Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše: Více
Ja oprinosu nic nepsala, jen ze se mi libilo porovnani se Slovenskem, ze ceska kostymerka je fakt mimo.
Příspěvek upraven 20.10.24 v 18:28
Kdo je Vaněk? Já znám jenom toho z gastronomie, který píše ty kuchařky. To asi nebude správný Vaněk…
@debra.morgan píše: Více
Ten homosexual, co vsude dava rozumy arozho ory. Oblika treba Marese - odtud ho znam ja. Vsem dava slim kalhoty nad kotniky. Nebo komplet yala pyzamo.
@Winter garden aha, no to asi nebude moje krevní skupina. Mareš má často dost perdu.
@debra.morgan píše: Více
Protoze nosi hole kotnicky
. A nahora stan
Jenomže ji narvali do dost nevhodných šatů, tak to břicho vynikalo. Taky mě to vyloženě koplo. Měli by jí dávat něco jiného, s ohledem právě na to břicho.. jako zase nepředstírejme, že ho nemá… má, ale v pohodě, takže s tím jde krásně prscovat právě vhodnými šaty
@vendulaaa ale ten dotaz je absolutně mimo. Tereza je konečně jedna normální ženská, která proste ve svém věku a po dětech nemá vysekané břicho, a přesto vypadá krásně. Proč se ptat, v kolikátém je měsíci? ![]()
@Lily-of-the-valley @AvajBr @a12
Ten dotaz je naprosto na místě. Tereza Kostková je nádherná ženská s krásnou postavou. A oni to zabijou tím, že ji narvou do příšerných šatů, které jí absolutně nesedí nesluší. A ty jí to neexistující břicho udělaly na minimálně čtvrtý měsíc.
Srovnejte si to se šaty, které měla první večer. Ty jí sedly a strašně slušely. Tyhle ne.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Ja jsem mladší, po dvou dětech pořád celkem štíhlá, ale jak se najím, tak by mi lidi taky gratulovali k těhotenství
jsem rikala, ja být nějaká veřejně známá osobnost aktivní na instagramu, tak mi taky gratulujou pod každým příspěvkem ![]()
@Modesta píše: Více
Zas když má ženská volnější přes břicho, tak taky maj lidi pocit, že schovává těhotenství
a pořád to byl ubohej příspěvek, to uz neomluvis.
https://www.super.cz/…ekle-1509174#…
Terezu chválí i za saty ![]()
Jinak mne porad ty saty tanečníků tak hrozný nepřijdou
casto to delaj aby jim to sedelo k hudbě, příběhu.. Třeba ty šaty chili mi přijdou pekny a ze ji sluší
Mašková je jak Japonka a ty saty k tomu taky sedí.
@a12 píše: Více
Muži v diskuzích se nad Terezou Kostkovou rozplývají a některé ženské hledají, za co ji shodit 🤔 🤨