Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše: Více
Celý to víc než půlhodinový video na Tebe působí stejně jako ten článek?
@Winter garden píše: Více
Zkrátka nešla do hudby a to se myslím naučit dá. ![]()
@Jana7ka píše: Více
Spíš jde o to, že to občas tak trochu tanec připomíná ![]()
@AvajBr píše: Více
Protože ten rozhovor má 37 minut na youtube a ani si tam z toho vzali jednu větu, která se jim hodila
mám za sebou asi 20 minut a fakt si člověk uvědomí věci, který si neuvědomí, dokud v ty situaci není..
Fakt to není o tom, že jdou ven, svymu dítěti koupí zmrzlinu a těm dvou ne.. Je to hlavně duševní, vnitřní věc, se kterou se člověk musí poprat.. Prostě se ji domu nastehuje třeba 6ti lety dítě o kterým vůbec nic nevi, neví jak se chová, neví proč se tak chová.. Hezky to tam popsala.. Neměla nikdy děti, netušila, jak se chovaj.. Když mela dvouletý dítě, chápala chování dvouletých děti, 8mi letych ne, protože to dítě s ni do toho věku nevyrusta, tak nezná to jeho chování. Když uz má její dítě 8,to jeho chování vnímá úplně jinak a chápe ho, protože do toho věku došli společně.. Chápeš? Jako clanek na nakym extra nebo co to bylo berete vážně? To jako fakt? ![]()
@Lilian1980 píše: Více
To asi těžko protože tam mluví nejdřív v podstatě o tom, jak to má teď a pak o tom, jak k tomu dosli a z toho si ty experti vzali tu jednu větu ![]()
@a12 píše: Více
S tím souhlasím, akorát porota může mít jiný názor.
To moc nechápu..
Pisem o tom, že box a podobný bojový sporty maj taky určitý kroky, postoje, který připomínaj tanec a nakej rytmus tam je.. Ne o tom, že ona v tom tanci rytmus má.. Oni jaksi neporotcujou box
nicméně jak si psala raz, dva, tri bum.. Atd. Ono jak bys popsala tanec?
však spousta je taky raz, dva, tri.. ![]()
No že jo? Ten článek navíc nemá hlavu ani patu. Není to žádný rozhovor s ní, ale vyloženě si to napsali sami podle toho podcastu. A v tom mi opravdu nepřijde jako nějaká zlá macecha, ale jako přemýšlivá fajn ženská.
@Lilian1980 píše: Více
No jako upřímně, většinou me takový dlouhý video povídání moc nebaví, tohle jsem dala cely a myslim, ze si z toho něco vezme i člověk, který má jen svy vlastní děti, je tam dost věcí k zamyšlení.
@Blondiena píše: Více
Nevim, me to jeste nikdo nenaucil. Ve standardu nemam problem, ale na jive by me nikdo nepremluvil.
Jo, tak to máme stejně. Na audio věci moc nejsem, po chvilce přestávám dávat pozor a neposlouchám. Ale tohle mě fakt vtáhlo a přišlo mi to zajímavý.
Hele, cha cha by na to určitě šla,
raz, dva, tři, buch,
raz, dva, tři, buch,
raz dva tři cha-cha,
raz dva tři cha-cha
a máš hned základní krok.
![]()
Ahoj holky, později možná dočtu, ještě jsem nenašla čas kouknout na první díl, ale mám dotaz ke Zdeňkovi Chlopcikovi, nevíte, proč tam není? Vyskočil na mě nějaký článek, že mu to snad jen suše oznámili po telefonu
Každopádně mě to mrzí, byl vtipný a dával tomu punc elegance a to mi tam bude chybět.
@MartinaIrena píše: Více
Ja slyšela, ze to má daleko a chtěl víc peněz a oni mu je nechtěli dát, tak se nedohodli ![]()