StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16190
19.10.24 22:25
@adresa píše: Více

A to je přesně důvod, proč jsem já už minule tipla, že půjde tenhle pár, protože tanečnice působí jako odtažitá učitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
19.10.24 22:26
@AvajBr píše: Více

Tvarila se desne i v tom medailonku. Slo z toho citit, ze si nesedli.
Stejne tak i ta Ptackova. Vodicka o ni nemluvi zrovna moc v superlativech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13883
19.10.24 22:26

@zrcadlo jo, pocitově mezi nimi nula chemie, ani pozitivní, ani negativní. Učitelka a žák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33430
19.10.24 22:27
@zrcadlo píše: Více

Aha, takže se tak tvářila i minule? Říkala jsem si, že je ji snad špatně nebo se ji něco stalo. Tak to se nedivím, že neprošli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38896
19.10.24 22:31
@willandraify píše: Více

Jj, Vodicka u me celkem klesl uz minule. Rozebirali jsme to jeho chivani k Martine hned v prvním prenosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
19.10.24 22:32
@AvajBr píše: Více

Já taky ne. Všichni moc prima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16414
19.10.24 22:34
@Iv.Sa. píše: Více

Pusobi tak na me. A tedto ustal s noblesou, parada. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
19.10.24 22:36

Mě přišlo, že se tváří kysele, protože dostali min bodů, než Chilli s Mazuchem. Je nesympatická. Ondra je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16414
19.10.24 22:38

Nezadrzovala plac? Me prislo, ze se takle tvarim, kdyz chci bulet a drzim to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
19.10.24 22:42

@AvajBr jj tam to bylo videt snad jeste vic, ze mu nesedla. Asi se namlsal tech svych predchozich partnerek. No jo, bude se muset holt trochu vic snazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38896
19.10.24 22:44
@willandraify píše: Více

Jj, taky mi to tak prijde. A pokud bude chtit, tak myslim, ze z Martiny muze jeste dost vytahnout. Dneska byla dobra. Bude mit asi vzdycky takovy tvrdy ruce, ale jinak byla dobra. Takze kdyz Dominik zabere, tak to vykrese. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
19.10.24 23:14

Ruml mě mrzel. Spíš bych oželela spisovatele.
Ale ta jeho partnerka byla taková nemastna neslana. Taky jsem si všimla, jak se dnes tvářila. Bylo to divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
20.10.24 07:05

Na ní bylo vidět, že by nejraději tančila s někým jiným. Letos tam není žádné kopyto a ani Ondra ne. Takže pokud ji to nebaví, což bych i podle výrazu soudila, nemá tam chodit. Určitě by našli jinou tanečnici, co by do toho šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
20.10.24 07:56
@MartinaIrena píše: Více

No u chili byl spis problém, jak vymýšlí blbosti, aby to dobře vypadalo, tak se zamotala do těch mašlí hned na začátku a nešlo ji to sundat, to ji přišel na pomoc taky tanečník a jak to rvali, tak to utrhli.
Ale libilo se mi, jak to chtěl utrhnout behem tance :mrgreen:
Jinak Vondráčková má super nohy, ale bohužel nemá pas, tak ji asi zadny saty nebudou sedět úplně perfektně, k ni by šla širší sukně, která ji udělá boky i tim pas. Jsem si rikala jak prisla jen v tom trikotu, chudák tančit v kalhotkách :lol: a bum, najednou ji spadly šaty :mrgreen: tak aspoň že tak :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
20.10.24 08:01
@Hermina.p píše: Více

No tipovala jsem, ze vypadne.. Rozhodně netancoval nejhůř, to byla za, mě dneska paulova, ale tam, se fakt nedá čekat že v tehlech rychlých tancích bude vynikat a konkurovat mladým, takže bych spíš řekla, byla dobrá, ale prostě třeba o 20 let starší než nejstarší z toho zbytku. Ale má sympatickýho tanečníka.
Ptackovou s vodickou jsem si myslela, že diváci podrží, ale doufam, že je nedotahnout moc daleko na úkor mnohem lepších, třeba Vondráčkový :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová