StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38876
12.10.24 23:02

A Zelinka taky skoncil. Uz maji nového hlavniho choreografa. Martin Klouda se jmenuje.

Příspěvek upraven 12.10.24 v 23:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13860
12.10.24 23:04
@AvajBr píše: Více

To jsem registrovala nějak souběžně se zprávou o Chlopcikovi. A štve mě to, protože ty choreografie od Zelinky měly obrovský náboj a konečně mě ty taneční souboje i bavily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13860
12.10.24 23:05

@AvajBr nevim jestli ti to nevadi, ale radši hlásím, ze me pri kliknutí na odkaz ukazuje tvuj profil - ze zveš ke shlédnutí videa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106058
12.10.24 23:07
@Baba píše: Více

tu mam rada, koukala jsem na Zlatou labuť…budu ji fandit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
12.10.24 23:13

Adriana neměla jenom dřeva, vždyť vyhralas Cinou.
A u Dominika jste zapomněli na Terezu Černochovou, ta se mě osobně líbila moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13860
12.10.24 23:22

@smile_xxx taky bude muj favorit. Blažek je proste chlap, u kterého doufám, ze si tam udrží co nejdéle :D Hes dobry, ale nestihla jsem medailonek, tak nevim, jestli mi bude sympaticky i lidsky.
Co koukam tak letos me bavi hlavně chlapi. 🙈 u ženských zatím favoritku nemam, ale dneska se mi v tanci líbily Chilli a Lucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38876
12.10.24 23:29

@Lily-of-the-valley diky, smaznu to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
13.10.24 00:04
@Sonmi píše: Více

To si musm najit, vubec nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61086
13.10.24 00:06
@Winter garden píše: Více

Jj, jen teda on teď docela přibral, tak uz by měl asi trochu problém :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61086
13.10.24 00:11
@AvajBr píše: Více

Jo, to je jasny.. Určitě je i pohyblivejsi, vypadá, že aspoň někdy v minulosti trochu sportoval a někde to tam je :-P chtěla jsem napsat, ze je i mladší, než předchůdci, ale Google mi píše, že marsalkovi je 42 8o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61086
13.10.24 00:16
@Lily-of-the-valley píše: Více

Me u chili strasne rusily ty ponožky. Ona je malá, tim jak je svalnata, tak v těch šatech nepusobila úplně žensky, dylka šatů ji taky nohy neprodlouzila, no a ty ponožky je ještě zkrátili. Tak mi to nějak vadilo, ze ani nevím, jak tancovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61086
13.10.24 00:21
@Sonmi píše: Více

Jo, to jo.
Ale mela to na střídačku dřevo, pak favorita od začátku, dřevo a teď takovej průměr řekla bych :lol: ne úplně dřevo, ale ani ne favorit na finále.
Kdežto vodička mel mlady, štíhlý holky kde byl předpoklad, ze ten tanec v jejich podání bude vypadat dobře (ikdyz mne se darja libila možná az tak poslední dve kola) ale pořád mladá, hubená holka na parketu vypadá lip, než třeba Hanuš, ikdyz me taky bavil :lol:
Nebo treba jak myslim lalova dostala travnicka.. Snažil se, obdivovala jsem ho, ale v ní je energie, kterou s nim ukázat nemohla. Tak taky bylo vidět na její straně trošku zklamání.
To spíš k tomu, jak tu někdo psal, že by je meli i věkově líp ladit, občas mi to taky moc nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová