Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Winter garden píše: Více
No ale normálně nevypadá tak hrozně, ne? Já ji neznám. I ty účesy jí moc nesvědčí. Musím si ji vyhledat, jak vlastně vypadá. A co, splnila sis domácí úkol a poslechla rozhovor s Martou? ![]()
Ta tanečnice od Hese je zvláštní ![]()
Filip Blažek měl jít do stardance před 10 lety
to by byl za frajera. Myslela jsem si že bude lepší, ale s věkem mu nepribyla ani noblesa.
@debra.morgan píše: Více
V tanci působí Blažek těžkopádně, ale jinak se mi líbí, sluší mu to ![]()
Zatím tančili všichni dobře. Blažkovi to šlo dneska mnohem lépe, než minule ![]()
@Blondiena píše: Více
Mne se dnes líbil mnohem víc než minule.
A proste není žádný elegán
slivovici🙈
@Lilian1980 píše: Více
Ve svych hadrech vypada subtilneji. Rozhovor jsem jeste neslysela, ale verim, ze se k tomu do konce stardeance dostanu. Jsem po nemoci a stiham tatk tak svoje. ![]()
@Blondiena píše: Více
Já ho mám taky ráda, ale ten oblek a „noblesa“ stardance mi k němu nejdou
@Winter garden píše: Více
Jasan, v pohodě. Před každým dílem to budu kontrolovat
Jj, našla jsem si fotky a s rozpuštěnými vlasy a v normálním oblečení je hezká a nepůsobí tak pevně.
Náhodou účes ptackove i šaty se mi líbí, museli schovat ty namakany ruce, když ji chtějí zjemnit. Jen barva mohla být jiná.
Mně dnes všichni přijdou úžasní, asi jsem nějak dobře naladěná ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
No ten tanec byl sranda
tady to snad nezatanci ![]()
@Lilian1980 píše: Více
Ted jsem ve stresu
.
Ted z boku ji ty saty delaji slusnou vanu. Ato prece nema, ne? Je to spatny kostym.
@debra.morgan píše: Více
Ano, ta barva je otřesná. A myslím, že vyčesané vlasy jí dělají kulatější obličej, ale asi je to na ten tanec potřeba. Třeba účes, co má Tereza, by jí určitě slušel víc. Přijde mi to škoda, protože jinak je fakt hezká.