StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
616
15.10.24 10:48
@AvajBr píše: Více

Celý to víc než půlhodinový video na Tebe působí stejně jako ten článek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
15.10.24 11:13
@Winter garden píše: Více

Zkrátka nešla do hudby a to se myslím naučit dá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
15.10.24 13:02
@Jana7ka píše: Více

Spíš jde o to, že to občas tak trochu tanec připomíná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
15.10.24 13:06
@a12 píše: Více

Mozna to chce vydržet na paso doble. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
15.10.24 13:08
@AvajBr píše: Více

Protože ten rozhovor má 37 minut na youtube a ani si tam z toho vzali jednu větu, která se jim hodila :mrgreen: mám za sebou asi 20 minut a fakt si člověk uvědomí věci, který si neuvědomí, dokud v ty situaci není..
Fakt to není o tom, že jdou ven, svymu dítěti koupí zmrzlinu a těm dvou ne.. Je to hlavně duševní, vnitřní věc, se kterou se člověk musí poprat.. Prostě se ji domu nastehuje třeba 6ti lety dítě o kterým vůbec nic nevi, neví jak se chová, neví proč se tak chová.. Hezky to tam popsala.. Neměla nikdy děti, netušila, jak se chovaj.. Když mela dvouletý dítě, chápala chování dvouletých děti, 8mi letych ne, protože to dítě s ni do toho věku nevyrusta, tak nezná to jeho chování. Když uz má její dítě 8,to jeho chování vnímá úplně jinak a chápe ho, protože do toho věku došli společně.. Chápeš? Jako clanek na nakym extra nebo co to bylo berete vážně? To jako fakt? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
15.10.24 13:10
@Lilian1980 píše: Více

To asi těžko protože tam mluví nejdřív v podstatě o tom, jak to má teď a pak o tom, jak k tomu dosli a z toho si ty experti vzali tu jednu větu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
15.10.24 13:23

S tím souhlasím, akorát porota může mít jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
15.10.24 13:37

To moc nechápu..
Pisem o tom, že box a podobný bojový sporty maj taky určitý kroky, postoje, který připomínaj tanec a nakej rytmus tam je.. Ne o tom, že ona v tom tanci rytmus má.. Oni jaksi neporotcujou box :lol: nicméně jak si psala raz, dva, tri bum.. Atd. Ono jak bys popsala tanec? :mrgreen: však spousta je taky raz, dva, tri.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
15.10.24 13:45

No že jo? Ten článek navíc nemá hlavu ani patu. Není to žádný rozhovor s ní, ale vyloženě si to napsali sami podle toho podcastu. A v tom mi opravdu nepřijde jako nějaká zlá macecha, ale jako přemýšlivá fajn ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
15.10.24 13:58
@Lilian1980 píše: Více

No jako upřímně, většinou me takový dlouhý video povídání moc nebaví, tohle jsem dala cely a myslim, ze si z toho něco vezme i člověk, který má jen svy vlastní děti, je tam dost věcí k zamyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
15.10.24 14:16
@Blondiena píše: Více

Nevim, me to jeste nikdo nenaucil. Ve standardu nemam problem, ale na jive by me nikdo nepremluvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
15.10.24 14:18

Jo, tak to máme stejně. Na audio věci moc nejsem, po chvilce přestávám dávat pozor a neposlouchám. Ale tohle mě fakt vtáhlo a přišlo mi to zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
15.10.24 14:26

Hele, cha cha by na to určitě šla,

raz, dva, tři, buch,
raz, dva, tři, buch,

raz dva tři cha-cha,
raz dva tři cha-cha

a máš hned základní krok. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
15.10.24 21:34

Ahoj holky, později možná dočtu, ještě jsem nenašla čas kouknout na první díl, ale mám dotaz ke Zdeňkovi Chlopcikovi, nevíte, proč tam není? Vyskočil na mě nějaký článek, že mu to snad jen suše oznámili po telefonu :,( Každopádně mě to mrzí, byl vtipný a dával tomu punc elegance a to mi tam bude chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
15.10.24 21:41
@MartinaIrena píše: Více

Ja slyšela, ze to má daleko a chtěl víc peněz a oni mu je nechtěli dát, tak se nedohodli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová