StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13883
13.10.24 11:55
@Mista1 píše: Více

Tak tu řadu s Dvořákem jsem právě nesledovala vůbec, hrozně mě to tenkrát nebavilo.
A Chlopčík mi chybí hrozně. Tománek mě neirituje až tolik, co jsem četla na sítích, ale občas má zvláštní formulace nebo vyčítá jednomu páru něco, co u druhého najednou nevadí. A hodnocení porad “lepší šestka”? Jako pardon, má desetibodovou stupnici, to se tam nemůže vejít? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13883
13.10.24 11:57
@Jahru píše: Více

100% souhlas, taky mě nebavilo, že furt vytahovala něco o přechodu a podobně. Jako by byla jediná.
A krom Pavlaska se mi ještě ulevilo vloni za Maršálka :D občas mi někdo nesedí, ale pak ma treba sympatického tanečníka a nejak se to neutralizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.10.24 12:10
@Mista1 píše: Více

Mně se moc líbil i s Martinou Viktorií Kopeckou. Ano, přijde mi takový nápaditý, milý a že ty ženský tak jako obdivuje, no prostě ho žeru :mrgreen: A Dvořák s Norou byli taky úžasní, těm jsem moc fandila. Chlopčík mně občas taky s*al, ale on i tu kritiku uměl podat tak vtipně, Tománek je divný, ani při tančení s Chýlkovou se mi moc nelíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.10.24 12:15

Já fandím Jiřímu Ježkovi - chci vidět, jak daleko se dokáže dostat s umělou nohou. Jinak fandím Paulové.
Myslím, že příště jako první poletí ta kickboxerka. Filip Blažek netančil nic moc, nebo se mi to zdálo?
Jinak averzi mám proti Dancingerové, vůbec mi není sympatická, ale výkon byl asi dobrý, takže nejspíš hned tak nevypadne no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9746
13.10.24 12:31
@kyslík píše: Více

Jo, Ježek a Paulová mě zaujali úplně nejvíc, protože ač s hendikepem (noha, věk), tak předvedli výkon lepší nebo srovnatelný s ostatními a navíc byli při rozhovoru sympatičtí. Moc bych jim přála, ať se dostanou do finále.

Příspěvek upraven 13.10.24 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
13.10.24 12:44
@AvajBr píše: Více

Jak tam vtrhla při seznamování dřív, než tanečník mohl zkoušet hádat, tak mi přišla trhlá :wink: U této herečky jsem často se sympatiemi na vážkách, ale Stardance jí sedí 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
13.10.24 13:24
@Lilian1980 píše: Více

Tak ta u mě byla to samy jako ta darja :mrgreen: taky jsem myslela, že vypadne hned v prvním kole :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16190
13.10.24 13:43

Já myslím, že kickboxerku dostal Vodička schválně, protože tanečníci jsou placení za odvysílané díly a Vodička má fanclub už sám za sebe a kdyby dostal talentovanou tanečnici, měl by zase vysoké šance a potřebují namotivovat i další tanečníky, aby to bylo vyrovnané. Jinak boxerka je fakt na tanec tuhá, necítí hudbu, přijde mi jako jediné trošku dřevo tohoto ročníku, ale je moc milá. Takhle jsem v minulosti vůbec nepochopila, jak může být DJ kopyto, ale DJ Lucca krásná postava, živí se hudbou, a byla úplně marná. Letos fandím Ježkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
13.10.24 13:53
@bjetuschka píše: Více

A já Chili fandím, líbí se mi její vtipná videa, má skvělý hlášky. To že byla v minulosti v nějakých show je úplně jedno. To samé bych mohla říct o všech ostatních hercích kteří se objevují v každém druhém seriálu.

• Citovat
  • Upravit
13.10.24 14:22

Chili jsem viděla v Survivoru, takže i kdyby tančila jak bohyně, sympatická mi nebude a vítězství jí přát nebudu.
Vondráčková svým přeslazeným šprtounským diblíkovstvím leze mnohým na nervy.
Ptáčková v sobě tu taneční eleganci nemá a nevykřeše.
U Paulové se obávám, že časem taky narazí na věkem dané limity.
Z ženských mi tedy jako nejpravděpodobnější vítězka vychází Marta.

Z chlapů nejlepší Hes a Ježek, ostatní pozadu o koňskou délku až dvě.

Uvidíme v dalších dílech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16414
13.10.24 14:53

Koukam, jak jsem out. Na telku nekoukam, jen na Stardance. Takze kdo byl kde netusim. A jak jsem psala. Znam jen Vondru, Blazka a Paulovou. :oops:

Tomanek me nebavi. A lepsi sestku by si mel strcit nekam. Ma tam deset cisel, tak jako vybrana profi porota by mel umet s hodnocenim nakladat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38896
13.10.24 17:33
@Jahru píše: Více

Mam to stejne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38896
13.10.24 17:35
@Iv.Sa. píše: Více

Ja ji vubec neznala. Asi jsem neviděla nic, kde by hrala. :oops: Ale prijde mi takova pozitivni, nabita energii, to se mi libi. Tak uvidime, jak se mi to v prubehu jeste preklopi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38896
13.10.24 17:42
@Alinois píše: Více

Ja ji v Survivoru nemohla vystat, ale obcas na me prave vyskoci nejaky jeji video a je vazne vtipna a bavi.

Survivor je moje guilty pleasure. Jedina reality show, kterou sleduji i u nas, protoze jsem znala uz driv originál. :oops:
Ke Stardance jsem přišla az po detech. Sledujeme to s nimi, cca od peti let mladsiho, i kdyz ten par let jeste usinal pri prenosu. :) Uzivame si spolecny sobotni večery. :) I ted, kdyz jsou to pubertac jak vysiti, tak v podzimní soboty opousteji sluje a přichází za nami. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
13.10.24 17:47
@Parfem_z_hadovky píše: Více

No paulova mela hodně pomalej tanec, takže tam mohla nasbírat body.. Myslím, že v rychlejší latině bude víc plavat a půjde jí víc ta klasika.. Ale uvidíme, třeba překvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová