Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
To je. Ale neni uplne drevo. Ona ho jeste vytahne. Myslim, ze tam je kam jeste. Narozdil od jeho predchudcu. ![]()
@Winter garden píše: Více
Ja to tak chapala. Asi jsem se spis vyjadrila spatne ja. ![]()
Koukame s detmi, mluvily tu na me a jeste to resime s kamoskou na WA. ![]()
Já ji moc neznám, ale nemám ráda takový ty dokonalý, vyžehlený, strojený úsměv, ale tak to je přesně ten aerobik no ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Jeho smích je jedinečný i tanečně překvapil. Hodně se mi líbila Dancingerová s Hesem.
Paulovou porota trochu přecenila.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Taky mi sedi Mazuch, Pragr a ted Robinek. ![]()
A nesedi mi prave Bartunek, on na me spis pusobi jako suchar, bez energie, zadny usmev, nepříjemně. Ale je to jen muj dojem, muze byt v soukromi fajn. ![]()
A je to manzel te Bartunkove, ja si to rikala. ![]()
Z tanecnic mam nejradsi Noru, Adrianu a Terezu.
@Lilian1980 píše: Více
To tam take probirali, jak ji muz drzel pod krkem, aby byla dokonala a musela drzet ten krecak v obliceji. No, nebavila me. Ted uz aspon vim to pozadi.
Sipkovou jsem mela vždycky rada. A mrzelo me, kdyz brzy vypadla. A rikam si, treba uz je ted Lucka jina a spis si to uzije, nez ze by soutezila za kazdou cenu.
@AvajBr píše: Více
Uvidime. Mluvila hezky, netlaci na pilu. Trochu jsem si myslela, ze bude s tancem na tom lip. Ale pak delala obliceje, tim si lidi neziska. Ale ma doma deti ve veku, kdy se doma ksichti vsichni, tak to tak proste je.
@AvajBr píše: Více
Hrozny, kolik toho je. I ta druha aerobik cvicenka vyla doma bita, muz ji fackoval.