Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Aha aha, díky. Já teď hrozně bojuju s časem, ale znáš to, ženská zvědavá. ![]()
@MartinaIrena píše: Více
A ja zas cetla tohle
![]()
Taky jsem byla zvedava, proc zmizel. ![]()
Je pravda, ze mi vloni parkrat zatrnulo, jak tam cosi blabolil smerem k Darje.
Taky mi tam ale chybi.
Tak jsem to včera konečně dokoukala. Ten Blažek už teda opravdu je od andělské tváře daleko. Takový hezký kluk to byl a takový je z něho škaredý tlustý chlap. Prej „chce se mi čůrat“
fakt noblesa a úroveň. ![]()
A Hess mi připadá takovej slizkej, jak mladej Mišík.
Partnerka k němu nesedí, on vypadá mladší než je, ona starší, dohromady je to divný. Měli mu dát nějakou mladou energickou kočku, třeba Verču Lálovou, už tam dlouho nebyla.
Kdo se tesi na zitra? ![]()
Ja fandim Oskarovi. Zboznuju ho z decka. Jen opravdu skoda ty tanecnice. Nesedela mi uz ani k Vavrovi. Asi celkove je mi nesympaticka. Mimochodem je to zena toho tanecnika od Lucky.
Taky fandim Lucce. Nikdy mi nevadila a bylo mi ji lito pri rozvodu. Kazdopadne ted s tim svym pritelem se k sobe hodi a taky s nim je vazne vtipna. ![]()
Marta mi je sympaticka. Skvele hrala v Kukackach.
Blazek je za me porad peknej chlap, i kdyz pribral.
Chili mi nevadi. Proc je problem, ze obchazi reality show?
A mam rada jejiho tanecnika.
Jezek je sikovnej, ale nejak me extra nezaujal. Stejne tak Paulova. Na svuj vek velmi krasna, ale Robin mi k ni vekove ani fyzicky nesedi. Ten ji moc zvedat asi nebude. ![]()
Ptackove je mi docela lito. Myslim, ze se trapi a Vodicka zrovna tak.
@willandraify píše: Více
Těším se moc… a v podstatě na všechny.
I
Stardance ![]()
Jen hýkání pana spisovatele, dramatika a režiséra nesu těžce 😅
Je fajn, že v letošním ročníku není nikdo „Pavlásek“ ![]()
@willandraify Bartunkovou? Ta mi prijde v poho. Libi se mi, jake vymysli zvedacky.
@Winter garden píše: Více
Jj tak kazdemu prijde sympaticky nekdo jiny. ![]()
@willandraify píše: Více
Já ji taky moc nemusím, už u Vávry mi nebyla sympatická, i když tance měli super.
Proč té Ptáčkové dávají tak otřesné šaty? To je nějaká pomsta? Ona je normálně docela hezká, ne?
Blažek se mi velmi líbil.
A těším se na Dancingerovou, z nějakého reels jsem zjistila, že trénuji tanec Moniky a Rosse z přátel, tak to bude snad sranda. ![]()
@Lilian1980 píše: Více
Me teda ty kostymy prijdou dnes dost desny i Vondrackova a Paulova. Hezke saty mela Adriana. Tereza taky hezky, ale uz bych ji nedavala tak upnute saty….
@Lilian1980 píše: Více
Ve vsem vypada jako selka. Ty sladke barvicky
.