Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Dancingerove fandit take nebudu. Zly macechy ja nepodporuju.
https://www.expres.cz/…serialy_bpet
@Winter garden ctu jen článek, ale co tam je tak hrozného? Řešila bezne problémy macech, vyřešila to ke spokojenosti všech. 🤷♀️
@Winter garden píše: Více
Já naopak jo, že měla koule přiznat, že to pro ni nebylo jednoduché a museli se všichni té situaci přizpůsobit (bulvár dělím dvěma automaticky), mi je sympatičtější, než když si někdo hraje automaticky na matku roku.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Taky z toho článku nemám pocit, že je zlá macecha. Naopak, dokázat o tom mluvit, takhle To přiznat, to chce dost odvahu a nějak mi to dává pocit, že zlá není.
@Lily-of-the-valley me ten clanek mrzel@a12 Ano, bulvar udela z komara velblouda. Mas, pravdu, kdovi, jak to je a bylo. Asi jsem prisna, me uznani chyb na lidech vetsinou neinponuje, hlavne kdyz jsou tam krivdy na detech.
Ale ty úplně nevis, jestli tam byly krivdy na dětech.. Dost možná s nima ty děti ani nezijou a prostě to pro ni byly cizí děti a není lehký si k nim najit cestu. Upřímně bych nechtěla chlapa s detma.
Ty s tim Zkušenost máš?
@a12 To nevi nnikdo, nikdo s nimi nezil. sama to rekla, jaka byla macecha. A dle jejich slov to na krivdy vypada. Ne, chlapa z bazaru bych nechtela.
Můj favorit je Oskar Hes, já ho úplně žeru jako herce, takže jsem se na něj ve SD moc těšila a nezklamal, dokonce i slzička ukápla, krásně tančil. Trošku mi nesedí jeho taneční partnerka, hodila by se mi k němu nějaká jiná, doufám, že to nebude stavěr zas na zvedačkách. S Hradílkem jí to šlo super, ale Oskar je takový subtilnější a mladý. Ať ho nechá „jen“ tančit, chci si to užít a ne se strachovat jestli mu spadne na hlavu🙈 🤭
A Tománka nesnáším! Nemá osobnost, nemá charisma, vše co řekne je plytké a trošku hloupé, strašně moc mi tam chybí Chlopčík, na jeho hodnocení jsem se vždy těšila. Kdyby tam dali aspoň někoho jiného, ale Tománek je prostě pozér. ![]()
@Knizka Taky mám ráda Hese, taky mi ukápla slza. Má za sebou silný příběh… On měl slzy v očích, jak ho chválil Genzer…
Oskar Hes
a jak byl ladný.
Mně je sympatická i Martina Ptáčková. Musí mít v sobě ohromné množství energie. Moc jí přeju, ať chytí rytmus a věřím, že ji Vodička vytáhne a v sobotu nevypadne.
@Blondiena píše: Více
Take bych ji to prala. Obavam se, ze rytmus a ladnost se nedaji nacvicit. Nebo daji
.;rytmus asi ne. Ale Vodicka je asi schopny trener, uvidime. Nechtela bych, aby vypadnul.
Ja bych zrovna řekla, že nějaká boxerka, bojovnice, by rytmus právě mít měla ![]()