Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Ja normalne spis ocením dobry kostým, ale popravdě letos i vloni mi to začalo pomalu vadit. Někdy je to super, ale dost často to vypadá fakt levně. Včetně třeba toho saka co měl Ruml v prvním kole, to jsem si taky říkala, že vypadá hrozně těžce na tanec.
No a ze Chilli mela včera ten problém taky vychází ze zvoleného typu šatů na to, co tam prováděla.
@Lily-of-the-valley píše: Více
No ji se tam urvala nějaká spodní část, no.
Ale ja ty kostymy fakt skroo nevnímám, no.
U chlapů si vůbec nevybavim, co měli na sobě
V tom minulém díle mi hrozně vadily ty huňaté kalhoty Blažka. Vaněk to přirovnal k předělanému kostýmu čerta
A ještě Chili měla hadry jak ze spartakiády : ![]()
@MUFICE a ty se mi ale fakt líbily, proste pin up styl. Možná kdyby mely ten pasek výš, ale zase by se sukně zvedala až moc vysoko…
@MUFICE píše: Více
Ja teda nevim, ale nejdou na ples, ze jo.
Preci jen tam je cilem pobavit diváky, tak moc nechápu že to vůbec musí komentovat.
@MUFICE píše: Více
Jezis, Vanek je kapitola sama pro sebe. Vubec nechapu, jak se to stalo, ze se pasoval do role vseznaleho a jedineho modniho guru. ![]()
Sam je divnej a psychous k tomu. Jeho modni kreace a doporuceni, jsou vetsinou jak na maskarni. 🙈
Příspěvek upraven 20.10.24 v 16:36
No asi tak. Ale on musi komentovat, jeho potreba po pozornosti ho nuti. Kaspara. ![]()
Příspěvek upraven 20.10.24 v 16:44
@Winter garden píše: Více
Jo, ja ho prave kvuli tomu, jak mluvi o lidech, shazuje, ponizuje, urazi, je vseobecne hnusnej, nesnesu. A rozhodne si nemyslim, ze by zrovna on byl etalon vkusu a etikety. Kdyz ho nekde vidim, jak chodi oblikanej on. Pro me jeho nazor nema zadnej prinos. ![]()
@willandraify píše: Více
Tak za deset, patnact, z nej bude moc hezkej chlap. Jak dozraje.
Taky Vanka moc nemusím, ale i tady v diskuzi pár lidí psalo, že to oblečení je letos hrozné. Nejvíc jsem si toho všimla minulé u Blažka a pak u té Chili. Včera měla divné šaty Vondráčková.
@AvajBr píše: Více
No hlavně jak Havlovou ve Varech navlíkl do toho strašného fialového závěsu, tak nechápu, že ho ještě někdo bere vážně. 😀
Ale popravdě, většina těch letošních kostýmů mě taky moc nenadchla.