Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 tak zrovna Vodička měl i Terezu Černochovou, kterou ač mam ráda, tak úplně štíhlá není. A tenkrát ji spousta lidi hrozně hejtila.
@Fíková píše: Více
Taky mě štve, že je místo Zdendy Tománek, toho fakt nemusím ![]()
@MUFICE píše: Více
To byla Batulková s Onderem také… a vyhráli.
Ovšem Hess při zvedačce, to měli namále, na ten výraz nezapomenu 🫢
@a12 píše: Více
Chili nemám ráda od doby, co byla v Survivoru. Té fandit nebudu : ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
To jsem si nevsimla
Mně se ta tanečnice líbila loni s Hradílkem ![]()
Letos jsem se těšila na Blažka, tak se snad udrží, ten tanec zatím nic moc a ty kalhoty měl příšerné
Překvapil mě Ježek, ten je super
Z ženských se mi líbí Paulová a Marta, tu mám ráda jako herečku
Paulová vypadá výborně, přijde mi, že omladla nebo ji hodně dobře nalíčili ![]()
Příspěvek upraven 13.10.24 v 08:32
@Iv.Sa. píše: Více
Jj, to si zvedačky užívali dosyta ![]()
Edit - ve vlákně špatně uložená vzpomínka na Hradílka a tanečnici od Hesse pro Muf.
Příspěvek upraven 13.10.24 v 09:06
Já nevím, všichni chválili tu kuchařku, mně to přišlo strašně málo kroků tanečních, jen show…
Jinak mi tam letos nepřijde jako dřevo nikdo. Ta zápasnice má bohužel furt postoj do boje. I chůzi. To je mi líto Vodičky, protože to asi jen tak nepředělá. Vodička a Dědík se mi vždy líbili jako chlapi, tak ně mrzí, když brzy vypadnou. Dědík netančí a pokud se ta zápasnice trochu nepoženští, tak taky tam dlouho nebude.
Paulová mi přišla ženská jako ženská. V pořádku. Úplně se nesla… ale že by to nějak vyniklo nad ostatními ![]()
Vondráčková v pořádku, té fandím od toho rozvodu. Žádné scény, ale rvala se jak o děti, tak o peníze pro ně. A tím u mě hrozně stoupla na ceně. Jako děcko jsem ji nemusela, teď mi nevadí. Nepřijde mi jako netalentovaná. Už dokázala, že něco umí. Ublížilo jí, že ji jako děcko furt někam cpali, ale ona by se asi uměla o sebe postarat i sama.
Blažek mi přišel těsně před infarktem celou dobu. Tomu to dávalo zabrat.
Ježek ok, ale prostě ta noha bude poznat. Je to vidět na botě. Nicméně všechna čest. Ale hendikep to je.
Hes hledím na zvedačku hned v prvním kole. Odvaha…
Zbytek zatím nekomentuji, tak nějak mi zapadli v davu.
@MUFICE píše: Více
Snad už tu odpověď nezblbnu /viz zvedačky/ 😊
Už při prvním tipování v létě jsem někde psala: Blažek, Ježek, Paulová, až na ty kalhoty Blažka mě zatím celkově nezklamali ![]()
Nevím, jestli to letos budu nějak pravidelně sledovat. Strašně mi vadí, že je tam Chili, já mám na ni děsnou averzi. Vím, že je to předsudek, ale natolik mi vadí ji vidět, že nemám vůbec chuť se na to dívat. Že byla v MasterChefovi a Survivoru, dejme tomu, to jsou takový ptákovinky… ale ten Stardance jsem brala jako že je ještě nějak na úrovni, fakt nechápu, co tam dělá. Včera jsem viděla kousek, v tom outfitu vypadala jako chlap v šatech, úplně brrrrr ![]()
@bjetuschka píše: Více
Mě jako pár bavili a zvedli mi náladu /těžký den. Kostým to podpořil. Prostě jiný úhel pohledu při jiném nastavení mysli 😊
Mám výhodu, že na tv/české filmy skoro nekoukám, takže mě nikdo neirituje
Vlastně znám jen Vondráčkovou a ta mi nikdy nevadila, Paulovou (ta byla skvělá, s ohledem na věk), Blažka a tím to hasne. Ještě teda znám Hartla jako spisovatele, ale ksicht jsem včera viděla prvně
O Ježkovi jsem slyšela jako o cyklistovi, ale stejně jako Hartla jsem ho včera viděla poprvé.
Takže nemám zážitek zkažený osobními antipatiemi ![]()