Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bjetuschka píše: Více
Tak on to Eben komentoval… Účast nějakého kuchaře přináší blaho všem…
@Magical-eyes píše: Více
Tak to Chilli nezávidím, tolik p. Maršálkem rozmazlených očekávajících mlsných hladových krků… 🙃 Člověk se někdy stává otrokem toho, co umí.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Ta mi zrovna přišla šikovná
ale celkově mi přijde lehčí, když chlap učí ženskou, on přirozeně vede, holka by tak nějak přirozeně mohla umět trochu ty boky rozpohybovat.
Jen zvědacky pokud ta holka není zpevněná budou asi těžší.
No a ženská ve většině případů musí naučit tančit poleno, co se nikdy ani nesnažilo rozpohyvovat boky, kyčle
a jako celek mi přijde, že líp vypadá tanečník a netanecnice, než naopak, je pravda, že často myma favoritama jsou chlapi, třeba loni jsem fandila Vávrovi
sice s jeho hobití postavou to občas vypadalo zvláštně, ale jejich choreografie a zvědacky mě hodně bavili. A pak jsem fandila evce
ale pro mě jsou sportovci srdcovka ![]()
@MUFICE píše: Více
Mně tam byla taky strašně protivná, celá její partička. ale to i v masterchefovi
Ke kelhotum Blažka, v tom novym seriálu taneční říkali, že trasne schovaj pomaly nohy, asi by je meli mit všichni ![]()
@Jahru píše: Více
Mam to stejne, ja vlastne Chilli znam jen z instagramu, ze byla v jiných show jsem vubec netušila ![]()
@a12 píše: Více
Ja jsem ji fandila (protoze je fajn a je od koní
), ale spousta lidi ji nazývalo arogantní *** co nic nedokázala ![]()
Jinak Vavrovi a Evě jsem vloni taky fandila. ![]()
Ale ja se celkově snažím o nikom neříkat něco hnusného. Všichni tam šli s kůží na trh a všichni jsou o tisíc procent šikovnější než bych byla já ![]()
@smile_xxx píše: Více
Tohle asi budeme každá vnímat jinak.
Ale dávno jsem si všimla, že mnoho dnešních sedmdesátnic nevypadá jako důchodkyně nad hrobem a mají skvělou fyzičku. ![]()
Asi tak, já si vždycky představím, jak bych na jejich místě vypadala já a blbý poznámky mě přejdou ![]()
Jo, Kubelková taky byla docela kritizovana a mne se líbila
ta podle mě měla být ve finále misto ty mladý ![]()
@Jahru píše: Více
Ja je taky obdivuju, ja bych se nenaučila ani tu choreografii
@a12 píše: Více
Kubelková byla fajn, tancovala moc hezky. Co mi u ní trochu vadilo, tak jak zdůrazňovala, že je starší než ostatní, přitom je vcelku mladá. Ale rozhodně mi to nevadilo tak moc, abych chtěla, aby vypadla.
Vlastně mně je líto skoro každého kdo vypadne. Asi jediná výjimka byl tenkrát Pavlásek, to bylo peklo a tam jsem si přála, aby konečně vyletěl ![]()
@Lilian1980 Pamatuju si Dědíka i s Jitkou Schneiderovou. Milovala jsem jeho nápaditý choreo na populární hudbu, často zakomponovaný klip do tance (pamatujete Somebody that I used to know?)
Teď už to pro mě pár let nějak nemá kouzlo. Naposled jsem poctivě sledovala řadu, kde vyhrál Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou. Tománek místo Chlopcika taky děs.
@Mista1 píše: Více
Mně něčím vadí schneiderova
takže tenhle pár mi v paměti neutkvel ![]()