když chvílemi mi přišlo, že ten parket jakoby nohama „zametá“, ale Chlopčík říkal, že cajk, tak to asi bylo dobrý ![]()
Jo ale zapomněla jsem napsat, že to gesto s darováním trofeje bylo od Gábiny velice hezké a celkově si o ní poupravuju svůj názor, měla jsem ji za takovou kačenu spíš… Myslíte, že ty vlasy má svoje? ![]()
@Michelle_M Myslis rezavy? Myslim, ze je bloncka v originále.
Me bavila vzdycky, pri rozhovorech po zavodech se mi libila. Pusobila jako kacena, ale podle me tto byla poza, protoze je dost inteligentní. Delala si sama ze sebe vzdycky perdel, tim me byla sympaticka.
Kazdej ji asi zarazoval kvuli vzhledu a blond vlasum do urcite kategorie a ona na to proste pristoupila a jela v modu hezke, hloupe blondyny. Me to tak prislo. Videla jsem jeji 13.komnatu, myslim, ze si uzila dost svoje. Ja ji mam rada, nevadi mi. Fandim ji
Obecně v zivote, ne jen ve Stardance. ![]()
Jinak me to dnesni tanceni prislo spis jak netanceni u vsech. Ono, co taky vymyslet. Ale je to pro dobrou vec, ucel to splnilo
. Dneska tancili vsichni minimalne. Pozornost tento vecer asi nema byt na VIPkach, a tak tam moc tanecni kroky nejsou a nebyvaly ani driv. A ja teda ani tanec dnes nejak extra necekala ![]()
No já si teda u Rumla všimla, že tam těch čačových kroků měli hodně. (Ale byli jediní.)
Za mě výkon večera. A ještě mě bavil Kovy.
No ale ani jedno vystoupení nemělo grády jako Tomicová + Dědík loni.
@Michelle_M píše:
Jo ale zapomněla jsem napsat, že to gesto s darováním trofeje bylo od Gábiny velice hezké a celkově si o ní poupravuju svůj názor, měla jsem ji za takovou kačenu spíš… Myslíte, že ty vlasy má svoje?
No, lidi co jí znají tvrdí, že je strašně hodná, ale darovat křištálový glób - tak to mě posadilo na zadek. Ona je spíš introvert a jak se snaží být přirozená tak pak vypadá jak ta kačka.