Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adresa píše: Více
A to je přesně důvod, proč jsem já už minule tipla, že půjde tenhle pár, protože tanečnice působí jako odtažitá učitelka.
@AvajBr píše: Více
Tvarila se desne i v tom medailonku. Slo z toho citit, ze si nesedli.
Stejne tak i ta Ptackova. Vodicka o ni nemluvi zrovna moc v superlativech.
@zrcadlo jo, pocitově mezi nimi nula chemie, ani pozitivní, ani negativní. Učitelka a žák.
@zrcadlo píše: Více
Aha, takže se tak tvářila i minule? Říkala jsem si, že je ji snad špatně nebo se ji něco stalo. Tak to se nedivím, že neprošli
@willandraify píše: Více
Jj, Vodicka u me celkem klesl uz minule. Rozebirali jsme to jeho chivani k Martine hned v prvním prenosu.
@Iv.Sa. píše: Více
Pusobi tak na me. A tedto ustal s noblesou, parada. ![]()
Mě přišlo, že se tváří kysele, protože dostali min bodů, než Chilli s Mazuchem. Je nesympatická. Ondra je fajn.
Nezadrzovala plac? Me prislo, ze se takle tvarim, kdyz chci bulet a drzim to ![]()
@AvajBr jj tam to bylo videt snad jeste vic, ze mu nesedla. Asi se namlsal tech svych predchozich partnerek. No jo, bude se muset holt trochu vic snazit.
@willandraify píše: Více
Jj, taky mi to tak prijde. A pokud bude chtit, tak myslim, ze z Martiny muze jeste dost vytahnout. Dneska byla dobra. Bude mit asi vzdycky takovy tvrdy ruce, ale jinak byla dobra. Takze kdyz Dominik zabere, tak to vykrese. ![]()
Ruml mě mrzel. Spíš bych oželela spisovatele.
Ale ta jeho partnerka byla taková nemastna neslana. Taky jsem si všimla, jak se dnes tvářila. Bylo to divné.
Na ní bylo vidět, že by nejraději tančila s někým jiným. Letos tam není žádné kopyto a ani Ondra ne. Takže pokud ji to nebaví, což bych i podle výrazu soudila, nemá tam chodit. Určitě by našli jinou tanečnici, co by do toho šla.
@MartinaIrena píše: Více
No u chili byl spis problém, jak vymýšlí blbosti, aby to dobře vypadalo, tak se zamotala do těch mašlí hned na začátku a nešlo ji to sundat, to ji přišel na pomoc taky tanečník a jak to rvali, tak to utrhli.
Ale libilo se mi, jak to chtěl utrhnout behem tance ![]()
Jinak Vondráčková má super nohy, ale bohužel nemá pas, tak ji asi zadny saty nebudou sedět úplně perfektně, k ni by šla širší sukně, která ji udělá boky i tim pas. Jsem si rikala jak prisla jen v tom trikotu, chudák tančit v kalhotkách
a bum, najednou ji spadly šaty
tak aspoň že tak
![]()
@Hermina.p píše: Více
No tipovala jsem, ze vypadne.. Rozhodně netancoval nejhůř, to byla za, mě dneska paulova, ale tam, se fakt nedá čekat že v tehlech rychlých tancích bude vynikat a konkurovat mladým, takže bych spíš řekla, byla dobrá, ale prostě třeba o 20 let starší než nejstarší z toho zbytku. Ale má sympatickýho tanečníka.
Ptackovou s vodickou jsem si myslela, že diváci podrží, ale doufam, že je nedotahnout moc daleko na úkor mnohem lepších, třeba Vondráčkový ![]()