Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Treba ho ma, jen se jeste nedostatecne projevil ![]()
@Winter garden píše: Více
Nesoudila bych podle jednoho článku, ale vyhledala bych si víc informací. Navíc mi v tom článku přijde snad vynechaný odstavec, moc mi to nedává smysl, nicméně čerpají z rozhovoru https://www.youtube.com/watch?… a ten mi přijde moc fajn a příjemný. Než se pořád tvářit sluníčkově, jak všechno v pohodě zvládám, mi je příjemnější upřímnost, zamyšlení a sebereflexe, které tu teda vidím.
Boxerka mít rytmus nemůže, protože když bude bouchat do rytmu tak soupeřka si spočítá kdy dá úder do rytmu, naopak musí tlouct zcela nečekaně. ![]()
@Lilian1980 diky, ted na to koukat nemuzu, uvidim pozdeji. Sebereflexe je fajn, ale jak jsem psala vyse, neco zmastit a pak se z toho vypovidat, posypat se popelem, nedela cloveka lepsim, ty skutky se udaly. Ale jak pisu rozhovor z odkazu jsem nevidela, treba to cele vyzni jinak ![]()
Můžu mluvit jen za sebe, ale fakt vyzní jinak. Jestli najdeš trochu času, pusť si ho. Já ho zkoukla teď a opravdu mi přijde moc příjemný.
A ty vis, co zmastila a jestli vůbec něco?
tam píšou něco v tom smysl, že od nich byla odtazita atd. Prostě to mohlo být jen tak, že když přijeli, tak ona nekam zmizela ![]()
No právě :
raz, dva, tři, buch,
raz, dva, tři, buch,
raz, dva, buch,
buch, buch, buch,
raz, dva, tři, plác
1,2,3,4,5,6,7,8,9, KO.
No jakou choreografii na takovýto rytmus vymyslet. ![]()
@Jana7ka píše: Více
Viděla jsem tréninky kickboxerů a nějaký rytmus tam byl.
Měli takové různé rytmické sestavy s údery do lapů.
@Lilian1980 píše: Více
Hele nevim. Kdyby tady napsala nejaka macecha v podobnem stylu, dostane z 90% ceres, ze je zla a chudaci deti.
Ja si ten clanek precetla a jako uplne slunickova nevlastni mama, mi z toho nevychazi. O tech detech se zminuje velice okrajove a i v tom napsanem málu, nic kladneho smerem k nim neni. A to uz by s tím, dle jejich slov, mela byt srovnana. Asi tolik k te sebereflexi. Sympaticke mi to uplne neni. Ale samozřejmě s nimi neziji, ze. ![]()
Příspěvek upraven 15.10.24 v 10:34
Vyzniva mi ten rozhovor uplne stejne. Vubec nezminila, jak to maji ted. Proc asi.
Mohlo a nemuselo. Obe o tom vime kulove.
Na me to pusobi tak a na tebe jinak.
@AvajBr píše: Více
Jeste jsem nevidela ten rozhovor z odkazu vyse. Asi tyhle veci dali doma k ledu, lepsi je se nezminovat.