Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@willandraify píše: Více
On mu taky umřel, kdyz bylo hesovi asi 15.. Bylo mu jen 50,tak se mu k tématu asi moc reagovat nechtělo.
To je přesný, všichni ho známe ale vlastně vůbec neznáme ![]()
Ale on má ty geny i od mámy, jeho mamka byla úžasná tanečnice skupiny Uno, tančila třeba krvinky v Draculovi v 90.letech. Táta dělal k tomu muzikálu choreografii, ale později pil první ligu a zemřel na rakovinu slinivky, když byli kluci ještě dost malí.
@zrcadlo jsem se dočetla, že Richard Hes byl porodcem ve Stardance. A i jeho rodiče byli tanečníci, tedy prarodiče Oskara. Umřel v roce 2014.
Takže ten kluk nemůže být tanečně levý, ani kdyby chtel ![]()
@Meredit píše: Více
Souhlasím. Tanečníci všichni skvělí, účesy, hudba, choreografie na 1, ale ty kostýmy se mi taky nelíbily. Přesně jak píše, přišly mi některé přeplácane a hlavně těm tanečnicím ani neseděly. Že si minule ta jedna přišlapla cíp podpatkem a teď se to jiné utrhlo, to by se podle mě nemělo stát. Kostymérka je placená za profesionalitu. Ne jen za originalitu. Mně se zase na svatbě stalo, že mi 2× po sobě vyjela obruč z šatů a pak jsem se nasr.ala a vyndala ji, protože jsem se o ni při chůzi malém zabila.
@a12 píše: Více
Tancovala od mala. Delala i step, takze ma tanecni prupravu.
@MartinaIrena píše: Více
Já viděla jen ty kostýmy. A říkala jsem si, že něco na těch šatech není správně. Že chuděrka Chilli má krátké nohy… A pak jsem si poslechla pana Vaňka a když tam pak ukázal fotky té porotkyně u nás i na Slovensku, tak jsem zírala, jak moc se to těmi šaty tady pokazilo.
@zrcadlo píše: Více
Uno je legenda a Richard Hes, jakožto zakladatel (potažmo Gena jako top tanečník tehdy) ještě větší. Ehm teda pro nás starce pamětníky. ![]()
Asi budu v menšině, co se týče kombinace v páru, ale Oskar Hes má excelentní tanečnici, tím, co ona umí a navíc, jaké má k tomu tělo, je pro mě i krásná, tak, jak jsem to kdysi měla např. s Barbrou Streisand, když zpívala, a byla rázem nádherná. K včerejšímu tanci podařený kostým i účes, vzájemná energie, užila jsem si to teď znovu - parádní vystoupení 👍 Dojdou zřejmě hodně daleko /🏆?😉
Nebudu popisovat kdo je lepší nebo horší, neposuzuju, jen se dívám na tanec. Ani nehlasuju. Jen se musím vyjádřit k panu Jiřímu Ježkovi. Borec, frajer největší. Bojovník. Respekt ![]()
@MartinaIrena píše: Více
Tam je blbý, ze často ty šaty pri tanci maj na sobě až na ty generálce.
@AvajBr píše: Více
Taneční průpravu má kde kdo, ani u toho hese se tancovani v muzikalu nedá srovnávat s tímhle
to jak jak kdyby tam tancoval mistr sveta v hiphopu a musel byt nejlepší v tomhle ![]()
@Anna766 píše: Více
Ten první večer, kdy byl Jiří Ježek v obleku, mě napadlo, že by klidně mohl hrát agenta 007 ![]()
Jj, ale nedávno někdo uváděl, že herci mají klasické tance i jako předmět ve škole.